IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Зависи ако е спекулант ще печели ако е инвеститор ще има проблеми ,но ДБ е най спекулативната акция и с най голямата волантилност в момента ...
    Три пъти отива до 13-14 и се качва до 17-18 евро и заедно с Коба и Ареал банк и Фолсваген са челници по разлики в сантимента и заедно с Даймлер и Баерн......
    Иначе БФБ- 10 % / петрол , хика , Гагарин и малко БТН/
    Дойче борсе - 65 %/ коба от 7,3/трето движение/ , ареал банк от 28 , байер ,ДБ закрити с 30% печалба/
    валути - 10%/паунди от 2,43 ,турски лири от ,58 и руски рубли 0,023 ст/
    Левове - 15 %/
    ти сериозно ли виждаш бъдеще само в тези позиции на БФБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Зависи ако е спекулант ще печели ако е инвеститор ще има проблеми ,но ДБ е най спекулативната акция и с най голямата волантилност в момента ...
      Три пъти отива до 13-14 и се качва до 17-18 евро и заедно с Коба и Ареал банк и Фолсваген са челници по разлики в сантимента и заедно с Даймлер и Баерн......
      Дойче борсе - 65 %/ коба от 7,3/трето движение/ , ареал банк от 28 , байер ,ДБ закрити с 30% печалба/
      Левове - 15 %/
      имах предвид Дейтше Бъорзе (ДБ)

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
        +++

Съгласен с теб, като се има предвид какво пишеше преди време Импе-то. Той определено е като фурнаджийска лопата. Аз наричам такива хора дипломатично конюнктурни - днес с Бойко, вчера със Станишката, по- вчера с Тошката а по- по- вчера с Адолф

Предвид характера му, според мен ще духа яко супата на ДБ..
        Левове - 15 %/
        Last edited by Монти; 28.05.2016, 16:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Ще спечели по чуждите борси Импето един четвъртит)))
          Не му излиза математиката и това си е!!!!Такива като него - там с лопата да ги ринеш!!!
          Дори и Булсон се оказа по-корав !!!
          Иии не разбрахме Импе, поради што се срамиш да се наречеш българин!)))!!
          Ама че си и ти, пфу, и това ми бил император!??? ИМператор на кое !??? - на клетниците!!!
          Дори и батката е инвестирАл в болгарски компании - не прелощайся импе, знай своя род и язик))))
          +++

Съгласен с теб, като се има предвид какво пишеше преди време Импе-то. Той определено е като фурнаджийска лопата. Аз наричам такива хора дипломатично конюнктурни - днес с Бойко, вчера със Станишката, по- вчера с Тошката а по- по- вчера с Адолф

Предвид характера му, според мен ще духа яко супата на ДБ..

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Импе, Импееее, и ти ни предаде! Тръгна да печелиш по чуждите борси и забрави за старите си бойни другари
            Ще спечели по чуждите борси Импето един четвъртит)))
            Не му излиза математиката и това си е!!!!Такива като него - там с лопата да ги ринеш!!!
            Дори и Булсон се оказа по-корав !!!
            Иии не разбрахме Импе, поради што се срамиш да се наречеш българин!)))!!
            Ама че си и ти, пфу, и това ми бил император!??? ИМператор на кое !??? - на клетниците!!!
            Дори и батката е инвестирАл в болгарски компании - не прелощайся импе, знай своя род и язик))))
            Last edited by precakanoto; 28.05.2016, 02:27.
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Импе, Импееее, и ти ни предаде! Тръгна да печелиш по чуждите борси и забрави за старите си бойни другари

Коментар

• Прецаканото: да не си объркало компаниите - защото има още един Газпром - Газпром-нефт (точно неговото лого са турили неграмотниците в статията)?
                И друго - това, че сега ще разпределят като дивидент половината от обичайното (може би събират пари за някой от Потоците), не означава, че занапред няма да раздават 50% от печалбата... както и че след спадът, слузта и газчицата няма плавно да поскъпват към старите нива, тоест да расте печалбата на Газпром. Дори и да не се вдигне печалбата, Газпром съизмерим с Трейдингът е - а по могъщество са несравними - Трейдингът е хубав, ама Газпромът топли на половин Европа трътките !!! Това не означава, че ще си продам хубавите Трейдингчета.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ps, Импи, за да не се чудиш ето я сметката с твоите числа:
                  0,1 дивидент / 4,0 цена хартия = 1/40 = 2,5/100,
                  а на чичо същото съотношение беше 5/100, т.е. двойно по-сносно , (закръглено до десетичната точка)
                  Та въпроса ми е, защо ти е да се набиваш в руски компании, където държавата може да е вся и всьо!??)))
                  Last edited by precakanoto; 27.05.2016, 17:38.
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Не знам къде гледаш и какво смяташ. Акциите струват по около 3.97 евро на Франкфуртската, а 7.4 рублички са около например 0.105 евро. Нещо не е под процент.
                    Прочетох материала, който коментирахте по-долу
                    http://www.investor.bg/centralna-i-i...azprom-217112/
                    предположих че цените на франкфуртска и на руска борса са съизмерими, при тези могъщи дружества
                    е разбира се датата е преди 10 дни, освен да са се смряскали оттогава... което ако се е случило никак не е китка за мирисане - да вземеш 7 и да изгърмиш пъти повече
                    но дори да приемеме цифрите от франкфурт за меродавни, пак е наполовината див. доходност от тази на могъщия трейдинг, не си ли съгласен !?!?
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Импи, при цена на книга 1150 рублочки, 7 дивиденти дават под 1% дивидентна доходност! (0,6) Ами то не е ли мизерия това!!? Не ти ли е ногократно по-изгодно при чичо с 5% при могъщите трейдинги!?
                      Не знам къде гледаш и какво смяташ. Акциите струват по около 3.97 евро на Франкфуртската, а 7.4 рублички са около например 0.105 евро. Нещо не е под процент.

Коментар

Това е по изключение Чичо Мечо им е позволил май еднократно това - явно в руският сайт, в който гледах, са го смятали на 50%. Но самият факт, че по принцип снасят 50%, прави компанията сгодна, предвидима и добра за.
                        Импи, при цена на книга 1150 рублочки, 7 дивиденти дават под 1% дивидентна доходност! (0,6) Ами то не е ли мизерия това!!? Не ти ли е ногократно по-изгодно при чичо с 5% при могъщите трейдинги!?
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                          Ето обяснението за вечния оптимизъм на руснаците: 21,8% е равно на 50% по руските стандарти.
                          Това е по изключение Чичо Мечо им е позволил май еднократно това - явно в руският сайт, в който гледах, са го смятали на 50%. Но самият факт, че по принцип снасят 50%, прави компанията сгодна, предвидима и добра за.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

Май ного се объркал.
                            Това е ново за мен, благодаря, че ми го показа В руските сайтове показват друга стойност - ще изчакам по-ниски нива на акцията значи - след дивидентът - пак ще си взема, ама по на сгода

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение

Май ного се объркал.
                              Ето обяснението за вечния оптимизъм на руснаците: 21,8% е равно на 50% по руските стандарти.

Коментар

Монбатовиците са хубави, но са ми ного скъпи, аз - нали знайш - обичам дивидент. Защо да давам по 7.3 кинта за монбатовица и да взема 28 стинки дивидент, щом мога да си взема напримерно Газпромовици (безкрайно ного по-могъща компания), на 30-40 стинки по-висока цена и да папкам по 22 евроцента дивидент?

Май ного се объркал.

Коментар

Working...
                                X