IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Снощи посмятах. Към момента :

31% рейтс (земеделски, офисни и медицински)
    12.5% фарма и биотех
    7% ЕМ и европа - етф-и
    7% суровинни и метали + ВЕИ
    >16% други класове/сектори, разни хеджове, опции, къси/дълги, неголеми спекулки
    <3% левъридж
    23% Кеш ( основно $ )

Див.портфолио - около 2/3.
    Диви доходност за тая година - 7.4%, очаквана за другата - ок 5.2-5.4% (чисто)
    колко цифрен си
    Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Снощи посмятах. Към момента :

31% рейтс (земеделски, офисни и медицински)
      12.5% фарма и биотех
      7% ЕМ и европа - етф-и
      7% суровинни и метали + ВЕИ
      >16% други класове/сектори, разни хеджове, опции, къси/дълги, неголеми спекулки
      <3% левъридж
      23% Кеш ( основно $ )

Див.портфолио - около 2/3.
      Диви доходност за тая година - 7.4%, очаквана за другата - ок 5.2-5.4% (чисто)

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
        p/b 40 Е предполагам имат много стари активи и при US GAAP не могат да им правят преоценка нагоре, иначе 40 е
        Не винаги е добре котката да е красива, важното е да лови мишки...

Коментар

Секси, трънки..на мен ми мяза на мазен тлъст костенур..

Ей това е секси, не кат на нашия дебелак отрочето...

http://finviz.com/quote.ashx?t=MO&ty=c&ta=0&p=m
          p/b 40 Е предполагам имат много стари активи и при US GAAP не могат да им правят преоценка нагоре, иначе 40 е

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            От доста време тези ги заглеждам - аз обичам биричка - а и американо-белгийците са важна част от портфейлът на един от добрите ни фондове.

Ного произвеждат тия - баси - ако искат могат да напълнят Черно море с биричка... или поне Мраморно море.
            Сега посветна ли се защо ти пуснах вчера секси чарта на Алтрия ?
            Над 1/4 имат и от бирата.
            Пиво и цигарка - класика, как няма къртят миФки...

Коментар

• Ауууу - това е ного яка картинка
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Ного произвеждат тия - баси - ако искат могат да напълнят Черно море с биричка... или поне Мраморно море.
                хммм

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
                  след като ИнБев погълна Сабмилер , акциите ми изглеждат още по стабилни.
                  http://www.investor.bg/novini/346/a/...paunda-203995/
                  От доста време тези ги заглеждам - аз обичам биричка - а и американо-белгийците са важна част от портфейлът на един от добрите ни фондове.

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
                    iShares STOXX Europe 600 Food & Beverage UCITS ETF DE - 100%
                    http://www.bloomberg.com/quote/SX3PEX:GR
                    след като ИнБев погълна Сабмилер , акциите ми изглеждат още по стабилни.
                    http://www.investor.bg/novini/346/a/...paunda-203995/
                    Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      това беше адресирано до него, не до теб
                      Да, ако държа още акции в СФИ следващата година и денят ми е свободен, ще отида
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Та ние се видяхме с него.
                        това беше адресирано до него, не до теб

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          Значи трябва да се видим на ОС на имотите ???
                          Та ние се видяхме с него.

Коментар

Секси, трънки..на мен ми мяза на мазен тлъст костенур..

Ей това е секси, не кат на нашия дебелак отрочето...

http://finviz.com/quote.ashx?t=MO&ty=c&ta=0&p=m
                            Не е тлъст мазен костенур, но по-скоро могъщ кит, който яде планктони.

А какво е това, дето си го пуснал - видя ли как вървят продажбите и печалбицата му? - Горе-долу не мръдат - само цената на акцията е скокнала, а и туканка:

http://www.boerse-frankfurt.de/en/eq...c+US02209S1033

нещо ми се разминават данните за дивидентецът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                              И аз ще почна с колелцата, че с Императора започнаха да ни се засичат компании

Значи трябва да се видим на ОС на имотите ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                                И аз ще почна с колелцата, че с Императора започнаха да ни се засичат компании

Коментар

X