Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого бамкови - що те кефят толкова?
Химимпортовиците - прости ли са или привилегировани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмпи, откакто си се кеширал с част от чесното игра, я виж какво рали става ...
Като си купих Бръзи мишоци напримерно - не стана ли рали с тях?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз не мога да вдена какво трябва да включвам в тази тема, въпреки, че ми е най-интересната от форума може би!
Според някои участници не трябва да се включват слаболиквидни активи като НИ, камо ли собствено жилище, за когото донякъде съм съгласен, че не е инвестиция, ако не си приспадаш наемите, които би плащал за да не живееш в собствен дом, минус данъците.
Та ако хипотетично си представим, че БФБ йе силно ликвидна, условно, както и някои непублични акции, то моят условен портфейл изглежда малко срамно дори в моите очи:
депозити- 37,7%
откупна стойност по застраховки- 20,5%
частни вложения- 19,3%
злато- 14,7%
акции (общо)- 7,8%Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сова Разгледай мнениеПредполагам, че имаш 1111 лота на SFTR. Лично аз се разделих доста рано с атерките, а за трейдинга, понеже бях скептичен, накрая трябваше да влизам през задния вход чрез Доверие, а те държат и медиката, но засега скатават печалбите.
Извън това имаме само една допирна точка, вече не съм така благоразумен, че да купувам софарма и неохим, както в началото, а се набутвам рисково в по-екзотични позиции. Предоверил съм се на коефициенти и не се впечатлявам лесно от Огита и Тим.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАйде бе - нарисувайте и вий вашите колелца?
Импе, нямаш проблеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеЕдното е софарма трейдинг ,а другото коеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеняя ко да дращя
за две неща ко да се абя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАйде бе - нарисувайте и вий вашите колелца?
за две неща ко да се абя
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕи кво сте го заяли Импето.....
Всеки е голям в собствените си очи , какъв е смисъл да си даваме оценки един на друг.
Коментар
Коментар