Първоначално изпратено от jays
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение....в4ера ралито запо4на по сy6тото време ако ви прави впе4етление....този пyт ми се струва 4е е bullish трап
...техниката казва 1 170 под 1 200
......да видим
......аматиорите 100% са слојили стоп4ета на двоиното дyно
Коментар
-
Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнениеБре този инглиш, бре тези лафове... Jays, на колко си години, ако не е тайна ?на 32 сyм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКъде видя ЕС и затваряне, камо ли зрелищно?!?
Ами след четири поредни мечи сесии, бива като за петък да направят едно зелено затваряне.
Ами не аз съм този, който през ден-два се хвали колко бил спечелил и как спял добре като прибрал еди колко си евро под вмъзглавницата. Или нещо подобно.
Да си ме видял да се хваля с подобни неща?
Ами по добре да споделиш успешно отиграване ,отколкотто да съскаш в ъгъла на всеки успешен ход на другите /защото няма с какво да се похвалиш ли ../ и какво ти интересува какво съм спечелил или загубил това са просто подробности към обсъжданията за маркета и посоката му.......
И какви успешни отигравания са твоите след като са пост-фактум?
Айде стига, че вече оспамихме темата! Инвестирай си, но избягвай да ни осведомяваш колко кинти си "направил", четейки графиките отдясно наляво.
Коментар
-
Къде видя ЕС и затваряне, камо ли зрелищно?!?
Ами след четири поредни мечи сесии, бива като за петък да направят едно зелено затваряне.
Ами не аз съм този, който през ден-два се хвали колко бил спечелил и как спял добре като прибрал еди колко си евро под вмъзглавницата. Или нещо подобно.
Да си ме видял да се хваля с подобни неща?
Ами по добре да споделиш успешно отиграване ,отколкотто да съскаш в ъгъла на всеки успешен ход на другите /защото няма с какво да се похвалиш ли ../ и какво ти интересува какво съм спечелил или загубил това са просто подробности към обсъжданията за маркета и посоката му.......
Коментар
Коментар