IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
    Давайте мнения как ще тръгне днес S&P?
    1570

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
      Давайте мнения как ще тръгне днес S&P?
      Лека корекция на горе/консолидация , след което подновяване на започналия
      според мен краткосрочен даун тренд . Не е препоръка а мнение !
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Давайте мнения как ще тръгне днес S&P?

Коментар

• Схема, както виждаш на първия ти въпрос отговорих съвсем приятелски. После ти почна да се заяждаш, обаче от това дали се заяждаш или не, едва ли на някой ще му скимне да поддържа инфо за 30 компании пък били те и от Дау. Просто от това, както ти казах във втория си пост, няма как да се извадят достатъчно пари. За това доставчиците на инфо поддържат доста голяма база от данни за да може хората да кликат и да върви алъш-вериша.
          Но все пак, ако намериш обади се. Отново ти казвам - ще ти бъда благодарен.

Коментар

• Златото тръгна нагоре и Схемата се изнервя....

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
              Когато, човек не може да отговори на молбата ми, или било то на друг колега, когато пита някога, то човек е по-добре да си мълчи и да не спами темата, най-малкото ако не го интересува
              Първо , извинявам се че се намесвам в спора ви ...
              Второ... Shema ей това не ти харесвам , да ти задам и аз един въпрос
              в същия стил , ти какво точно и конкретно каза в последните ти 5000 поста
              в темата за златото ? Недей да правиш забележки за неща , които ти самият
              не спираш да правиш . Само това исках да кажа
              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Колега Наивник,

задал съм към колегите от форума конкретна молба. Ако не можеш да помогнеш, по-добре не пиши!

П.с. с отговора, който получих от тебе се сетих за следната поговорка:

Английски форум - питаш и ти отговарят.
                Руски форум - питаш, отговарят ти и съответно теб те питат
                Български форум - питаш ... и 1000 човека веднга почват да ти обясняват колко си прост, че питаш.
                Колега Схема, такова чудо, щом на мен не ми е известно... явно няма. За 15 години все бих попаднал на него. А няма, защото не би следвало да се продава добре. Какво значение имат данните на 1 компания от стария, като покрай нея рапортуват 5 по-важни. Остани си със здраве!

Коментар

• Колега Наивник,

задал съм към колегите от форума конкретна молба. Ако не можеш да помогнеш, по-добре не пиши!

П.с. с отговора, който получих от тебе се сетих за следната поговорка:

Английски форум - питаш и ти отговарят.
                  Руски форум - питаш, отговарят ти и съответно теб те питат
                  Български форум - питаш ... и 1000 човека веднга почват да ти обясняват колко си прост, че питаш.

Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Голям си мързел. Хващай един ексел и си извади датите. 30 компании са
                  Last edited by Shemata; 07.04.2013, 22:07.
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Колега desperado,

мерси много!

Но това е Еarnings Calendar по дни за всички компании. Мене ме интересува само на Dow Jones компаниите. Т.е. интересувам се дали има нещо като Earnings Calendar единствено на компаниите на Dow Jones.

Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

Коментар

Здравейте, Колеги!

т.к. започва Сезона на отчетите за Q1, и Alcoa ще се отчита в Понеделник след сесията, някой може ли да ми каже, къде мога да видя кога са отчитат компаниите от Dow Jones??? Нещо като Earnings Calendar na Dow Jones (DJIA)!

мерси предварително!

ще се радвам за всякъкви идеи!
                      http://www.cnbc.com/id/15906175

Коментар

Здравейте, Колеги!

т.к. започва Сезона на отчетите за Q1, и Alcoa ще се отчита в Понеделник след сесията, някой може ли да ми каже, къде мога да видя кога са отчитат компаниите от Dow Jones??? Нещо като Earnings Calendar na Dow Jones (DJIA)!

мерси предварително!

Голям си мързел. Хващай един ексел и си извади датите. 30 компании са

Коментар

• Здравейте, Колеги!

мерси предварително!

Коментар

• АИ чал до понеделник,краи с бъзиците едно на нула за мен ...лека
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Графиката се движи на горе надолу и надясно ....не знам как ги правиш на ляво
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                                Ние прибираме всички проценти ако не си разбрал и на долу и нагоре ....Що ти само нагоре ли си
                                Само нагоре и надолу ли ???
                                Аз правя пари и на ляво и на дясно

Коментар

Working...
                                X