Първоначално изпратено от andi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеДнес е много сериозен ден за портфолиото ми. Късите за задължителни обаче. Чакам Амазон на 270 да я шортна, но няма да е днес, а индексите не са за агресивно скъсяване вече
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеА индексите не са за агресивно скъсяване вече
да питаш за нещо , 101 отговора ще получишМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеСега мечета!
По - нататък бичета ще станем и те така.
Поздрави и успехи!
Нека се напапаме с телешко по великден ,пък после ще му мислимАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениевсе пак в гнидско има 260 милиона бичета , тука във форома сме 2-3 мечетата
По - нататък бичета ще станем и те така.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениевсе пак в гнидско има 260 милиона бичета , тука във форома сме 2-3 мечетатаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение8400 бичета , радавайте се на последните си глътки въздх , идва сечта . сега се хилите после ще ревете
щЕ ГИ СКЪСАМ ОТ КЪСИ!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеНови 2 лота къси NDX @ 2854 , няма как да ме вадите така от играта на 0 след близо месец чакане , просто няма да стане Успех !!! Не е препоръка !
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
Коментар