IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой да даде съвет, кога е най добрия момент да се скъсява Нокия (NOK)........ днес или утре........ ?!

На 80% съм сигурен че ще обявят големи загуби на 20-ти. Това обяснява според мен и помпането на цената от спекулантите, през последните дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Днеска работят само дългите!!Три къси три провала!!!Но за сметка на това дългите се отплащат!!!
      Докато съм пил ракия ,дългите са работили още по-добре!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
        ...хеy хеy ...cheap монеy-- стонг пазар това е вразката
        Не вярвам да има човек в този форум на който да не му е ясно че това е връзката. Въпроса е само един. Кога ще пуснат евтините пари
        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

...хеy хеy несyм ползвал кирилица от времето ,когато триабва6е да на пи6а за назаказние 100-пyти<не триабва да говориа в 4ас по математика> xииxxи ....но да не акцентираме вyрху мен аз несам интересен
          ...интересен е тои Негово вели4ество пазара !!!

....реалната Икономика и пазара !!! еи това е хубава тема за ониа с о4илата ,кадето се нари4ат професори и супер много разбират но не правиат $
          ...ние сме тyрговци !!! отворете графики UUP<ко6ницата USD сре6ту други валути---а дори и двоика EUR-USD> и сравниаваите с Индеx S&P 500 или моиа лубимец 4и4ко ви Dow

...сега на 10мин chart си отворете ЕUR-USD И S&P 500 слојете си правите на подкрепи и сyпротиви и сте видите как елегантно се из4акват ....вразката Доллар -пазар от на4алото на кризата до днес е перфектна
          ...Реална Икономика и безработица буллс6ит ...cheap монеy-- стонг пазар това е вразката >>>>>take a look at Gold

....cheers mates
          Честно казано, не си интересен и рискуваш да станеш и доста неприятен.
          Може да пишеш страхотно важни и верни неща, но не ги чета.

Малко са ти били тези 100 пУти в училище.....

Коментар

• Защо скъсявате индексите при добрите Макроновини последната 1-а седмица???

по-скоро ако на някой му се виждат високи нивата...по-добре да стои и да гледа и при спад да влиза в дълги.
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

....3-то хеy помните ли в даскалото ониа с о4илата кадето винаги има6е 6-ци ....да загубениак бе6е и такав си остана xиxиxи
              Често си мисля по този въпрос. Това правило дали важи само за бг или и в "нормалните" държави е така ?
              Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• и аз така го виждам - 122.2-122.3 е добро ниво за скъсяване, с потвърждение ако/когато пробие 121.3 надолу.
                успехи
                life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• 自由西藏

Коментар

• ....за теиа които се опитват да правиат вразки с Реалната Икономика и пазара>>>>
                    ..1-во приатели ,пазара моје да се ка4ва на Обем клониаст кyм 0 <пример--доматите се продават за 2лв на кг в Софиа и се продават по 10 тона на ден---,оба4е днес кyм краиа на работниа ден излиза циганин и продава 100кг на 1 лев-крадено домати>...прави ли това логика ?
                    ....2-о сектори ....миии забелејете от 04.10.11 до сега 4и4ко Доw направи около 1200 поинтс рали <акцент обеми/акцент сектори/акцент тејести в Индеxа> ....водестите финансови акции не показват ентусиазама на Индеx-а !!!-------пример: ЈP...видиахте 4ислата и видиахте отиграването !!!!----ами нали не виарвате 4е тyрговците о4акват несто по добро от останалите финански
                    ....3-то хеy помните ли в даскалото ониа с о4илата кадето винаги има6е 6-ци ....да загубениак бе6е и такав си остана xиxиxи

....be smart ,greed is good

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      чул те господ,аз от 3 дни съм къс на СП500

....ниама господ на пазара приател4е ...ниама го !!! <ина4е темата за сyздателиа и логи4ното философско заклу4ение 4е го има е друг разговор>
                      .....надиава6 ли се-----зна4и гре6и6 !!!!!!---това показва моиа опит !!!
                      ....доло сyм слојил 4ислата на разиграване на С&П----погледни колко е логи4но да скyси6 от тук---имам в предвид риска ти да затвори стоп или да прибере профит !!!!! риска клони в твоиа полза -----ако го изиграе6 с не пове4е от 10-12 % от сметката си си cool и не се надиава6 ---просто си 4ака6 ......АКО загуби6 сега !!! сте спе4ели6 следвастиа пyт застото това са 85% сделки ........................еиии това е тyрговиата

......Dow Jones ....

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        чул те господ,аз от 3 дни съм къс на СП500
                        маржин кола в златото малко ли ти беше бре чоджум , та и тука
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ...хеy хеy несyм ползвал кирилица от времето ,когато триабва6е да на пи6а за назаказние 100-пyти<не триабва да говориа в 4ас по математика> xииxxи ....но да не акцентираме вyрху мен аз несам интересен
                          ...интересен е тои Негово вели4ество пазара !!!

....реалната Икономика и пазара !!! еи това е хубава тема за ониа с о4илата ,кадето се нари4ат професори и супер много разбират но не правиат $
                          ...ние сме тyрговци !!! отворете графики UUP<ко6ницата USD сре6ту други валути---а дори и двоика EUR-USD> и сравниаваите с Индеx S&P 500 или моиа лубимец 4и4ко ви Dow

...сега на 10мин chart си отворете ЕUR-USD И S&P 500 слојете си правите на подкрепи и сyпротиви и сте видите как елегантно се из4акват ....вразката Доллар -пазар от на4алото на кризата до днес е перфектна
                          ...Реална Икономика и безработица буллс6ит ...cheap монеy-- стонг пазар това е вразката >>>>>take a look at Gold

....cheers mates

Коментар

• чул те господ,аз от 3 дни съм къс на СП500
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ...sell 12 13 ....stop 12 22 ...target 11 83

...only pivot spots 85% trade

...cheers mates its friday

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                                45 точки направи ГООГ. Това имах предвид... Иначе не знам каква му е тежестта в Насдак 100...
                                Хихих, гуглето направо долари си прай За тежестта в Насдак:
                                http://www.nasdaq.com/quotes/nasdaq-...px?col=6&dir=D

Коментар

Working...
                                X