IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
    Колега,

Още малко изчакай. До 01.05. очаквам да се случи разпродажба. После
    ще видим накъде ще задуха.

Поздрави и успехи!
    То, ако ще има разпродажда тези дни, утре ще е, след БВП-то. Мисля да си купя малко VXX или TVIX тази вечер преди края на сесията за всеки случай. Момента ми се вижда подходящ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
      Всички ли шортите CFD бре момчета , цъкайте опции чат-пат поне
      Скоро ще захване един дълъг цикъл нагоре ми се струва 5-6 месеца ,
      нали не ви се държат къси толкова време
      ПП.Нямам позиции
      Мен лично CFD-та, бъкети и други такива шитни не ме кефят. Аз си жуля акции директно Опциите иначе са си ок, ама за мен са си по-скоро за хедж.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
        Всички ли шортите CFD бре момчета , цъкайте опции чат-пат поне
        ПП.Нямам позиции
        Колега,

Още малко изчакай. До 01.05. очаквам да се случи разпродажба. После
        ще видим накъде ще задуха.

Поздрави и успехи!
        NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Всички ли шортите CFD бре момчета , цъкайте опции чат-пат поне
          ПП.Нямам позиции
          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Някой смее ли да шорти видеотеката и книжарницата Е няма такива балони, ама пусто най-шортените акции са и може още мнооооого да качват
            Аз съм си казал отдавна, чакам ги и двете над 300 и чак тогава ги почвам. Няма да им е останало гориво в тези зони. Специално за Книжарницата си мисля, че ще е много подходящо към 310 да почне да се шорти. Хайде Фликса, както и да е...ама как може един онлайн магазин със смешни маржове да струва повече примерно от МакДоналд'с, които печелят доста прилични пари между другото?! Пълна глупост! Да нямат монопол в нет-а тез?

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
              Може би ще има има рейт кът от ЕЦБ на 2 май. Така че партито при Даксито и другите европейски индекси може да продължи още малко.
              Сподед мен няма да продължи още дълго. Просто е против принципите на спекулантите, а именно "несигурност на всяка цена".

Коментар

• Някой смее ли да шорти видеотеката и книжарницата Е няма такива балони, ама пусто най-шортените акции са и може още мнооооого да качват

Коментар

• Може би ще има има рейт кът от ЕЦБ на 2 май. Така че партито при Даксито и другите европейски индекси може да продължи още малко.

Коментар

• Голяма жътва тази седмица .... много пара падна.
                    Нека сега пак да пада, пак ще пусна дългите и след 1 седмица жъъттттввввааааааааааааааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      пак ви измислиха новинка , тя работата е пред оси ..... ране , вие новинки търсите , следващия бар ще е в хиляди
                      Ами отиграй го- на този пазар има и дълги, и къси поръчки.

Коментар

• Изпълниха се някои таргети. Интересно че не видях стопове на къси да гърмят около 1572. Явно просто нямаше. Сега според мен настъпва корекция до 1470 ако Епъл я разпродадат днес.

Коментар

• Мини флаш краш .. направо всички са готови да хукнат към вратата при най-малкия слух.. какво ли ни чака
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• пак ви измислиха новинка , тя работата е пред оси ..... ране , вие новинки търсите , следващия бар ще е в хиляди

Коментар

• Имаше съобщение по новините

Коментар

• Как търгувате без новинарници

http://bigstory.ap.org/article/hacke...witter-account

Коментар

Working...
                                X