Моето портмоне го обявих в началото на годината. Догодина пак. Иначе като резултат на междинната контрола (седем месечието) свети +25.3% в зелено. Много Доволен съм. Продължаваме напред
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Продадох част от SLYG и добавих в IMP, MSH и ЕМКА.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
С последния ти вход в МСН си на загуба.Само слаби инвеститори доливат в губещи позиции.Отделно ти е голям %.Ами ако видим сериозно потапяне там,мислил ли си го ?
Надявам се разбираш,че Софикс не е бил толкова свръхкупен от 2014г.....
Кеша трябва да увеличаваш ,не шитните.
Късмета е до едно време
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПродадох част от SLYG и добавих в IMP, MSH и ЕМКА.
Надявам се разбираш,че Софикс не е бил толкова свръхкупен от 2014г.....
Кеша трябва да увеличаваш ,не шитните.
Късмета е до едно време
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКакво е това MOMB-0,84%?
Другото ми харесва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
В тази връзка не е лошо да ни покажеш един сериозен портфейл,
например твоя
аа, забравих че си на демо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Иначе този смешен портфейл от 8 акции аз го виждам минус -20,-30% на Нова година от текущи нива.
например твоя
аа, забравих че си на демо
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение...Иначе този смешен портфейл от 8 акции аз го виждам минус -20,-30% на Нова година от текущи нива.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- с твоя над 20годишен труд по ТА, - но си траеш нали?
Иначе този смешен портфейл от 8 акции аз го виждам минус -20,-30% на Нова година от текущи нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Е за моя радост не страдам от раздвоение на самоличността! Има малки разлики в структурата на портфейлите между мен и колегата. При мен Шелли е с над 80%, Бианор в момента ми е с най-малък дял от Българските компании. Просто приветствам избора на компании на колегата!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Да не сте един и същи човек с два профила тук
- 1 like
Коментар
Коментар