If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предпазвал ги е от рискови балони по време на еуфория, а иначе и аз съм се чудил как и защо ги мисли тези неща Не е много професионално нали.И аз не винаги му разбирам всички кодове, не че съм се мъчил да ги помня де
Форти, прав си, но да не забравяме, че и инвестициите като всяка професия или занаят изисква подготовка и дарба, които не всички имат.Импето не е трол, а един упорит аматьор..Винаги ще му липсва фундаменталната финансова подготовка.Аз го приемам за приятел и весело със всичките му слабости и хвалби.В никакъв случай не е деструктивен и злобен към другите участници и доста е помагал през годините на новобранците, без да гледа само свояринтерес
Въобще не помага на новобранците с неговата измислена терминология. След това се налага други хора да обясняват на същите новобранци какво всъщност има предвид импето.
Форти, прав си, но да не забравяме, че и инвестициите като всяка професия или занаят изисква подготовка и дарба, които не всички имат.Импето не е трол, а един упорит аматьор..Винаги ще му липсва фундаменталната финансова подготовка.Аз го приемам за приятел и весело със всичките му слабости и хвалби.В никакъв случай не е деструктивен и злобен към другите участници и доста е помагал през годините на новобранците, без да гледа само свояринтерес
Постовете тук са обратно пропорционални на инвестциите . То и за това е форум . То аз затова предложих на един виден форумен трол да се изясним пред нотариус но нейсе . То писането не е като инвестирането . Хаха сещам се преди години едни сайтове зарибяваха да щракаш и ти дават пари .Като гледам някои писачи тук ...
На мен друго ми е много смешно - разни хора си качват аватари тук и във FB с логото на някакви фирми и си вярват, че по този начин получават повече, отколкото другите.
forstiss е изключение - той е от големите играчи и си знае играта. Има обаче разни други индивиди, които се опитват да имитират fortiss, ама нямат толкова голям размах и не им се получава...
не е така
при 28 000 поста, 5 хил къде са, и то не в отговор на импето
ти как го разбираш - имаш 2 хил в акции навън и започваш непрекъснато да даваш компетентно мнение
или 20 години си бил на БФБ и си с 28 хил портфейл, ама си спец по инвестиции
няма да пиша повече на тази тема
Форти вземи го от веселата страна мен поне ми е забавен цял ден да брани Дакса
Гледам фортист няколко пъти се подиграва с портфеила на Императора ,мислех че е закачка между приятели, но почва да става постоянна....
не е така
при 28 000 поста, 5 хил къде са, и то не в отговор на импето
ти как го разбираш - имаш 2 хил в акции навън и започваш непрекъснато да даваш компетентно мнение
или 20 години си бил на БФБ и си с 28 хил портфейл, ама си спец по инвестиции
няма да пиша повече на тази тема
Коментар