IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Бате Тони, никакъв ли кеш не ти е останал фри!?
    Бате ти Тони в сметката кеш не държи

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Портфейла на бат Тони с следния!
      1. СФАРМ - 35%
      2. БРЕФ - 35%
      3. МОНБАТ- 10%
      4. СФИ - 10%
      5. Хим(п) - 10%
      Бате Тони, никакъв ли кеш не ти е останал фри!?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Портфейла на бат Тони с следния!
        1. СФАРМ - 35%
        2. БРЕФ - 35%
        3. МОНБАТ- 10%
        4. СФИ - 10%
        5. Хим(п) - 10%

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
          Поздравления Софикс! Биваш често обвиняван за неградивно участие във форума, но с този си пост, поне за мен доказа, че има файда и от теб ! Тихичко ти казвам наздраве, да не ни чуе някоя амстердамка или друг стожер на ценностите !
          добре де, какво толкова имате против амстердамката, добро е момичето. Е ако дюти фри се появи - си е проблем за всяка админка.)))
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            +1
            значи сме съдружници и то яко

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              +1
              да бе да, как позна))) с една позиция съвпад))) в тези от софикс, имам 5 папири))) С кеша стават 6 за добро или лошо)))..
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Разбира се.
                Последните три затворени позиции: ALUM, MCH и SFI
                Доходност от началото на годината 12.06%
                Към момента е това:

Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
                +1

Коментар

Поздравления Софикс! Биваш често обвиняван за неградивно участие във форума, но с този си пост, поне за мен доказа, че има файда и от теб ! Тихичко ти казвам наздраве, да не ни чуе някоя амстердамка или друг стожер на ценностите !
                  Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Разбира се.
                    Към момента е това:

Мнението има информационен характер и не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                      Доходност на портфейла от началото на годината 7,47 %.
                      Печалбите са основно от петролните компании и инфраструктура.
                      Махнах още по нова година мизерните остатъци от жабата. Махнах остатъците и от този чез. Добре, че го махнах с 2/3 още преди време, когато даваха дивидента, но акциите бяха по над 10 пъти по-големи тогава (преди сплита). От по-известните "хитове" имам фарми, брефове (като че ли не е на добре, защото кой ли няма брефове), фармитрейдинги (като ванката давидов), хесове, гагарини, в тройно по-малки количества имам свилозни, а в миниколичества са биовети (за къде без дирижабълника), българска роза, спиди, и някои други още по-миниколичества, като флагмана,, не ги помня всички минита (а няма и защо)...ииии ... цар кеш разбира се!!!))). цар кеш ми е с поне 2 пъти по-голямо тегло от която и да е папира.Търсят се нови ракети, ама няма на хоризонта)))))))), Не е препоръка)))
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

Интересна акция,отскоро си взех малко там. То и другото ЧЕЗ е добре, но аз лично влизам в акция само при положение, че имам пари да усреднявам поне 3 пъти със същите бройки. Т.е. ако искам да влезна в ЧЕЗ електро ми трябват около 20К свободен кеш, който нямам в момента.

П.П. Темата е много хубава, но се замислям дали не е редно да има и една със заглавие от типа: Ако днес /при настоящи цени и резултати/ се налага да съставяте портфейл, какъв би бил той? СТава въпрос за това, че във форума има много големи играчи, които по една или друга причина са заклещени в дадена позиция и когато публикуват портфейлите си, това не означава, че към днешна дата биха ги съставили в този им вид. Какво мислите?
                        Много си прав, на места съм заклещен и не бих инвестирал пак. Липсата на ликвидност ме убива. Затова приключих с БФБ. Навън когато направя грешка, поне се излиза бързо. За съжаление при сегашното управление, светлина не виждам и си кротувам тук.
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Разпределение.
                          Интересна акция,отскоро си взех малко там. То и другото ЧЕЗ е добре, но аз лично влизам в акция само при положение, че имам пари да усреднявам поне 3 пъти със същите бройки. Т.е. ако искам да влезна в ЧЕЗ електро ми трябват около 20К свободен кеш, който нямам в момента.

П.П. Темата е много хубава, но се замислям дали не е редно да има и една със заглавие от типа: Ако днес /при настоящи цени и резултати/ се налага да съставяте портфейл, какъв би бил той? СТава въпрос за това, че във форума има много големи играчи, които по една или друга причина са заклещени в дадена позиция и когато публикуват портфейлите си, това не означава, че към днешна дата биха ги съставили в този им вид. Какво мислите?

Коментар

Аз доколкото помня, каза веднъж преди година-две. След това имаше интерес към портфейла ти, но този интерес остана "незадоволен"! Ще споделиш ли с широката аудитория?
                            Разбира се.
                            Към момента е това:

Attached Files

Коментар

Кое ЧЕЗ държиш?
                              Разпределение.

Мога при желание да дам и имената на компаниите, но само на ЛС, не бих желал да обсъждам с всеки стратегията си, в какво, как и защо инвестирам.
                              Last edited by Alee; 26.05.2016, 21:20.
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Доходност на портфейла от началото на годината 7,47 %.
                                Печалбите са основно от петролните компании и инфраструктура.
                                Кое ЧЕЗ държиш?

Коментар

Working...
                                X