If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моят е на плюс ~1,85% ..... за сега и виждам е равен на 31,октомври , дори с ~ 1800лв. + ноооо много въпросителни на хоризонта стоят.
Миналата година до тук съм имал 2,7 пъти повече сделки !
Не съм си смятал, но сигурно и аз на минус. Нормално - като имаме предвид, че държавата пак се управлява от крадци и малоумници. За четири години подчовеци като бойкоборисов, менда и черешаря могат да докарат Софикс и до стартовите нива от 100 пункта.
Ако бяхме нормална държава такива като менда и горанов щяха да са най-ного хигиенисти в министерството на финансите, а господарят им: шофьорче пред пенсия или портиер.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Абе чудя ви се направо, толкова много жокери , а Вие реални инвеститори в групата не можете да се сетите какво притежава в две финансови позиции с еднакъв лиценз и, че в момента се прелива от едната към другата. Божеееееееее, аз мисля, че сляпо инвестирам на БФБ, ама Вие направо трошите мивки!!!
След като вече е по фасадите, инфото е публично - би ли ни остветлил какво става?
Абе чудя ви се направо, толкова много жокери , а Вие реални инвеститори в групата не можете да се сетите какво притежава в две финансови позиции с еднакъв лиценз и, че в момента се прелива от едната към другата. Божеееееееее, аз мисля, че сляпо инвестирам на БФБ, ама Вие направо трошите мивки!!!
Не се ядосвай! Това което ми е предадено като инфо, реших да проверя дали е така, чрез едно просто наблюдение на фасадите на двете структури. Изумих се от факта, че и по тях си личи! Не желая да внушавам нищо, нито имам намерение да купувам вече, нито да продавам в групата, щото нямам нищо.
След като вече е по фасадите, инфото е публично - би ли ни остветлил какво става?
Крайно време е, който трябва и на когото му е задължение, да потърси отговорност от всякакви малоумници, без значение дали са анонимни индианци или лордове, за глупостите които пишат, с мерака да искарат 50 лева.
Не се ядосвай! Това което ми е предадено като инфо, реших да проверя дали е така, чрез едно просто наблюдение на фасадите на двете структури. Изумих се от факта, че и по тях си личи! Не желая да внушавам нищо, нито имам намерение да купувам вече, нито да продавам в групата, щото нямам нищо.
Добре запиши си този мой постинг, обаче като се случат нещата имаш право да ме обявиш за пророк, без да ме изобразяваш в карикатури
Крайно време е, който трябва и на когото му е задължение, да потърси отговорност от всякакви малоумници, без значение дали са анонимни индианци или лордове, за глупостите които пишат, с мерака да искарат 50 лева.
Коментар