Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениенай-правилно е дивидентната доходност да се смята по последна цена на акцията. нека не забравяме че това е и един от показателите при вземане на инвестиционно решение. според мен е голяма грешка да се смята по цена на придобиване, защото един е купил акцията на 1 лев, друг на 5 лева, а на трети акциите може да са му подарък
Коментар
-
най-правилно е дивидентната доходност да се смята по последна цена на акцията. нека не забравяме че това е и един от показателите при вземане на инвестиционно решение. според мен е голяма грешка да се смята по цена на придобиване, защото един е купил акцията на 1 лев, друг на 5 лева, а на трети акциите може да са му подаръкСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеПри мен ми дава доходност от +21,01%, но държа да отбележа че това не е годишна, а отначалото на периода ми на търгуване. Общо взето всички акции са ми на +, единствено Булгартабак ми е на голям минусКажете ми моля, дивидентната доходност как се смята, по текущи цени, или по цени на купуване?
Коментар
-
При мен ми дава доходност от +21,01%, но държа да отбележа че това не е годишна, а отначалото на периода ми на търгуване. Общо взето всички акции са ми на +, единствено Булгартабак ми е на голям минусКажете ми моля, дивидентната доходност как се смята, по текущи цени, или по цени на купуване?
Last edited by mancev; 02.01.2017, 20:17.
Коментар
-
Ето го и моя почти изцяло дивидентен портфейл. За сега съм доволен и почти не предвиждам да правя промени. През 2016 влезнах активно и в чужбина, но инвестирайки през фондове. За сега и там съм доволен, и за годината съм на +9%. Пожелавам на всички 2017 да бъде поне толкова успешна като миналата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Браво!!! Имайки предвид че твоят портфейл е сред най големите във форума си е огромен успех!!!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа се "отчета" и аз
Приключих 2016-та с доходност от 30%.
Много съм доволен, при положение че към края на Май светех в червено на -35%. Т.е. от тогава до края на годината последва удвояване
Дано 2017-та е поне толкова благодатна като изминалата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа се "отчета" и аз
Приключих 2016-та с доходност от 30%.
Много съм доволен, при положение че към края на Май светех в червено на -35%. Т.е. от тогава до края на годината последва удвояване
Дано 2017-та е поне толкова благодатна като изминалата!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеФортис, прекаляваш бе, пич! Остави Импето намира! Какво сте го награбили тоя човек??? Парите са си негови и може да прави каквото си иска с тях. Не мога да разбера на вас къв ви е проблема дали Импето печели или губи. Каквото и да прави го прави с НЕГОВИТЕ пари, а не с вашите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе знам за какво го правите , но разводнихте темата ....
Императора иска да стъпи на западните борси а другите си харесват да губят пари на нашата....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Ха-ха-ха - ами явно ги кефи да обсъждат мен: Императорът - и моите инвестиции.Форти може би отчаяно опитва да докаже на самият себе си - нападайки ме - че сам той е прав, да се вкопчва в две и половина позиции... пак има напредък, преди се бе вкопчил само в около една. Впрочем аз не държа да влияя на никого. Който иска - да използва информацията, която подавам - който не иска, това си е лично негова работа, както и неговите пари са си негови. Аз ценя обоснованото чуждо мнение - например благодарен съм на ДДДД, когото ного ценя, че анализира стратегията ми.
Ама наистина: що не измислите една тема на име: "Императорът и неговият портфейл" - и: там? Щото така разводняваме общата тема. Обещавам да ви подавам редовно инфо там, за да обсъждате.
Императора иска да стъпи на западните борси а другите си харесват да губят пари на нашата....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеФортис, прекаляваш бе, пич! Остави Импето намира! Какво сте го награбили тоя човек??? Парите са си негови и може да прави каквото си иска с тях. Не мога да разбера на вас къв ви е проблема дали Импето печели или губи. Каквото и да прави го прави с НЕГОВИТЕ пари, а не с вашите.Форти може би отчаяно опитва да докаже на самият себе си - нападайки ме - че сам той е прав, да се вкопчва в две и половина позиции... пак има напредък, преди се бе вкопчил само в около една. Впрочем аз не държа да влияя на никого. Който иска - да използва информацията, която подавам - който не иска, това си е лично негова работа, както и неговите пари са си негови. Аз ценя обоснованото чуждо мнение - например благодарен съм на ДДДД, когото ного ценя, че анализира стратегията ми.
Ама наистина: що не измислите една тема на име: "Императорът и неговият портфейл" - и: там? Щото така разводняваме общата тема. Обещавам да ви подавам редовно инфо там, за да обсъждате.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
Коментар