-9% от началото на годината
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Не съм си смятал, но сигурно и аз на минус. Нормално - като имаме предвид, че държавата пак се управлява от крадци и малоумници. За четири години подчовеци като бойкоборисов, менда и черешаря могат да докарат Софикс и до стартовите нива от 100 пункта.
Ако бяхме нормална държава такива като менда и горанов щяха да са най-ного хигиенисти в министерството на финансите, а господарят им: шофьорче пред пенсия или портиер.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениееее...Лорде удари промоцията с последните 2 позиции...имаш да черпиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеМоят портфейл на БФБ вече изглежда така:
3JR/SFARM - 41,6%
6A6/ATERA - 37,5%
4ES/4ES - 20,8%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеАбе чудя ви се направо, толкова много жокери , а Вие реални инвеститори в групата не можете да се сетите какво притежава в две финансови позиции с еднакъв лиценз и, че в момента се прелива от едната към другата. Божеееееееее, аз мисля, че сляпо инвестирам на БФБ, ама Вие направо трошите мивки!!!
P.S. Може и на личниLast edited by daneda121; 18.01.2015, 23:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеСлед като вече е по фасадите, инфото е публично - би ли ни остветлил какво става?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНе се ядосвай! Това което ми е предадено като инфо, реших да проверя дали е така, чрез едно просто наблюдение на фасадите на двете структури. Изумих се от факта, че и по тях си личи! Не желая да внушавам нищо, нито имам намерение да купувам вече, нито да продавам в групата, щото нямам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеКрайно време е, който трябва и на когото му е задължение, да потърси отговорност от всякакви малоумници, без значение дали са анонимни индианци или лордове, за глупостите които пишат, с мерака да искарат 50 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеДобре запиши си този мой постинг, обаче като се случат нещата имаш право да ме обявиш за пророк, без да ме изобразяваш в карикатури
Коментар
Коментар