Ей Пип, извинения..Лапсус..Ти си много свестен и буден пич, уважавам те и ти желая успех..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеАбе според мен не е хубаво да пускаш слухове по форумите, особено когато в момента КФН раздава подаръци по -100 к, ама ти си знаеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеИскаш да ме насадиш на пачи яйца, ама да го формулирам така:
Огромни средства в момента от една структура се преливат в друга структура със същия лиценз на дейност пак собственост на ДИМаджиите под носа на шефа на КаФеНето. Разбира се, че става въпрос за кварталното кафене, не това за което си мислиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеМоже и да си прав, ама дивиденти имам от други две, та вече се хвърлям в капиталова, въпреки, че опита ми от Енергопро продажби ми докарва скепсис.
За ЦКБ чух изключително лоша новина за бъдещето от регионален мениджър в пенсионен фонд на който съм склонен да вярвам.
ПП Малко е скучно да колекционираш нови приятелства с регионални мениджъри във фондове и директори на компании, по-забавно е с кварталните пияници от които също не се отказвам. Интересно е да се телепортираш често между два свята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГрешиш Пиб..
Ама и ти грешиш, ич не ме кефи това Б де ме наричаш, нямам нищо общо с тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКакво си чул за бъдещето, ще споделиш ли с нас. Като си казал "А" кажи и "Б"
Огромни средства в момента от една структура се преливат в друга структура със същия лиценз на дейност пак собственост на ДИМаджиите под носа на шефа на КаФеНето. Разбира се, че става въпрос за кварталното кафене, не това за което си мислиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеМоже и да си прав, ама дивиденти имам от други две, та вече се хвърлям в капиталова, въпреки, че опита ми от Енергопро продажби ми докарва скепсис.
За ЦКБ чух изключително лоша новина за бъдещето от регионален мениджър в пенсионен фонд на който съм склонен да вярвам.
ПП Малко е скучно да колекционираш нови приятелства с регионални мениджъри във фондове и директори на компании, по-забавно е с кварталните пияници от които също не се отказвам. Интересно е да се телепортираш често между два свята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВероятността флагмана (или ЦКБ) да ти даде дабъл един ден за мене е много по голяма отколкото за която и да е от изброените 3.
Те и сега се търгуват на счетоводна средно около 1.7, а РЕ над 20.
Та върти се де, добро пожаловатъ дет се вика да ги дочакаш на двойно по високи числа
ПС Поне да кихаха дивиденти като хората...ма йок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЩе пълня след няколко дни, а флагмана все повече ме отказва от себе си. Вече се въртя между три- Монбат, Софарма АД и БФБ.
Те и сега се търгуват на счетоводна средно около 1.7, а РЕ над 20.
Та върти се де, добро пожаловатъ дет се вика да ги дочакаш на двойно по високи числа
ПС Поне да кихаха дивиденти като хората...ма йок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМного е рано за отговор, едва почвам 15-я си месец на нисе.
Ще пълня след няколко дни, а флагмана все повече ме отказва от себе си. Вече се въртя между три- Монбат, Софарма АД и БФБ.
Коментар
-
pipbel, не го възприемай лично. Опитвам се да разбера дали стратегията дава добри резултати.
Освен това се опитвам да схвана какво разбираш под контрарно. По отношение на възгледите ти за България си типичен представител на тълпата. Както 99,9 процента от населението считаш, че тук няма бъдеще. Въпреки всичко си заложил на Химимпорт като ВСИЧКИ спекуланти. Не разбирам къде е "контрарното".
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеpipbel, интересно ми е каква възвращаемост дава тази стратегия. Знаеш, че от две години пищя срещу суровините. Възприемах ги като токсичен актив. Наистина ми е интересно какви рзултати се получава при системно следване на такава стратегия.
Ти като толкова беше сигурен за суровините защо не ги шорти ????
Беше много сигурен и в неспирния възход на ВЕИ...защо и те са в откровен мечи пазар, а ?
Аз си ги и хеджирам с левърджнати къси позициите,от 1/3 до 2/3, според зависи...
Засега съм някъде на около - 15% от сур.сектор...но изобщо не се притеснявам.
РБ 1 само да станат - ще съм направил тройка, ако трябва и 10 годин ще чакам, заслужава си.
Както казах - равносметката ще дойде когато :
Ще им дойде и на тях времето всички да ги обичат...те тогази аз ще ги намразя
Моментумните и дивидентните също ги комбинирам в портфейла.Last edited by pipbel; 17.01.2015, 22:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАми да го покажа, щом ще е интересно Вероятно ще скандализирам пак мнозинството, с твърде рисковия си профил
:
Пък и са си го казали хората - боклука на един е съкровище за друг
По скоро да му мислят ония набабените в безценни ( за тях си) артии на РВ>1.5 и РЕ>15.
Ние с тебе доста си приличаме като стил всъщност.
И аз съм фен на най мразените артии, само дето ги търся в световен мащаб.
Русия ( 2 етф-а), Петробрас, Вале,Трансглоуб, уран, захар и т.н...почти 20% от инвестирания портфейл в момента. РВ-то им 0.3 - 0.5....
Ще им дойде и на тях времето всички да ги обичат...те тогази аз ще ги намразя
Коментар
Коментар