Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСъгласи ме!
Стоян Мавродиев: Опасни са идеите за активно управление на Сребърния фонд
А и на кого ще помогнем - на 10-20 спекуланти, загубили огромни средства с хазартно играене на борсата..Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе че нещо, ама мисля че поне за това черешко е невинен, май кфн ага го бе казал преди време.
Стоян Мавродиев: Опасни са идеите за активно управление на Сребърния фонд
- А как гледате на идеята за инвестиране на средствата от Сребърния фонд на борсата?
- Мисля, че е вредна и опасна. Индексът на БФБ-SOFIX се е сринал с над 80% за последните 4 г. Толкова пари щяха да се загубят, ако ги бяхме инвестирали през 2007 г. Освен това БФБ е малка - преди седмица дневният й оборот беше 86 000 лв. Ако изсипем средства от Сребърния фонд или дори само 10% от тях, това ще доведе до пазарна манипулация на цените на акциите на търгуваните компании. А и на кого ще помогнем - на 10-20 спекуланти, загубили огромни средства с хазартно играене на борсата. Затова фондът трябва да се управлява консервативно. Азбучна истина е, че по-високата доходност води до сериозен риск.
А иначе Черешаров си е виновен по принцип.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе че нещо, ама мисля че поне за това черешко е невинен, май кфн ага го бе казал преди време.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБорса се прави от Иван, Джон и Ханс. За съжаление тук, както казва Черешаров сме 20 тиквоча, които гледаме да се надхитрим един друг
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКаквото и да се говори.... Става въпрос за матриал. Всички усилия трябва да бъдат насочени към ограмотяване на матриала на елементарно ниво. Свидетел съм как в голяма за нашите мащаби компания, 50% от хората не си потърсиха дивидентите, а 40-50, предполагам изобщо не знаят, че са акционери. А в компаниите от масовата положението е още по трагично. Но ще мине време, ще има оцелели компании и наследници, които ще бъдат изненадани, колко пари струват акции в компания за плодове и зеленчуци, като Apple
И да - попадал съм на хора, които са забравили, че имат акции от приматизацията, а тия акции струват по 2-3 Б....ръцете ми са целували - почти буквално.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Каквото и да се говори.... Става въпрос за матриал. Всички усилия трябва да бъдат насочени към ограмотяване на матриала на елементарно ниво. Свидетел съм как в голяма за нашите мащаби компания, 50% от хората не си потърсиха дивидентите, а 40-50, предполагам изобщо не знаят, че са акционери. А в компаниите от масовата положението е още по трагично. Но ще мине време, ще има оцелели компании и наследници, които ще бъдат изненадани, колко пари струват акции в компания за плодове и зеленчуци, като Apple
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеИ аз се питам, най-вероятно те ще профукат всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение...За съжаление тук, както казва Черешаров сме 20 тиквоча, които гледаме да се надхитрим един друг
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетова не е проблем, даже цел
но дали ще е успешна такава стратегия?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетова не е проблем, даже цел
но дали ще е успешна такава стратегия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЩе произведеш наследници
Ти ще си останеш този, който цял живот е купувал
но дали ще е успешна такава стратегия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеАко цял живот само купувам акции - без да ги продавам ????
Ти ще си останеш този, който цял живот е купувал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВсе още аз горе-долу така - но въпреки добрата новина от днес, скоро ще проима едно чувствително разместване на.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
Коментар