IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Повишено внимание.... според мен ралито в Европа е истинско, но в САЩ пораснаха грешните акции. Да не бъдем нахални. Продадох със серизни профити ... оставям AAPL и INTC, отворих къс Ръсел2000, но само 10 контракта

Коментар

• Стига си писал глупости да те не направя смешен от некомпетентност в целия форум
      ако има изобщо човек , който не го е разбрал още (това ще е само такъв , който не е
      следил темата за златото по времето когато нижеше връх след връх ) , просто не ми
      се занимава с теб , честно , да ти вадя снимки на моите скъсявания и т.н , неща които
      аз за разлика от теб публикувам и никога не съм си трил мнение . Остани здрав ,
      другото всички го разбраха вече , хайде лека
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Колега ВУЙЧО,

виж какво беше написал в началото на Март в отговор на мой пост, че очаквам ръст на индексите! Т.ч. моля, те не ми учи. Вече 2-3 месеца скъсяваш и само лаеш като кученце по моите постове. Все пак не ги пиша на тебе!

Тогава твоя NASDAQ-100 беше 2730 . И от този ден е само нагоре! Виждаш ли ти какво си очкавал - червени месеци МАРТ и Април! .

Сега да не тръгнеш да си триеш постовете и да казваш, че не си ги писал тези неща . Така правеше Forex Master в темата за Среброто преди 2-е години, когато аз го скъсявах и правих печалби, а той очакваше Среброто 70-100-150 $. После като падна под 30 $ за унция като му ги напомних неговите постове почна да ги трие . Т.ч. да не почнеш сега и ти да си триеш постовете .

Между другото трябва да се радваш, че ви учи и трябва да сте ми благодарни!

Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение

04.03.2013 08:36

Ако си мислиш ,че на скъсяващите в момента аргументите са им същите
        като твоите ( демек никакви) , то много се лъжеш , аз лично си следвам чартовете
        и те ми подсказват за два сравнително "червени" месеца , март-април
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
          Според теб в какви граници мислиш, че ще се търгува DJI в следващите 12 месеца ?Въпроса ми е към всички ... дайте мнение моля.
          За ценови граници нямам идея , мога да определя с относителна точност моментите
          за влизане на дълго/късо с цел краткосрочна до средносрочна спекулация .
          Останалото за което питаш зависи от много други фундаментални фактори , това е .
          Между другото от теб би излязъл добър ученик на Shemata

Коментар

• Чакай да го ре-постна пак този мой стар пост . Преди години (2009-2011) го пусках по един път на 2-3 месеца, за да отрезняват играчите . После спрях. Последните 7-8 месеца го поствам периодически по 1-2 пъти на месец. Гледам май от преди месец не съм го пускал. Виждам, че май последно съм го пускал на 4 Март 2013.

Т.ч. викам да го пусна пак, че малко да поизтрезняват играчите и да не подвеждат най-неопитните

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

04.03.2013

Много интересно и забавно!

когато борсите падаха преди години и излизаха само лоши данни, всички отваряха дълги позиции по индексите и казваха..."Е от това няма накъде повече да падат..." и в този си дух индексите падаха и падаха и рано или късно и най-твърдите трейдъри фалираха, които мислиха, че спада свършваше...2007-2009. сега последните години е обратното...само добри данни излизат, а "трейдърите" казват " "Е от това няма накъде повече да растат..." и доста хора вече фалираха, които не разбират, че тренда е нагоре, т.к. излизат само добри данни. Т.ч. забелязвам има още играчи, които искат да фалират ))

Просто наистина доста интересно и направо не мога да повярвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
              На бръмбарите в главата ти....Даже според постовете ти може и графичен модел
              да се изчертае , с моменти на Ръсттттт , с моменти на корекция
              Според теб в какви граници мислиш, че ще се търгува DJI в следващите 12 месеца ?

Въпроса ми е към всички ... дайте мнение моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                РЪСТтттттттттттттттттт!!!
                На бръмбарите в главата ти....Даже според постовете ти може и графичен модел
                да се изчертае , с моменти на Ръсттттт , с моменти на корекция

Коментар

• РЪСТтттттттттттттттттт!!!

Коментар

• Мислят те ... те го гледат на ОКО ... туй много се вдигна ... значи трябва да пада.
                    А стигне ли предишен връх, значи това му е максимума и ще трябва да пада.

Коментар

• Отговарям и на двамата капацитети с един пост , даже що го правя не знам
                      От името на другите къси не мога , а и не искам да говоря , те си носят отговорност .
                      Колкото до мен , преди няколко дни Котара ме пита за вижданията ми при NDX
                      (Shema , да ти обясня ли сега от къде да извлечеш инфо що е тва ? ) и от постнатата от мен
                      снимка добре се вижда , че си бях защитил всичко късо с +1/0 стопове .
                      Хайде успехи и преди да лаете . вземете четете кой какво поства и така

Коментар

• Ехеееееее...Много КЪСИ бе!

Абе хора? Вие, честно мислите ли преди да вземете някво решение?

Какви анализи правите преди да заемете позиция? Или просто така - "аха, това тук много скочи дай сега да го скъся, няма повече на къде!" Това ли ве анализа?

Коментар

• Добре де сега да ви питам ... ама си кажете честно
                          Ще си признаете ли (мечетата) че сгрешихте и се набутахте с тези къси?

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                            Баси ралито
                            Някой отварят късите (сигурно вече трябва да имате отворени по 10 къси позиции).
                            Други кешират дългите ...
                            Така е , само ти стоиш и лаеш у форумо

Коментар

• Баси ралито
                              Някой отварят късите (сигурно вече трябва да имате отворени по 10 къси позиции).
                              Други кешират дългите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                                Ти дълъг ли си / беше , че не мога да се сетя
                                ами не съм бил тъпана.дълъг съм в сип и eur/jpy
                                абе аз БУЧА от нова година.той не се сещал.два пъти влизах къс на дакса, но ми счупи, тармъка и до там
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X