Първоначално изпратено от noker.bg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеДавайте мнения как ще тръгне днес S&P?
според мен краткосрочен даун тренд . Не е препоръка а мнение !Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Схема, както виждаш на първия ти въпрос отговорих съвсем приятелски. После ти почна да се заяждаш, обаче от това дали се заяждаш или не, едва ли на някой ще му скимне да поддържа инфо за 30 компании пък били те и от Дау. Просто от това, както ти казах във втория си пост, няма как да се извадят достатъчно пари. За това доставчиците на инфо поддържат доста голяма база от данни за да може хората да кликат и да върви алъш-вериша.
Но все пак, ако намериш обади се. Отново ти казвам - ще ти бъда благодарен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ShemataКогато, човек не може да отговори на молбата ми, или било то на друг колега, когато пита някога, то човек е по-добре да си мълчи и да не спами темата, най-малкото ако не го интересува
Второ... Shema ей това не ти харесвам , да ти задам и аз един въпрос
в същия стил , ти какво точно и конкретно каза в последните ти 5000 поста
в темата за златото ? Недей да правиш забележки за неща , които ти самият
не спираш да правиш . Само това исках да кажаМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКолега Наивник,
задал съм към колегите от форума конкретна молба. Ако не можеш да помогнеш, по-добре не пиши!
П.с. с отговора, който получих от тебе се сетих за следната поговорка:
Английски форум - питаш и ти отговарят.
Руски форум - питаш, отговарят ти и съответно теб те питат
Български форум - питаш ... и 1000 човека веднга почват да ти обясняват колко си прост, че питаш.
Коментар
-
Колега Наивник,
задал съм към колегите от форума конкретна молба. Ако не можеш да помогнеш, по-добре не пиши!
П.с. с отговора, който получих от тебе се сетих за следната поговорка:
Английски форум - питаш и ти отговарят.
Руски форум - питаш, отговарят ти и съответно теб те питат
Български форум - питаш ... и 1000 човека веднга почват да ти обясняват колко си прост, че питаш.
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГолям си мързел. Хващай един ексел и си извади датите. 30 компании саLast edited by Shemata; 07.04.2013, 22:07.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Колега desperado,
мерси много!
Но това е Еarnings Calendar по дни за всички компании. Мене ме интересува само на Dow Jones компаниите. Т.е. интересувам се дали има нещо като Earnings Calendar единствено на компаниите на Dow Jones.
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЗдравейте, Колеги!
т.к. започва Сезона на отчетите за Q1, и Alcoa ще се отчита в Понеделник след сесията, някой може ли да ми каже, къде мога да видя кога са отчитат компаниите от Dow Jones??? Нещо като Earnings Calendar na Dow Jones (DJIA)!
мерси предварително!
ще се радвам за всякъкви идеи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЗдравейте, Колеги!
т.к. започва Сезона на отчетите за Q1, и Alcoa ще се отчита в Понеделник след сесията, някой може ли да ми каже, къде мога да видя кога са отчитат компаниите от Dow Jones??? Нещо като Earnings Calendar na Dow Jones (DJIA)!
мерси предварително!
ще се радвам за всякъкви идеи!
Коментар
-
Здравейте, Колеги!
мерси предварително!
ще се радвам за всякъкви идеи!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНие прибираме всички проценти ако не си разбрал и на долу и нагоре ....Що ти само нагоре ли си
Аз правя пари и на ляво и на дясно
Коментар
Коментар