Първоначално изпратено от Key Ru
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
...Моят БФБ изглежда така: SLYG 72%, SO 9%, BNR 8%...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Продадох DUH и 11C и купих IMP
Приятен уикенд на всички!
Моят БФБ изглежда така: SLYG 72%, SO 9%, BNR 8%, останалите са спекулативни
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://22,11,22г
Със сигурност си го утроил поне,- с твоя над 20годишен труд по ТА, - но си траеш нали?Last edited by inta53; 14.07.2024, 11:31.
- 1 like
Коментар
-
Успех!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Приятен уикенд на всички!Last edited by Спекулант79; 13.07.2024, 10:18.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
нищо не му пречи, но ще заредя още ако се случи. компанията е солидна и пазарът им вероятно е силен щом строят нов завод за 100 човека
https://www.elorafergustoday.com/loc...s-park-9111477
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеЧе защо да държа кеш?
Ами да си спасиш капитала ! Не е ли ясно
Иначе Хамънд ги взех след като паднаха с 30 процента от върха, това че цената акцията пада, не означава непременно, че има проблем с компанията
Какво му пречи да падне още 30-40% ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Бери -12.9 % за H1 както ти казах.
Не е лошо да помислиш за качване на кеша с ~70% от тези позицииdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеBerry Global Group 18.2%
Доверие 18%
Flow Traders 15.1%
EasyJet 10.5%
Hammond Manufacturing 8.1%
Не е лошо да помислиш за качване на кеша с ~70% от тези позиции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениекъм +30% ytd, доста добре върви годината
Berry Global Group 19.9%
Flow Traders 17.6%
Aercap 10.6%
Loma Negra 9.6%
Nexans 8.7%
E-L Financial 8.6%
Fonar 8.5%
Доверие 8.3%
Tree Island Steel 7.6%
Berry Global Group 18.2%
Доверие 18%
Flow Traders 15.1%
EasyJet 10.5%
Hammond Manufacturing 8.1%
Fonar 7.6%
Lords Group Trading 7.1%
E-L Financial 7.8%
Tree Island Steel 6.4%
Кеш 2.1%destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Аз през първата половина на 2024 продавах банки, изцяло commerzbank и почти изцяло Deutsche bank, оставих си societe generale главно, но оглеждам и raiffeisen international.
Купувах си основно АДСИЦ, главно wereldhave Belgium.
Имах и ahold delhaize също не са лоши за диверсификация.
Така че сега съм около 60% АДСИЦ, 40% банки, може би мисля още малко да намаля банките с оглед очакванията за понижения на лихвите.
Друго интересно си възстановявах данък дивидент от Белгия, не е свръх сложно но отнема 12-14 месеца, дано в бъдеще намалят бюрокрацията.
Иначе като доходност съм 2% нагоре, все пак на плюс въпреки че не нацелих тайминга, но като цяло доволен
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от panama Разгледай мнение
Рибарчето petr5bg.и убедителните му графики от ТА. Повярвах им през лятото на 2022 г., когато се чудех къде да наместя една 5-цифрена сума. Шели беше още Алтерко и се намираше в корекция - акцията от 25 лв бе достигнала 20 лв. И о, драма!
Графиките на рибарчето вещаеха продължаване на спада - с вечните му елхи, с потъващите подводници и с характерния фамилиарничащ назидателно-подигравателен тон. Леле, колко пъти си мисля за него оттогава - колко ли още хора е подвел, като мен?
Коментар
-
Имаш ли бфб портфейл някакъв ?
А да забравих агро-шитнята
Изпуши ли вече?
Първоначално изпратено от August Разгледай мнениече на всички ни омръзна да ти гледаме спама във всяка тема!
Last edited by danetha; 07.06.2024, 21:41.
- 1 like
Коментар
Коментар