Изглежда голям риск-он ден, освен ако не изненадат при отварянето
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеРано е... чакам СПто да иде под хиляда за евтиния нещо
Някои с прогнози за амазон...с тоз оникален бизнес модел 100 мили дълъг половин инч дълбок докога ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениещо?
Зависи каква позиция си заел!
Някои с прогнози за амазон...с тоз оникален бизнес модел 100 мили дълъг половин инч дълбок докога ..Last edited by IvanG; 25.04.2013, 23:41.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеНе е на добре работата ..
Зависи каква позиция си заел!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеРъсттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттт т
Да има кого да разкекерчим после.
Наближава май месец момчетаааааааа-умната.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеРЪСТтттттттттттттттттттттттттт!!!Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеКолега, още малко изчакай.
,че насочвам всичката си енергия към форекса (мои води)
Тук ще давам само информативни мнения , нямащи за цел взимане
на инвестиционно решение от когото и да било Толкова от менМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеЗависи хамериканите накъде ще наклонят везните.
Моментният оптимизъм е подхранен по- скоро от очаквания според мен. Не се базира на нищо реално. Ще видим.
фактори движат пазарите, особено последните няколко месеца.
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеТо, ако ще има разпродажда тези дни, утре ще е, след БВП-то. Мисля да си купя малко VXX или TVIX тази вечер преди края на сесията за всеки случай. Момента ми се вижда подходящ.
Моментният оптимизъм е подхранен по- скоро от очаквания според мен. Не се базира на нищо реално. Ще видим.
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
Коментар