IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
    РЪСТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ за ДАУУУ

При ДАУ 15К като видите заря, да знаете, че аз съм я поръчал
    Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Колега, Наивник!

Мерси много!
      Аз също ги гледам в Quote.com и Barcharts.. Stockcharts го използвам за други цели .
      Исках просто да видя дали има по-добри източници, но явно това са май най-популярните и най-добрите.

Мерси много! Успех в търговията!

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      В stockcharts.com и Quote.com, но не знам дали има риъл тайм. Провери като отвори.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• вечик не са интересни новите върхове , стават интересни новите дъна

Коментар

• В stockcharts.com и Quote.com, но не знам дали има риъл тайм. Провери като отвори.

Коментар

• Колеги,

някой може ли да ми дадет източник/линк безплатен, където мога да следя TICK и TRIN за NYSE и NASDAQ???

Мерси предварително!

Коментар

• За сега отчетите на компаниите са доста над очакванията . Нормално е да растат индексите. Но нека изчакаме малко...нека се отчетат поне 50-70 % от S & P 500 компаниите и тогава ще стане ясно, тренда на къде ще е .

Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
              Малийййййй голямо рали, пак се изгавриха с мечетата.
              Аз кеширам едната дълга позиция, другата я оставям отворена дългосрочно

Коментар

• Малийййййй голямо рали, пак се изгавриха с мечетата.
                Аз кеширам едната дълга позиция, другата я оставям отворена дългосрочно

Коментар

• First solar изби рибата

Коментар

• Днес очаквам NAS 100 да го шортнат доста , може и да сбъркам с няколко дни
                    но определено ще видим нива под 2745 . НЕ е препоръка !!
                    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Аз пък мисля, че отчета не е лош! Печалбата е доста по-добра от очакваното!

Утре ще го гледам в детайли. Но определено по-голямата част от инвеститорите се зарадваха на отчета . Това ще даде подкрепа на индексите!

Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                      Ла*нян. За пореден път, слаби продажби, добри печалби. Тази работа няма да я бъде. А уж тази година БВП ще е +3%. Как ще стане тази работа, само статистиците си знаят

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Нека видим Alcoa, какъв отчет ще публикуват.
                        Ла*нян. За пореден път, слаби продажби, добри печалби. Тази работа няма да я бъде. А уж тази година БВП ще е +3%. Как ще стане тази работа, само статистиците си знаят

Коментар

• Нека видим Alcoa, какъв отчет ще публикуват.

Коментар

• направиха на сипа обърната кратуна на 1ч. , от няколко години им е любимата фигура ако се загледате особено при дау

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              Отново много power, но според мен е капан.
                              +1 , най-много 14650/70 му давам преди да се спусне пак
                              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Отново много power, но според мен е капан.

Коментар

Working...
                                X