IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .....продаваме в4ера !!! идват кофит 4исла IBM...купуваме днес ...типи4но разиграване много типи4но ......все пове4е ми се струва 4е сте видим типи4ното обра6тане на пазара !!!
    ....има 11 82/ + 11 70 много силен пивот ,които пазара иска да види преди 12 33/ 12 50 ареа е моиата нагласа ...
    ...триабва да се внимава много теиа дни Обемите са много малки могат да си го вартиат както си појелаиат този пазар !!!
    ...в момента акцента е ЕУР-УСД 1.3730 и С&П 12 04 .............склонен сyм да виарвам 4е от тук сте видим селл 12 10....ако ли пyк не затвариане на 10мин све6т с потврајдение над 12 16 моментално вика нивата 12 33 +#

...cheers

Коментар

• ЛОЛ... Ами успех ти желая. Това дето някой познава компанията, а не я търгува ми се струва малко вероятно, но както и да е.
      Last edited by stkv; 18.10.2011, 15:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
        Мда... Мненията на хората, които имат значение са тези, които търгуват акцията. Тук те са малцина... Акцията underperfomed СП последните 2-3 дни, ето това е мнението, което важи. Няма нужда да следващ думите на хората, следвай делата им.

Относно това, че чакаш след доклада... Ами, това вече е каквото сабя покаже. Волатилността е голяма. Не знам дали имаш стоп, и дали той е реалистичен, след такива събития гапа може да много голям. Аз очаквам 1-2 дена спад и след това нагоре.
        Аз вече имам къси позиции, (дори казах на колко съм влязъл) след доклада ще прибирам печалбите......... евентуално........ освен ако Нокия не изпреварят очакванията на анализаторите, които са най разнообразни......... обаче според мен са твърде консервативни. През последните месеци, Нокия загубиха огромен пазарен дял, което няма как да не се отрази на приходите и печалбите им........... печалбите може да са нагоре, но ако приходите са надолу........ ще продължат да се свиват.

Няма значение дали някой търгува акции или не............ за да дава мнение за Нокия. Дори е по добре да не търгува акции на Нокия за да е безпристрастен. ..... но е добре да познава компанията и най вече проблемите им през последните няколко години.
        Last edited by Xman1; 18.10.2011, 08:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
          Хората имат интуиция........ това не е измишлиотина........ просто човек понякога бърка, но когато са повече хора вероятноста за грешка е по малка, но и вероятноста за заблуда е по голяма......... противоречиво нали .

Иначе Нокията успях да я резна на 6.23................. големия ден обаче е 20-ти........ и евентуално няколко дни след това........ докато инвеститорите си прибират печалбите.
          Мда... Мненията на хората, които имат значение са тези, които търгуват акцията. Тук те са малцина... Акцията underperfomed СП последните 2-3 дни, ето това е мнението, което важи. Няма нужда да следващ думите на хората, следвай делата им.

Относно това, че чакаш след доклада... Ами, това вече е каквото сабя покаже. Волатилността е голяма. Не знам дали имаш стоп, и дали той е реалистичен, след такива събития гапа може да много голям. Аз очаквам 1-2 дена спад и след това нагоре.

Коментар

• Рано е за дълги тук. Може би 1160-1170, но няма нужда да се гадае, нека изчакаме утре. Иначе таргета е някъде 1250-1275, но това вече е жива спекулация.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Честно казано, не си интересен и рискуваш да станеш и доста неприятен.
              Може да пишеш страхотно важни и верни неща, но не ги чета.

Малко са ти били тези 100 пУти в училище.....
              Ха-ха, човека го кефи да си пише така, сигурно му отнема тройно повече време докато сменя езика постоянно, но щом се забавлява

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Честно казано, не си интересен и рискуваш да станеш и доста неприятен.
                Може да пишеш страхотно важни и верни неща, но не ги чета.

Малко са ти били тези 100 пУти в училище.....

....анон-ски аз сy6то харесвам какво пи6е6 ....ниакакси ми става едно такова ааааа <фундаментално> xиxиxиxиxи ---каквото и да зна4и тази дума !!!
                .....несто пове4е харесва ми да ме коментира6
                ....u cool cheers ....

Коментар

• ....тејка седмица идва с голиама волатилност .......струва ми се 4е за опциите сте искат висок Индеx,немога да повиарвам 4е ниакои е бет-вал за такива нива преди ниаколко седмици ...моје би 12 50 иска пазара да види !!! около нивот моје би на затвариане в петyк ..сте е подходиасто да се влезе кyс за swing...това ми се вyрти в главата -----типи4но обра6тане да направиат след изти4ане на опциите...........НО това е само нагласа ---графиките сте кајат

Коментар

• ....buy 12 03 stop 11 95 target 12 30/12 50

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Аз пък не хващам какъв е този мерак за рязане на високотехнологична компания от ниво 6.23
                      Е защо не........5 - 6% (и повече) за няколко дни кой ти ги дава ?! Пък те инвесторите може да решат още днес да ги резнат.........

Първата глава я изпуснах......... защо да не резна тази........ виж графиката.

LOL някой пе продал мощно 185 000 .
                      Last edited by Xman1; 17.10.2011, 17:02.

Коментар

Хората имат интуиция........ това не е измишлиотина........ просто човек понякога бърка, но когато са повече хора вероятноста за грешка е по малка, но и вероятноста за заблуда е по голяма......... противоречиво нали .

Иначе Нокията успях да я резна на 6.23................. големия ден обаче е 20-ти........ и евентуално няколко дни след това........ докато инвеститорите си прибират печалбите.
                        Аз пък не хващам какъв е този мерак за рязане на високотехнологична компания от ниво 6.23

Коментар

Не е точно така. Повече мнения не е със сигурност по-добре...
                          А въпроса за правилен съвет или не. Ти търсиш съвет за днес или утре. Уви, пазара е непредвидим в такава степен, когото и да питаш.

Last edited by Xman1; 17.10.2011, 16:48.

Коментар

Аз съм си направил план......... но колкото повече мнения толкова по добре.

Забелязал съм че трейдърите тук в доста от случаите дават правилни съвети. От много време наблюдавам форума на Инвестор......... просто преди не пишех.
                            Не е точно така. Повече мнения не е със сигурност по-добре...
                            А въпроса за правилен съвет или не. Ти търсиш съвет за днес или утре. Уви, пазара е непредвидим в такава степен, когото и да питаш.

Коментар

Ами аз те съветвам сам да си направиш план и тогава да действаш по него.. Всеки един ден има много случайни неща - всичко става, но ако има прекалено много готвачи в кухнята - става манджа с грозде...

Мое лично мнение аз очаквам спад на пазара в следващите дни. Но това е по-скрор възможност да се купи отколкото голяма възможност за къси. Аз не знам за какво помпане говориш - акцията се е върнала към една нормална валюация...Долкадите на НОК, са обикновено много волатилни и аз не бих ги погледнал докато не мине. Но това само мое мнение. Всичко добро.

Аз съм си направил план......... но колкото повече мнения толкова по добре.

Забелязал съм че трейдърите тук в доста от случаите дават правилни съвети. От много време наблюдавам форума на Инвестор......... просто преди не пишех.

Коментар

Някой да даде съвет, кога е най добрия момент да се скъсява Нокия (NOK)........ днес или утре........ ?!

На 80% съм сигурен че ще обявят големи загуби на 20-ти. Това обяснява според мен и помпането на цената от спекулантите, през последните дни.
                                Ами аз те съветвам сам да си направиш план и тогава да действаш по него.. Всеки един ден има много случайни неща - всичко става, но ако има прекалено много готвачи в кухнята - става манджа с грозде...

Мое лично мнение аз очаквам спад на пазара в следващите дни. Но това е по-скрор възможност да се купи отколкото голяма възможност за къси. Аз не знам за какво помпане говориш - акцията се е върнала към една нормална валюация...Долкадите на НОК, са обикновено много волатилни и аз не бих ги погледнал докато не мине. Но това само мое мнение. Всичко добро.

Коментар

Working...
                                X