IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panama Разгледай мнение

Рибарчето petr5bg.и убедителните му графики от ТА. Повярвах им през лятото на 2022 г., когато се чудех къде да наместя една 5-цифрена сума. Шели беше още Алтерко и се намираше в корекция - акцията от 25 лв бе достигнала 20 лв. И о, драма!
    Графиките на рибарчето вещаеха продължаване на спада - с вечните му елхи, с потъващите подводници и с характерния фамилиарничащ назидателно-подигравателен тон. Леле, колко пъти си мисля за него оттогава - колко ли още хора е подвел, като мен?
    Рибарчето още преди година се кьлнеше, че атера ще падне под 3, заради този идиот, купих още 1000 бройки на 3,18 и сега заради същия олиго,аостанах само с 2000 ама аз съм си виновен...

Коментар

• Достигнах си нивото на спестявания, преди да си купя апартамента в Бургас! Привлечения ресурс беше 40%

Коментар

• Имаш ли бфб портфейл някакъв ?
        А да забравих агро-шитнята
        Сам си задаваш въпроси,сам си отговаряш
        Изпуши ли вече?

Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
        че на всички ни омръзна да ти гледаме спама във всяка тема!
        Така е,на всички ни омръзна хейта ти от страх и спама във всяка тема.Пусни си тая песен и медитирай

Last edited by danetha; 07.06.2024, 21:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Не,но аз ти показах къде ти е грешката
          Това фибо е супер маловажно в сравнение със счупения 22 мес. мечи тренд
          Имаш ли бфб портфейл някакъв ?
          А да забравих агро-шитнята. Освен нея, ще кажеш ли имаш ли други карти на бфб, да те признаем за бфб-играч. Конкретно по темата, че на всички ни омръзна да ти гледаме спама във всяка тема!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
            А това забрави ли го?
            Не,но аз ти показах къде ти е грешката
            Това фибо е супер маловажно в сравнение със счупения 22 мес. мечи тренд

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Ами не.
              Щото първо не си казал за какви времеви срокове играеш...
              Второ,и най-важно, не се аргументира за изхода ти в АГН.
              Краткосрочно хода до сега е успешен,но е чисто бинго за мен.
              ДЪлгосрочно е грешен !
              А това забрави ли го?

Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Защото не проби

Голяма графика

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Рибарче, искаш ли да се поправиш? Отиграх го страхотно, нали?
                Ами не.
                Щото първо не си казал за какви времеви срокове играеш...
                Второ,и най-важно, не се аргументира за изхода ти в АГН.
                Краткосрочно хода до сега е успешен,но е чисто бинго за мен.
                ДЪлгосрочно е грешен !
                Имаш заложби,но трябва да шлифоваш.
                Last edited by danetha; 07.06.2024, 20:03.

Коментар

• Рибарче, искаш ли да се поправиш? Отиграх го страхотно, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от panama Разгледай мнение
                    Рибарчето petr5bg.и убедителните му графики от ТА. Повярвах им през лятото на 2022 г., когато се чудех къде да наместя една 5-цифрена сума. Шели беше още Алтерко и се намираше в корекция - акцията от 25 лв бе достигнала 20 лв. И о, драма!
                    Графиките на рибарчето вещаеха продължаване на спада - с вечните му елхи, с потъващите подводници и с характерния фамилиарничащ назидателно-подигравателен тон. Леле, колко пъти си мисля за него оттогава - колко ли още хора е подвел, като мен?
                    И аз си спомням зимата на една година се чудех къде да вкарам едни пари и понеже съм пълен балък,чаках някой да посне я анализ,я графика и да я копирам.Спомням си ,че чаках много дълго световноизвестния и всепризнат анализатор и трейдър "panama",когото всички обсъждат,но уви не се появи това момче.По късно разбрах,че мишките изпълзявали само постафактум да хейтят от страх.Вярна се оказа тази работа. Колко ли хора е подвел това момче,незнам

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Необузданата любов на българина да гледа в чуждата паничка
                      Това едно на ръка, ама да класифицираш кой е милионер спрямо дохода...

Коментар

Батя знаем, че ти си в друга лига ! Ние простосмъртните се класираме в други статистики, не и в тази над 1 милион получени...
                        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

теория за социалното сравнение на фестингър
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Необузданата любов на българина да гледа в чуждата паничка

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              От същата статия:
                              Инaчe 927 бългapи ca дeĸлapиpaли дoxoд oт нaд 1 милиoн лeвa, ĸoeтo ги ĸлacифициpa ĸaтo милиoнepи.
                              WTF???

Коментар

• https://money.bg/finance/balgarin-e-...ot-aktsii.html
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X