Първоначално изпратено от Benz Mafia 4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Колега, Наивник!
Мерси много!
Аз също ги гледам в Quote.com и Barcharts.. Stockcharts го използвам за други цели .
Исках просто да видя дали има по-добри източници, но явно това са май най-популярните и най-добрите.
Мерси много! Успех в търговията!
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВ stockcharts.com и Quote.com, но не знам дали има риъл тайм. Провери като отвори.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
За сега отчетите на компаниите са доста над очакванията . Нормално е да растат индексите. Но нека изчакаме малко...нека се отчетат поне 50-70 % от S & P 500 компаниите и тогава ще стане ясно, тренда на къде ще е .
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеМалийййййй голямо рали, пак се изгавриха с мечетата.
Аз кеширам едната дълга позиция, другата я оставям отворена дългосрочноМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Аз пък мисля, че отчета не е лош! Печалбата е доста по-добра от очакваното!
Утре ще го гледам в детайли. Но определено по-голямата част от инвеститорите се зарадваха на отчета . Това ще даде подкрепа на индексите!
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЛа*нян. За пореден път, слаби продажби, добри печалби. Тази работа няма да я бъде. А уж тази година БВП ще е +3%. Как ще стане тази работа, само статистиците си знаятМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНека видим Alcoa, какъв отчет ще публикуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеОтново много power, но според мен е капан.Мнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар