Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАми кажи тогава - каква е стойността на твоя портфейл?
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПак повтарям, че ако не се обявява стойността на портфейла останалото губи смисъл.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеи на колко се равнява това в пари не каза, и защо няма имоти
Коментар
-
Пичове, някой може ли да ме светне гарантирани ли са парите вложени в Пенсионен фонд и евентуално нормативната база където е упоменато.Сигурен съм , че някъде в темата го има , но не ми се рови месеци назад.От едно място ме "къпят " да вкарам пари и ми казват че също като при влоговете парите са гарантирани ,само че при тях доходността ( гарантираната била 5% ) а при банките е от 1-2%. Нещо ме кара да се съмнявам, но сега предколедно не ми се търси.Ще съм Ви много благодарен.Весели празници на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеEто от мен обещаните колелца:
Общо разпределение на активите:
Физически активи:
Инвестиции на БФБ:
Парички в чужди рачички:
Инвестиции на чужди пазари:
Покажете вашите колелца сега.
и на колко се равнява това в пари не каза, и защо няма имоти
Коментар
-
ivandavidov
Импе, да не си се хванал на бас с някой професионален фонд мениджър кой от двама ви може да инвестира на повече места, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Никой не ми е казал че през 2014г. ще е само нагоре ,и че ще завърши с ръст когато на мен ми трябва !
А сме само след година време
пп. - а броят сделки е само = 710 , седмица преди финала или два пъти по малко спрямо 2014г. , а за резултата е ранко още но ще си е + над дванайстицата.Last edited by inta53; 15.12.2015, 18:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа бе, тяхната кожа. Хубава мънинка компания, ама човекът не може да си купи на смислена цена. Виж ако имаш - мисля горе-долу лесно можеш да ги шитнеш.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеИмпе и аз се чудех кога ще влезнеш в дискусията, SLR стабилен мерцедесТъкмо се чудех кога ще ги споменеш, защото те са не инисколиквидни, а нисколиквидни на10та степен...
Чуждите са ясни, тук за бфб беше думата. Но диверсификазия извън БФБ е добро решение..Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Импе и аз се чудех кога ще влезнеш в дискусията, SLR стабилен мерцедесТъкмо се чудех кога ще ги споменеш, защото те са не нисколиквидни, а нисколиквидни на10та степен...
Чуждите са ясни, тук за бфб беше думата. Но диверсификация извън БФБ е добро решение..Last edited by pepe1234; 05.11.2015, 21:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз не съм купувал нищо на бфб от сигурно вече година и половина. За мен пазарът ни е скъп и не си заслужава да се занимавам с него.
А иначе точно защото имат силна корелация със Софикс като усетя че пазара ни тръгва нагоре влизам в тези позиции като спре да расте и се махам.
Бих си зел малко Слънчица, ама никой не ми продава. Може да си купя малко Воеводки като пъкнат на борсата - ей-тъй: за адет - тъкмо ще взема лихва от Жабешките облизвации тогава.
Иначе: къде по-добре да си купувам Allianz, Daimler, BMW, HSBC, Apple, Coca cola, BASF и други такива могъщи и секси неща.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар