IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
    ....в4ера ралито запо4на по сy6тото време ако ви прави впе4етление ....този пyт ми се струва 4е е bullish трап ...техниката казва 1 170 под 1 200 ......да видим ......аматиорите 100% са слојили стоп4ета на двоиното дyно
    Според мен няма нищо да стане преди Европа да даде газ.. чудя се дали да купя BAC.. ще вземат парите и на последните цървуланковци... ако не са компютрите ще лъсне липсата на оборот, но майсторски го крият. В такава техническа картина пробива от триъгълника надолу е почти винаги лъжлива и продължава 1-2 седмиц максиимум, така че рали най-късно на 1 Дек, най-рано до 3 дни. Както казах при мен работата отива на сериозен залог таке че ще си довнасям в сметката. Нищо чудно да ударят стопове на 1170. ако не се реализира този сценарий пазарите са бита карта за дълго.

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
      ....в4ера ралито запо4на по сy6тото време ако ви прави впе4етление ....този пyт ми се струва 4е е bullish трап ...техниката казва 1 170 под 1 200 ......да видим ......аматиорите 100% са слојили стоп4ета на двоиното дyно
      Няма техника тези дни, има политика, та там какво казват, ако разчетем, ще е добре

Коментар

• ....в4ера ралито запо4на по сy6тото време ако ви прави впе4етление ....този пyт ми се струва 4е е bullish трап ...техниката казва 1 170 под 1 200 ......да видим ......аматиорите 100% са слојили стоп4ета на двоиното дyно

Коментар

• .....10 мин chart SPY ......15мио на све6та UP !!!...готвиат се да влизат според мен !!!!...11 70 сте е хубаво ниво ....ЕУР/УСД би триабвало да е на 1 ,3465 ареа кyм 1 170 С&П 500

Коментар

• Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнение
            Бре този инглиш, бре тези лафове... Jays, на колко си години, ако не е тайна ?
            ...ниамам време да ползвам конвектора затова на 32 сyм

Коментар

• ...под 1 200, 1 170 target !!!

Коментар

• Бре този инглиш, бре тези лафове... Jays, на колко си години, ако не е тайна ?
                life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• ...stop 1 192.25 ......holidays r coming may be nice buy levels today ...11 70 cool as fuck i think !!!

Коментар

• ...1170 in play

Коментар

• ...sell 192.25

Коментар

• ...1170,1165 SP area nice for buy skalp ...EUR-USDN 1.3540 day pivot point !!!

Коментар

• ...40mio on the bottom SPY !!!! 10 MIN chart !!!

...11 90 S&P day key !!!!!! very very important level !!!

Коментар

• стига сте седжафкали,вижте s&p как се хързулна,кинти направих от това
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                              Къде видя ЕС и затваряне, камо ли зрелищно?!?

Ами след четири поредни мечи сесии, бива като за петък да направят едно зелено затваряне.

Ами не аз съм този, който през ден-два се хвали колко бил спечелил и как спял добре като прибрал еди колко си евро под вмъзглавницата. Или нещо подобно.

Да си ме видял да се хваля с подобни неща?

Ами по добре да споделиш успешно отиграване ,отколкотто да съскаш в ъгъла на всеки успешен ход на другите /защото няма с какво да се похвалиш ли ../ и какво ти интересува какво съм спечелил или загубил това са просто подробности към обсъжданията за маркета и посоката му.......
                              Абе ти луд ли си или само се правиш!?!?

И какви успешни отигравания са твоите след като са пост-фактум?

Айде стига, че вече оспамихме темата! Инвестирай си, но избягвай да ни осведомяваш колко кинти си "направил", четейки графиките отдясно наляво.

Коментар

• Къде видя ЕС и затваряне, камо ли зрелищно?!?

Ами след четири поредни мечи сесии, бива като за петък да направят едно зелено затваряне.

Ами не аз съм този, който през ден-два се хвали колко бил спечелил и как спял добре като прибрал еди колко си евро под вмъзглавницата. Или нещо подобно.

Да си ме видял да се хваля с подобни неща?

Ами по добре да споделиш успешно отиграване ,отколкотто да съскаш в ъгъла на всеки успешен ход на другите /защото няма с какво да се похвалиш ли ../ и какво ти интересува какво съм спечелил или загубил това са просто подробности към обсъжданията за маркета и посоката му.......

Коментар

Working...
                                X