IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    на които повечето им продажби са към компанията-майка
    Да, скоро и повечето производство ще е тук , може спокоино да се провери маржовете на майката и на БГ дружеството за да се види че сме далеч от врътката при БИОВ , тук залагат по скоро на дивидента от който и ние и майката доволни

Ще видим ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      подобно събитие не трае ден-два, ако реша че си струва просто ще преведа кеш - отнема ми точно 1/2 ден за да ги видя в платформата.

Скромния ми опит от 6 кризисни години ме учи че СФАРМ и МОНБАТ са еталона на БФБ, така че смятам да се фокусирам в тези две компании!
      Поздрави на всички и бъдете оптимисти - ще дойде и нашия ден!
      Монбатовиците са хубави, но са ми ного скъпи, аз - нали знайш - обичам дивидент. Защо да давам по 7.3 кинта за монбатовица и да взема 28 стинки дивидент, щом мога да си взема напримерно Газпромовици (безкрайно ного по-могъща компания), на 30-40 стинки по-висока цена и да папкам по 22 евроцента дивидент?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
        Явно пласират продукцията си през компанията майка, какъв е проблема

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
          Аз нямам проблем с чехите , от една година и нещо съм на 100% в Корадо и малко кеш тъй че дебна за една втора позиция но да видим ...
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Аз нямам проблем с чехите , от една година и нещо съм на 100% в Корадо и малко кеш тъй че дебна за една втора позиция но да видим ...

Коментар

• Не е вината в чехите 4и4о , а в в българските им приемници.Както знаем те в Чехия редовно си дават дивиденти

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Имам повече от една, но както казва Прецаканото, с чехи не се хващам на хоро....
                И беше право, животинчето....
                пп От 3 чешки фирми на пазара, съм с две къси клечки ...( те такова чудо на статистиката няма... )
                Мисля че в средата на месец юни ще се окаже, че късите клечки били дълги дънери. А Прецаканото само така се е кръстило.
                Last edited by balarev; 27.05.2016, 11:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                  И една акция на Чез Електро АД ще Ви донесе удовлетворение в близко бъдеще.
                  Имам повече от една, но както казва Прецаканото, с чехи не се хващам на хоро....
                  И беше право, животинчето....
                  пп От 3 чешки фирми на пазара, съм с две къси клечки ...( те такова чудо на статистиката няма... )

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Интересна акция,отскоро си взех малко там. То и другото ЧЕЗ е добре, но аз лично влизам в акция само при положение, че имам пари да усреднявам поне 3 пъти със същите бройки. Т.е. ако искам да влезна в ЧЕЗ електро ми трябват около 20К свободен кеш, който нямам в момента.

П.П. Темата е много хубава, но се замислям дали не е редно да има и една със заглавие от типа: Ако днес /при настоящи цени и резултати/ се налага да съставяте портфейл, какъв би бил той? СТава въпрос за това, че във форума има много големи играчи, които по една или друга причина са заклещени в дадена позиция и когато публикуват портфейлите си, това не означава, че към днешна дата биха ги съставили в този им вид. Какво мислите?
                    И една акция на Чез Електро АД ще Ви донесе удовлетворение в близко бъдеще.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      добре де, какво толкова имате против амстердамката, добро е момичето. Е ако дюти фри се появи - си е проблем за всяка админка.)))
                      Нямам идея колко е възрастна, нито с кого какво има да дели откъм проблеми тук, но често се усеща едно много свежо, нетипично като за админ, настроение, което привнася. Няколко пъти съм си го мислил. В повечето теми, където има работа тя и където стават повечето проблеми, аз май почти не влизам, та не знам кой, какво, защо, но в моментите, където съм я засичал, радва . Не мога обективно да й коментирам работата, нито нея самата, понеже не й следя проявите и вероятно съм пропуснал повечето.

Поздрави!
                      Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!

Коментар

Браво, на бате Тони, но ако фармите се потопят (например само илюстративно) нали би било добре да ги посрещнеш с 30% по-ниско !?))) (Помниш как направи преди години, когато от 3 лв се бяха сгромолясали пак на 2 лв,) Ако се случи подобно събитие, няма да може да "осредниш"))
                        подобно събитие не трае ден-два, ако реша че си струва просто ще преведа кеш - отнема ми точно 1/2 ден за да ги видя в платформата.

Скромния ми опит от 6 кризисни години ме учи че СФАРМ и МОНБАТ са еталона на БФБ, така че смятам да се фокусирам в тези две компании!
                        Поздрави на всички и бъдете оптимисти - ще дойде и нашия ден!

Коментар

Бате ти Тони в сметката кеш не държи
                          Браво, на бате Тони, но ако фармите се потопят (например само илюстративно) нали би било добре да ги посрещнеш с 30% по-ниско !?))) (Помниш как направи преди години, когато от 3 лв се бяха сгромолясали пак на 2 лв,) Ако се случи подобно събитие, няма да може да "осредниш"))
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

добре де, какво толкова имате против амстердамката, добро е момичето. Е ако дюти фри се появи - си е проблем за всяка админка.)))
                            Не я познавам, не съм я виждал и съответно няма как да имам нещо против нея. Просто някои хора имаме проблеми с алкохола, а тя не проявява толерантност, един вид ни дискриминира
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                              Нямаш от трейдинга?
                              оставих си 25бр заради оса-то, но са много малко бройки и не ги споменавам.

Коментар

Портфейла на бат Тони с следния!
                                1. СФАРМ - 35%
                                2. БРЕФ - 35%
                                3. МОНБАТ- 10%
                                4. СФИ - 10%
                                5. Хим(п) - 10%
                                Нямаш от трейдинга?

Коментар

Working...
                                X