...пазара е слаб 1 155 изглејда
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
....миииии, аааа в4ера излизам от Метрото на Canary Wharf палиа една цигара и сyм то4но сре6ту сградата на Reuters<на електроното табло варви бyрзо Инфо----Кризата стигна до Берлин,ЕУ на прага на колапс ,ниакои от 4ленките сте напускат сyуза и про4ие> после гледам талпата ,коиaто се бласка и си викам fuck изпла6ени са стадото
xиxиxи..
....после си мислиаИдва дyлаг wеекend в US ...хубаво е да пазариат
а те пазариат като им светне зелена светлина от Dоw
без зна4ение каква е реалноста
xиxиx
....после пак си мислиа ако мога да вдигам SPY с 40-50 мио от клу4овите нивабих ли го направил
...еи това е приател...останалото е 3 прости формули...за пивот поинт / ниво на подкрепа и сyпротива........и све6тите на негово вели4ество Homma
.....cheers mate
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеАмериканците утре и в петък почиват ли заради деня на благодарността......
Коментар
� -
Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение....хемиллио приател нека да затворимако се полу4и идеиата ми сте ти каја
....продигалприател ...имам вyпрос кyм теб
...ако загуби6 50% от сметката си
и после спе4ели6 50%
......колко сте ти е загубата ?
При нормална игра, връщане на първоначалното ниво е достатъчно да не си на твоята нула, а доста напред, а то се случва винаги
(говорим за индекси, че случайности лоши да пропуснем)
Коментар
� -
jays - харесва ми мисленето ти!
само не ми е ясно (интересно ми е)на база на какво правиш заключенията си,които между другото в по големия си процент са верни!
На 4-часова -цената на s&p сега пробива СМА(9,0,CLOSE),нека да изчакаме да завърши тази свещ и ще сме по сигурни.
П.С. и аз съм къс.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение...пазара е 0-ева игра и си има свои закони !!!
....дори политиката да даде Bullish сигна сте има Bearish капани
....дори политиката да даде Bearish сигнал сте има Bullish капани
....това е то и е много просто за обиаснение----големите за да влизат и излизат от позиции им триабва ликвидност и си иа сyздават ,като маниполират пазара
...от тази гледна то4ка----какав фундамент какви новини какви 5лева...ние сме спекула на дребно
...cheers
Има статистика на векове, и колкото и да е фалшифицирана / грешна що касае изчистена от инфлация доходност, за номиналната такава няма спорове. А основните притеснения на пазара са свързани с номинални проблеми, така че пак старата песен ни чака..
Коментар
� -
....Desperado ,qаз мислиа 4е сте имаме UP мове поради празниците ,малките обеми и ПОМО
....неразбирам отиграваниа с големи залози и про4иа.....ПРАВЕХ ГО ЕДНО ВРЕМЕ
...сега знам 4е колкото по на дребно играе6 толкова пове4е пе4ели6<matemati4eski fakt !!!>и знам 4е моите идеиа са на база---АКО това-унва
АКО унва-това
...cheers mate
Коментар
� -
...пазара е 0-ева игра и си има свои закони !!!
....дори политиката да даде Bullish сигна сте има Bearish капани
....дори политиката да даде Bearish сигнал сте има Bullish капани
....това е то и е много просто за обиаснение----големите за да влизат и излизат от позиции им триабва ликвидност и си иа сyздават ,като маниполират пазара
...от тази гледна то4ка----какав фундамент какви новини какви 5лева...ние сме спекула на дребно
...cheers
Коментар
�
Коментар