IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Сам писа за зрелищното затваряне на ЕС което не се състоя....
    Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Писал си го три поста по надолу......

Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
    На SP най-важна му беше зоната 1222-1227. Вчера бе пробита, при това доста зрелищно и, съдейки по скоростта, вероятно активира доста машини.
    Къде видя ЕС и затваряне, камо ли зрелищно?!?

А трябва ли да знаеш какво имам и каква ми е стратегията при положение че не си писал и за една твоя позиция преди и сега.....където е....
    Ами не аз съм този, който през ден-два се хвали колко бил спечелил и как спял добре като прибрал еди колко си евро под вмъзглавницата. Или нещо подобно.

Да си ме видял да се хваля с подобни неща?

А това за долара...

Айде няма да те закачам. Сам си го написал повече от ясно.

Коментар

• Да разбирам ли че днес купуваш?

Не не купувам......
      Не знам за какво говориш....
      Писал си го три поста по надолу.....

Теб никой не може да те хване какво имаш и какво нямаш. Ако DAX се вдигне тия дни, сигурно ще изскочиш с едни печалби от банки, коли, камиони,....
      Ако не се вдигне пък, вероятно ще си бил на кеш.
      А трябва ли да знаеш какво имам и каква ми е стратегията при положение че не си писал и за една твоя позиция преди и сега.....където е.Който трябва знае и как го играя........
      Ако говориш за EUR/USD, то суркането надолу би означавало, че долара поскъпва, а това е почти невъзможно, ако сток маркета е нагоре, както предполагаш.

засега качващ се долар е вързан с падащ маркет и петрол колкото и да не ти се иска .....

Коментар

Е писал съм го в понеделник се купува а в четвъртък се продава.....
        Да разбирам ли че днес купуваш?

..
        Сам писа за зрелищното затваряне на ЕС което не се състоя....ще се състои утре или в сряда ,няма начин,.....
        Не знам за какво говориш....

Нямам банки, но имам колички....
        Теб никой не може да те хване какво имаш и какво нямаш. Ако DAX се вдигне тия дни, сигурно ще изскочиш с едни печалби от банки, коли, камиони,....
        Ако не се вдигне пък, вероятно ще си бил на кеш.

И още нещо ....Долара не може да пробие това ниво 1,35 вече цяла седмица....изведнъж ще се сурне надолу а и ндексите нагоре.
        Ако говориш за EUR/USD, то суркането надолу би означавало, че долара поскъпва, а това е почти невъзможно, ако сток маркета е нагоре, както предполагаш.

Коментар

• И още нещо ....Долара не може да пробие това ниво 1,35 вече цяла седмица....изведнъж ще се сурне надолу а и ндексите нагоре...

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
            Ами не искам да ти развалям оптимизма, но понякога е добре да гледаш какво наистина се случва на пазарите, а не какво ти се иска да се е случило.

Комерса е на all-time low още в петък, а днес продължава да дълбае. Къде го видя това възстановяване, че белким се усмихнат останалите акционери?
            Е писал съм го в понеделник се купува а в четвъртък се продава..... а иначе ДАУ е на нива за тестване или 11500 или 12 К , залагам на второто заради сантимента на американците......
            Сам писа за зрелищното затваряне на ЕС което не се състоя....ще се състои утре или в сряда ,няма начин, пружината се опъва и отскача....е сега ще отскача...Това не е БФБ където отскока е надолу...Относно фундамента ами една реплика на италианеца за печатницата в действие и пазарите ще тръгнат като луди нагоре...
            Нямам банки, но имам колички....ДАХ на 5000 е по невероятен отколкото на 6500..

Коментар

Не искам да ви развалям песимизма , но другата седмица ще гоним 12 К + при ДАУ и 6К + при ДАХ.....
              От какво ли съдя ли....ами колкото и да се натискат дадени позиции почнаха да се връщат нагоре и то при Комерса ,Дойчебанк ,Дамлер и ред други акции...подлежащи най много на спекулагивни игри...
              Ами не искам да ти развалям оптимизма, но понякога е добре да гледаш какво наистина се случва на пазарите, а не какво ти се иска да се е случило.

Комерса е на all-time low още в петък, а днес продължава да дълбае. Къде го видя това възстановяване, че белким се усмихнат останалите акционери?

Коментар

• ...stop 11 770 ..target 11 575 ..take profit 11 580..

Коментар

• Определено е добър момент за покупка на акции.

Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                  Въпроса не е дали ще имаме ръст скоро а да се изкупят евтино акции. В момента топ акции където искам да си заложа цялото имане са супер евтини и пропадат най много при спад на пазара. Ще се изплаша когато акции като макдоналдс и кока кола почнат да пропадат. Иначе който е имал голяма експозиция в Европа едва ли му е до покупки.
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Въпроса не е дали ще имаме ръст скоро а да се изкупят евтино акции. В момента топ акции където искам да си заложа цялото имане са супер евтини и пропадат най много при спад на пазара. Ще се изплаша когато акции като макдоналдс и кока кола почнат да пропадат. Иначе който е имал голяма експозиция в Европа едва ли му е до покупки.

Коментар

• Скоро би трябвало да почне ръст .

Не искам да ви развалям песимизма , но другата седмица ще гоним 12 К + при ДАУ и 6К + при ДАХ.....
                      От какво ли съдя ли....ами колкото и да се натискат дадени позиции почнаха да се връщат нагоре и то при Комерса ,Дойчебанк ,Дамлер и ред други акции...подлежащи най много на спекулагивни игри...
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                        Не е така, не случайно при хазарт много често е забранено да се вкарват нови пари на постата, идеята е че с достатачен ресурс рано или късно ще биеш.

На борсата не само че не е забранено, но и всичко се движи около това да се измислят и вкарват нови пари.

Виж баланса на ФЕД за последните 4 години и пак ми кажи че е нулева играта

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
                          ....пазара е 0-ва <0-лева игра
                          ....големите сyздават нагласи за да могат да ги маниполират .......<знае6 ли кои е наи добриа ми индикатор 4е идва корекциа ?---брокерите за които сyм регистриран ми званиат с оферти ---и това се повтариа винаги >
                          .......теиа които ниамат и идеиа 4е има пазар <ниама смисал да ги коментираме> .....Но ние АЗ и Ти сме им таргет ........това е дествителност приател
                          ......тиахната сила е 4е знаиат каде са ни стоп-4етата
                          .......на6ата сила е 4е сме много флеxибле<влизам и излизам когато си појелаиа--за ртазлика от тиахните тејки позиции> еи това е то А и Б в тyрговиата
                          ...петyк е ....циаооо
                          Не е така, не случайно при хазарт много често е забранено да се вкарват нови пари на постата, идеята е че с достатачен ресурс рано или късно ще биеш.

На борсата не само че не е забранено, но и всичко се движи около това да се измислят и вкарват нови пари.

Виж баланса на ФЕД за последните 4 години и пак ми кажи че е нулева играта

Коментар

• ....пазара е 0-ва <0-лева игра
                            ....големите сyздават нагласи за да могат да ги маниполират .......<знае6 ли кои е наи добриа ми индикатор 4е идва корекциа ?---брокерите за които сyм регистриран ми званиат с оферти ---и това се повтариа винаги >
                            .......теиа които ниамат и идеиа 4е има пазар <ниама смисал да ги коментираме> .....Но ние АЗ и Ти сме им таргет ........това е дествителност приател
                            ......тиахната сила е 4е знаиат каде са ни стоп-4етата
                            .......на6ата сила е 4е сме много флеxибле<влизам и излизам когато си појелаиа--за ртазлика от тиахните тејки позиции> еи това е то А и Б в тyрговиата
                            ...петyк е ....циаооо

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
                              ...приатели нека да приемем деиствителноста ок?

...пазара е 0-ва игра т.е ако ниакои пе4ели 100$ друг ги губи ок ?

...сега, с какво се храниат големите ? с на6ите нагласи , как мојем да пе4елим малките ? като следваме големите
                              Ми, несъгласен

1. Пазара не е нулева игра, тя е глобална, а повечето от губещите изобщо не знаят какво ние наричаме ”пазар”, и не искат и да знаят, а основната част от тях не са чували за борси, дори.

2. Големите не се хранят с нашите нагласи, те ги създават!

Коментар

• ...EUR-USD call 1.3480---day target

Коментар

Working...
                                X