If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
батка от преди 2месеца още го заявих и сега ще го повторя.първо 1хим=1 фиб и второто софикс под 300 ако герб управлява с реформаторите което вече става факт.2015 ще е кървава.преди 2017 тука нищо няма да стане.все пак ми се струва че всичко е било планувано още от издаването на превилигированите на хима.накрая да не излезе че до 2017 работата да стане танто за кукуриго.очаквам превилигированата на 1.30-1.40 за да могат да се изтрият печалбите от 10% на година.ей форекс мастера излезе най прав за депозитите но там пък болката от златото е голяма.в крайна сметка изкарат ли мандата си реформаторите и герб до 2017 значи сме минали през софикс под 250 ,хим под лев и т.н.хайде ъпърчета сега единственото ви спасение колкото и грозно да звучи е БСП +ДПС другото е пързалка,вдигане на данъци ток и само рекет държавен........и все пак не гласувам от времето на златния пръст
я пак , щот съм тъп - хима ли ша са вдига или фиба ша пада, че аз баламурника имам и от двете???
Нека, сега и протест им спрягат по тоя повод. Тъкмо ще видят че не слушат ли РБ само глупости ще правят Никой няма да ги остави да си играят играта с ДПС и "Кой"!
Абе Киро къде е? Що не хока раЗновесен че пее за Софикс 400 пък пазара качва в същия момент. Голям шемет туй Кире
батка от преди 2месеца още го заявих и сега ще го повторя.първо 1хим=1 фиб и второто софикс под 300 ако герб управлява с реформаторите което вече става факт.2015 ще е кървава.преди 2017 тука нищо няма да стане.все пак ми се струва че всичко е било планувано още от издаването на превилигированите на хима.накрая да не излезе че до 2017 работата да стане танто за кукуриго.очаквам превилигированата на 1.30-1.40 за да могат да се изтрият печалбите от 10% на година.ей форекс мастера излезе най прав за депозитите но там пък болката от златото е голяма.в крайна сметка изкарат ли мандата си реформаторите и герб до 2017 значи сме минали през софикс под 250 ,хим под лев и т.н.хайде ъпърчета сега единственото ви спасение колкото и грозно да звучи е БСП +ДПС другото е пързалка,вдигане на данъци ток и само рекет държавен........и все пак не гласувам от времето на златния пръст
Батинка, ти се появи.Ние помислихме , че са те изяли мечките, или са ти гръмнали репата.Продаде ли някой шит на балъците днес.Абе Софикса стана ли 1000, както пророкуваха шматките ъпъри
+1 пълен кретенизъм. Аз като го прочетох и ми настръхнаха косите, тея хора имат ли изобщо накакво финансово образование?
Нека, сега и протест им спрягат по тоя повод. Тъкмо ще видят че не слушат ли РБ само глупости ще правят Никой няма да ги остави да си играят играта с ДПС и "Кой"!
Абе Киро къде е? Що не хока раЗновесен че пее за Софикс 400 пък пазара качва в същия момент. Голям шемет туй Кире
Тази глупост гласувана от комисията е без правни послледствия защото противоречи на действащите закони. Едиснтвеният резултат от това решение е, че си пролича явната некомпетентност на членовете на комисията. Освен един резил за някои хора друго не се е случило. Естествено хората си задават въпроса дали след време няма да успеят наистина да сътворят някоя глупост. Тази мислъл е меко казано неприятна.
+1 пълен кретенизъм. Аз като го прочетох и ми настръхнаха косите, тея хора имат ли изобщо накакво финансово образование?
така си мислиш сега, но софикса ако стане 300 ще имаш по друго мислене психиката се променя, и няма как да го разбереш - отсега без да сме отишли там..
Първо, софикса няма да стане пак 300, понеже няма финдамент за такова низходящо движение, а обратно и второ, не знам как се чувства един участник като теб, като равновесие и хиляди други, които бяха на БФБ последни години и изчезнаха, които са с такава лабила психика и продават при спад. Както казах, те изчезнаха, на тяхно място са сега фондовете които им купиха акциите с джобни стотинки.
А, по интересното и актуланото е какво правят същитите тези на Софикс 1300. Аз знам и ти знаеш, купуват
Коментар