IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ша къртим ли миФки?

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
      блед имитатор на Киро - я поразгледай назад за UP 4000

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        батка от преди 2месеца още го заявих и сега ще го повторя.първо 1хим=1 фиб и второто софикс под 300 ако герб управлява с реформаторите което вече става факт.2015 ще е кървава.преди 2017 тука нищо няма да стане.все пак ми се струва че всичко е било планувано още от издаването на превилигированите на хима.накрая да не излезе че до 2017 работата да стане танто за кукуриго.очаквам превилигированата на 1.30-1.40 за да могат да се изтрият печалбите от 10% на година.ей форекс мастера излезе най прав за депозитите но там пък болката от златото е голяма.в крайна сметка изкарат ли мандата си реформаторите и герб до 2017 значи сме минали през софикс под 250 ,хим под лев и т.н.хайде ъпърчета сега единственото ви спасение колкото и грозно да звучи е БСП +ДПС другото е пързалка,вдигане на данъци ток и само рекет държавен........и все пак не гласувам от времето на златния пръст
        я пак , щот съм тъп - хима ли ша са вдига или фиба ша пада, че аз баламурника имам и от двете???

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Нека, сега и протест им спрягат по тоя повод. Тъкмо ще видят че не слушат ли РБ само глупости ще правят Никой няма да ги остави да си играят играта с ДПС и "Кой"!
          Абе Киро къде е? Що не хока раЗновесен че пее за Софикс 400 пък пазара качва в същия момент. Голям шемет туй Кире
          батка от преди 2месеца още го заявих и сега ще го повторя.първо 1хим=1 фиб и второто софикс под 300 ако герб управлява с реформаторите което вече става факт.2015 ще е кървава.преди 2017 тука нищо няма да стане.все пак ми се струва че всичко е било планувано още от издаването на превилигированите на хима.накрая да не излезе че до 2017 работата да стане танто за кукуриго.очаквам превилигированата на 1.30-1.40 за да могат да се изтрият печалбите от 10% на година.ей форекс мастера излезе най прав за депозитите но там пък болката от златото е голяма.в крайна сметка изкарат ли мандата си реформаторите и герб до 2017 значи сме минали през софикс под 250 ,хим под лев и т.н.хайде ъпърчета сега единственото ви спасение колкото и грозно да звучи е БСП +ДПС другото е пързалка,вдигане на данъци ток и само рекет държавен........и все пак не гласувам от времето на златния пръст
          Last edited by panterata na pop folka; 30.10.2014, 21:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Браво 1996, и аз го чакам.То нали според Батката от 6 месеца Софикс е 1000
            Всички го чакаме, само дето повечето обратно на логиката, но пък според стадното чувсто го чакат на кеш, а не в акции

Коментар

• Браво 1996, и аз го чакам.То нали според Батката от 6 месеца Софикс е 1000

Коментар

• http://www.dnes.bg/politika/2014/10/...zinstvo.243785

Аре на Софикса 2000

Коментар

• Батинка, ти се появи.Ние помислихме , че са те изяли мечките, или са ти гръмнали репата.Продаде ли някой шит на балъците днес.Абе Софикса стана ли 1000, както пророкуваха шматките ъпъри

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                    +1 пълен кретенизъм. Аз като го прочетох и ми настръхнаха косите, тея хора имат ли изобщо накакво финансово образование?
                    Нека, сега и протест им спрягат по тоя повод. Тъкмо ще видят че не слушат ли РБ само глупости ще правят Никой няма да ги остави да си играят играта с ДПС и "Кой"!
                    Абе Киро къде е? Що не хока раЗновесен че пее за Софикс 400 пък пазара качва в същия момент. Голям шемет туй Кире

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
                      Като гледам търговията последните минути май ще я бъде коалицията център дясно!
                      тук таме се осмеляват и почват да чокват тук там...преди да са се усетили повече

Коментар

• Като гледам търговията последните минути май ще я бъде коалицията център дясно!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Тази глупост гласувана от комисията е без правни послледствия защото противоречи на действащите закони. Едиснтвеният резултат от това решение е, че си пролича явната некомпетентност на членовете на комисията. Освен един резил за някои хора друго не се е случило. Естествено хората си задават въпроса дали след време няма да успеят наистина да сътворят някоя глупост. Тази мислъл е меко казано неприятна.
                          +1 пълен кретенизъм. Аз като го прочетох и ми настръхнаха косите, тея хора имат ли изобщо накакво финансово образование?

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                            така си мислиш сега, но софикса ако стане 300 ще имаш по друго мислене психиката се променя, и няма как да го разбереш - отсега без да сме отишли там..
                            Първо, софикса няма да стане пак 300, понеже няма финдамент за такова низходящо движение, а обратно и второ, не знам как се чувства един участник като теб, като равновесие и хиляди други, които бяха на БФБ последни години и изчезнаха, които са с такава лабила психика и продават при спад. Както казах, те изчезнаха, на тяхно място са сега фондовете които им купиха акциите с джобни стотинки.

А, по интересното и актуланото е какво правят същитите тези на Софикс 1300. Аз знам и ти знаеш, купуват

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                              Ти да се изкажеш нали...? Някой да не остане с впечатление, че си неразбрал.
                              И какво сега печелившо ли е работило Енерго-про продажби през Q3 или не?

ЧЕЗ Електро също подобрява резултатата си.
                              Много е мазен. Монти я ме питай за зхбг. Че що караш другите? Да видим какво ще питаш???

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                миналата година пък беше обратното..... нещо май към 23 милиона ми се мержерее....
                                Ти да се изкажеш нали...? Някой да не остане с впечатление, че си неразбрал.
                                И какво сега печелившо ли е работило Енерго-про продажби през Q3 или не?

ЧЕЗ Електро също подобрява резултатата си.

Коментар

Working...
                                X