If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Поздравления Софикс! Биваш често обвиняван за неградивно участие във форума, но с този си пост, поне за мен доказа, че има файда и от теб ! Тихичко ти казвам наздраве, да не ни чуе някоя амстердамка или друг стожер на ценностите !
добре де, какво толкова имате против амстердамката, добро е момичето. Е ако дюти фри се появи - си е проблем за всяка админка.)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Поздравления Софикс! Биваш често обвиняван за неградивно участие във форума, но с този си пост, поне за мен доказа, че има файда и от теб ! Тихичко ти казвам наздраве, да не ни чуе някоя амстердамка или друг стожер на ценностите !
Разбира се.
Последните три затворени позиции: ALUM, MCH и SFI
Доходност от началото на годината 12.06%
Към момента е това:
Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Доходност на портфейла от началото на годината 7,47 %.
Печалбите са основно от петролните компании и инфраструктура.
Махнах още по нова година мизерните остатъци от жабата. Махнах остатъците и от този чез. Добре, че го махнах с 2/3 още преди време, когато даваха дивидента, но акциите бяха по над 10 пъти по-големи тогава (преди сплита). От по-известните "хитове" имам фарми, брефове (като че ли не е на добре, защото кой ли няма брефове), фармитрейдинги (като ванката давидов), хесове, гагарини, в тройно по-малки количества имам свилозни, а в миниколичества са биовети (за къде без дирижабълника), българска роза, спиди, и някои други още по-миниколичества, като флагмана,, не ги помня всички минита (а няма и защо)...ииии ... цар кеш разбира се!!!))). цар кеш ми е с поне 2 пъти по-голямо тегло от която и да е папира.Търсят се нови ракети, ама няма на хоризонта)))))))), Не е препоръка)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Интересна акция,отскоро си взех малко там. То и другото ЧЕЗ е добре, но аз лично влизам в акция само при положение, че имам пари да усреднявам поне 3 пъти със същите бройки. Т.е. ако искам да влезна в ЧЕЗ електро ми трябват около 20К свободен кеш, който нямам в момента.
П.П. Темата е много хубава, но се замислям дали не е редно да има и една със заглавие от типа: Ако днес /при настоящи цени и резултати/ се налага да съставяте портфейл, какъв би бил той? СТава въпрос за това, че във форума има много големи играчи, които по една или друга причина са заклещени в дадена позиция и когато публикуват портфейлите си, това не означава, че към днешна дата биха ги съставили в този им вид. Какво мислите?
Много си прав, на места съм заклещен и не бих инвестирал пак. Липсата на ликвидност ме убива. Затова приключих с БФБ. Навън когато направя грешка, поне се излиза бързо. За съжаление при сегашното управление, светлина не виждам и си кротувам тук.
Интересна акция,отскоро си взех малко там. То и другото ЧЕЗ е добре, но аз лично влизам в акция само при положение, че имам пари да усреднявам поне 3 пъти със същите бройки. Т.е. ако искам да влезна в ЧЕЗ електро ми трябват около 20К свободен кеш, който нямам в момента.
П.П. Темата е много хубава, но се замислям дали не е редно да има и една със заглавие от типа: Ако днес /при настоящи цени и резултати/ се налага да съставяте портфейл, какъв би бил той? СТава въпрос за това, че във форума има много големи играчи, които по една или друга причина са заклещени в дадена позиция и когато публикуват портфейлите си, това не означава, че към днешна дата биха ги съставили в този им вид. Какво мислите?
Аз доколкото помня, каза веднъж преди година-две. След това имаше интерес към портфейла ти, но този интерес остана "незадоволен"! Ще споделиш ли с широката аудитория?
Разбира се.
Последните три затворени позиции: ALUM, MCH и SFI
Доходност от началото на годината 12.06%
Към момента е това:
Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар