6C4P / 6C4P | AGR / A72 | ALBHL / 5ALB | BREF / 5BU | CCB / 4CF | CENHL / 5SR | CHIM / 6C4 | E4AP / E4AP | ELHIM / 52E | ELTOS / SL9 | EMKA / 57E | FPP / 6F3 | GAGBT / 4PX | GAZ / 4O1 | HES / 4HE | HIKA / 4I8 | KAO / 6K1 | MCH / 5MH | NEOH / 3NB | SFARM / 3JR | SFTRD / SO5 | SOFBT / 3JU | SOFCOM / 6SO |
Тая тема се забрави бе. Сигурно щото в раздела за чужди пазари.
Сетих се за нея покрай по-актуалните сега за индексите.Явно не може им се вярва вече след като откровено се изгавриха с тях.
Отсега нататък си гледам само собствения портфейлен индекс.
22 акции, дивидентни /растежни 40/53 % , кеш <7% остана.
Надявам се на среден дивидент около 5,5% за целия пакет.
Най голяма е групата на Ст.Пл. - 21%, Хима и сателити - 16% (1/2 от които са привилигерованите), лекарства и тутун - 14% и т.н.
Всичко що мисля че е жизнено и перспективно съм си взел. Гледал съм и да е що годе ликвидно. Диверсифициран съм задоволително според мен.
Единствено Атерата и Ланда ми липсват да съм доволен напълно.
Ма малко закъснях и се понабалончиха вече.
Нищо - ще се обзаведа с тях на по-приемливи нива след лятото.
Айде - аз си казах.
А при вас как седят нещата ?
Тая тема се забрави бе. Сигурно щото в раздела за чужди пазари.
Сетих се за нея покрай по-актуалните сега за индексите.Явно не може им се вярва вече след като откровено се изгавриха с тях.
Отсега нататък си гледам само собствения портфейлен индекс.
22 акции, дивидентни /растежни 40/53 % , кеш <7% остана.
Надявам се на среден дивидент около 5,5% за целия пакет.
Най голяма е групата на Ст.Пл. - 21%, Хима и сателити - 16% (1/2 от които са привилигерованите), лекарства и тутун - 14% и т.н.
Всичко що мисля че е жизнено и перспективно съм си взел. Гледал съм и да е що годе ликвидно. Диверсифициран съм задоволително според мен.
Единствено Атерата и Ланда ми липсват да съм доволен напълно.
Ма малко закъснях и се понабалончиха вече.
Нищо - ще се обзаведа с тях на по-приемливи нива след лятото.
Айде - аз си казах.
А при вас как седят нещата ?
Коментар