Повишено внимание.... според мен ралито в Европа е истинско, но в САЩ пораснаха грешните акции. Да не бъдем нахални. Продадох със серизни профити ... оставям AAPL и INTC, отворих къс Ръсел2000, но само 10 контракта
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Стига си писал глупости да те не направя смешен от некомпетентност в целия форум
ако има изобщо човек , който не го е разбрал още (това ще е само такъв , който не е
следил темата за златото по времето когато нижеше връх след връх ) , просто не ми
се занимава с теб , честно , да ти вадя снимки на моите скъсявания и т.н , неща които
аз за разлика от теб публикувам и никога не съм си трил мнение . Остани здрав ,
другото всички го разбраха вече , хайде лекаМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Колега ВУЙЧО,
виж какво беше написал в началото на Март в отговор на мой пост, че очаквам ръст на индексите! Т.ч. моля, те не ми учи. Вече 2-3 месеца скъсяваш и само лаеш като кученце по моите постове. Все пак не ги пиша на тебе!
Тогава твоя NASDAQ-100 беше 2730 . И от този ден е само нагоре! Виждаш ли ти какво си очкавал - червени месеци МАРТ и Април! .
Сега да не тръгнеш да си триеш постовете и да казваш, че не си ги писал тези неща . Така правеше Forex Master в темата за Среброто преди 2-е години, когато аз го скъсявах и правих печалби, а той очакваше Среброто 70-100-150 $. После като падна под 30 $ за унция като му ги напомних неговите постове почна да ги трие . Т.ч. да не почнеш сега и ти да си триеш постовете .
Между другото трябва да се радваш, че ви учи и трябва да сте ми благодарни!
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
04.03.2013 08:36
Ако си мислиш ,че на скъсяващите в момента аргументите са им същите
като твоите ( демек никакви) , то много се лъжеш , аз лично си следвам чартовете
и те ми подсказват за два сравнително "червени" месеца , март-априлМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСпоред теб в какви граници мислиш, че ще се търгува DJI в следващите 12 месеца ?Въпроса ми е към всички ... дайте мнение моля.
за влизане на дълго/късо с цел краткосрочна до средносрочна спекулация .
Останалото за което питаш зависи от много други фундаментални фактори , това е .
Между другото от теб би излязъл добър ученик на ShemataМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Чакай да го ре-постна пак този мой стар пост . Преди години (2009-2011) го пусках по един път на 2-3 месеца, за да отрезняват играчите . После спрях. Последните 7-8 месеца го поствам периодически по 1-2 пъти на месец. Гледам май от преди месец не съм го пускал. Виждам, че май последно съм го пускал на 4 Март 2013.
Т.ч. викам да го пусна пак, че малко да поизтрезняват играчите и да не подвеждат най-неопитните
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
04.03.2013
Много интересно и забавно!
когато борсите падаха преди години и излизаха само лоши данни, всички отваряха дълги позиции по индексите и казваха..."Е от това няма накъде повече да падат..." и в този си дух индексите падаха и падаха и рано или късно и най-твърдите трейдъри фалираха, които мислиха, че спада свършваше...2007-2009. сега последните години е обратното...само добри данни излизат, а "трейдърите" казват " "Е от това няма накъде повече да растат..." и доста хора вече фалираха, които не разбират, че тренда е нагоре, т.к. излизат само добри данни. Т.ч. забелязвам има още играчи, които искат да фалират ))
Просто наистина доста интересно и направо не мога да повярвам.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеНа бръмбарите в главата ти....Даже според постовете ти може и графичен модел
да се изчертае , с моменти на Ръсттттт , с моменти на корекция
Въпроса ми е към всички ... дайте мнение моля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеРЪСТтттттттттттттттттт!!!
да се изчертае , с моменти на Ръсттттт , с моменти на корекцияМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Отговарям и на двамата капацитети с един пост , даже що го правя не знам
От името на другите къси не мога , а и не искам да говоря , те си носят отговорност .
Колкото до мен , преди няколко дни Котара ме пита за вижданията ми при NDX
(Shema , да ти обясня ли сега от къде да извлечеш инфо що е тва ? ) и от постнатата от мен
снимка добре се вижда , че си бях защитил всичко късо с +1/0 стопове .
Хайде успехи и преди да лаете . вземете четете кой какво поства и такаМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеБаси ралито
Някой отварят късите (сигурно вече трябва да имате отворени по 10 къси позиции).
Други кешират дългите ...Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеТи дълъг ли си / беше , че не мога да се сетя
абе аз БУЧА от нова година.той не се сещал.два пъти влизах къс на дакса, но ми счупи, тармъка и до тамИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар