If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чудя ви се що за беля си хващате да притежавате физическо злато, освен ако не е за хвалене и близане ! Като толкова искате да имате експозиция към златото си купувате акции на златодобивна компания и сте готови ! Няма треперене как и къде да се съхранява златото, а и повечето компании изплащат и дивидент. Това за мен е много по добрия вариант.
Абсолютно си прав. Но аз съм нумизмат. Просто имам нужда да се радвам на монетите...
Но моят (20+ години) опитна борсите ми нашепва, че когато всички се дуят колко много са спечелили е време да позагубят.
Гледам нещо мразиш парите. Изпуснал си най-големия бик в епохата на фиата, ще изпуснеш и продължението. 60% на 4 лихва при 40% ръст на широкия пазар. Направо бих полудял.
Чудя ви се що за беля си хващате да притежавате физическо злато, освен ако не е за хвалене и близане ! Като толкова искате да имате експозиция към златото си купувате акции на златодобивна компания и сте готови ! Няма треперене как и къде да се съхранява златото, а и повечето компании изплащат и дивидент. Това за мен е много по добрия вариант.
Тея работи се обявяват пролетта , а не сега при злато 3000.
Пролетта златото и среброто беше 15-тина %. Просто сега много набъбна. Но то ми е дълга игра. Имам го от повече от 10 години. И ако съм жив ще го държа поне още 10.
Коментар