IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Ей ама много ви бива да анализирате форумци
    Ако се напъвате така и в анализите на компаниите направо шапка ви свалям
    И аз това се учудвам, човек.

Хем се отнасят към мене с пренебрежителство, хем като нарисувам колелце - следват 2 страници коментари, хем не казват нищо по същество.

Ама ми е през самолетът - нека се забавляват.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
      Пък аз Импе, си мислех, че ти си вече извън нашата БФБ-галактика (или "черна дупка"... май). А така като те гледам ти си къташ 2/3 в "жабешки" и свързани с Чичо Оги хартийки... плюс близо 10% в Атера и едва под 5% в Алианц. Явно нещо съм се объркал. Мислех, че вече си "германец". Бъди здрав!
      Ще инвестирам все повече навън, но просто чакам подходящи нива. Неслучайно пазя 8-9% сухо (да не говорим и за изтичащите Жабешки облизвации). Съвсем нормално е засега да имам повече тук, защото навън тепърва се уча.
      Все пак - ако забелязваш, повечето ми "малки" инвестиции са навън.

Форти - трудно ти е да проумееш, че това, че си влязъл с доста повече пари, в никой случай не те прави по-успешен и по-добър като инвеститор. Факт - дългосрочно съм правил доходности от някои компании, каквито ти не си и мечтаеш. Но ако аз съм влязъл с 2 Б, а ти с 200 Б, нормално е да има разлика накрая.

Ако искаш влизай в темата - то ти няма и какво да покажеш в нея - инвестиции в около две компании (голям зор бе ба те убедим да не инвестираш само в една). Гледай си лозенцето, че добре върви, тоже и царевичакът. Доматки имаш ли? - Ного ме кефи как смърдят.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        чувствам се като съдружник в моята компания
        живея с нея
        това ме прави щастлив
        това е грешка или ти носи кинти или я разкарваш няма е първата или последнаа
        Както те искат твоите пари тъка и ти вземи техните

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=IGNm...QUjmh&index=30

това е и няма връщане

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            Форти голям си но не ли скучно само в фармата за мен поне е скука да си само в една компания то няма и тръпка
            чувствам се като съдружник в моята компания
            живея с нея
            това ме прави щастлив

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
              На мен друго ми е много смешно - разни хора си качват аватари тук и във FB с логото на някакви фирми и си вярват, че по този начин получават повече, отколкото другите.

forstiss е изключение - той е от големите играчи и си знае играта. Има обаче разни други индивиди, които се опитват да имитират fortiss, ама нямат толкова голям размах и не им се получава...
              няма никаква игра
              всичко се получи спонтанно
              както истинските приятелства !!!!!

Коментар

аз разчитам на това:

https://www.youtube.com/watch?v=HhruBsmJzCA
                Форти голям си но не ли скучно само в фармата за мен поне е скука да си само в една компания то няма и тръпка

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=Sv1F_ZftQyY

Коментар

аз разчитам на това:

https://www.youtube.com/watch?v=HhruBsmJzCA

Коментар

недей

Коментар

• Ей ама много ви бива да анализирате форумци

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                          Форти вземи го от веселата страна мен поне ми е забавен цял ден да брани Дакса
                          разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            За мен е положителен опит...изкарал е кризата на БФБ...без да се лакоми да става милионер и не е фалирал....
                            Верно ползва високопарни слова ,но май беше учител по български ,те там са професионално болни и обременени с високопарни речи....

Ако през 2007 не бях си купил нова кола,вила и малко земя и екскурзии сега сигурно щях да имам три пъти по малко отколкото тогава и нищо зад гърба си........
                            Винаги съм смятал че портфеила на един дребосък е около 50К не повече с който може да се търгуба на БФБ без особен срах / в момента е даже още по мално не повече от 5 К/ ,другите са големи акули който ползват вътрешна информация а ако не ползваш ще загубиш .....
                            Иначе нищо лично ,успешен си ,не си мазохист и зомбиран един успешен форумец, но консервативен ...
                            Ти не си инвеститор,ти си арендатор ...мисля че портфеила ти беше около 30 % трединг и останалите земя и кеш ....
                            Извинявай ако съм те засегнал с нещо и не искаш да пишеш заради моя пост....
                            +1
                            няма защо !!!!
                            пишем си във форума

Коментар

• Проблема при Импето и доста други е че нямат праг на загуба
                              Момента в който да продадеш дори и на загуба

Коментар

не е така
                                при 28 000 поста, 5 хил къде са, и то не в отговор на импето
                                ти как го разбираш - имаш 2 хил в акции навън и започваш непрекъснато да даваш компетентно мнение
                                или 20 години си бил на БФБ и си с 28 хил портфейл, ама си спец по инвестиции
                                няма да пиша повече на тази тема

За мен е положителен опит...изкарал е кризата на БФБ...без да се лакоми да става милионер и не е фалирал....
                                Верно ползва високопарни слова ,но май беше учител по български ,те там са професионално болни и обременени с високопарни речи....

Ако през 2007 не бях си купил нова кола,вила и малко земя и екскурзии сега сигурно щях да имам три пъти по малко отколкото тогава и нищо зад гърба си........
                                Винаги съм смятал че портфеила на един дребосък е около 50К не повече с който може да се търгуба на БФБ без особен срах / в момента е даже още по мално не повече от 5 К/ ,другите са големи акули който ползват вътрешна информация а ако не ползваш ще загубиш .....
                                Иначе нищо лично ,успешен си ,не си мазохист и зомбиран един успешен форумец, но консервативен ...
                                Ти не си инвеститор,ти си арендатор ...мисля че портфеила ти беше около 30 % трединг и останалите земя и кеш ....
                                Извинявай ако съм те засегнал с нещо и не искаш да пишеш заради моя пост....

Коментар

Working...
                                X