If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен тепърва ще се качват, а и като се има предвид процента на Интернет потребители в Китай и якият гръб на BIDU си е направо 100% сигурна инвестиция........ поне в близките 5 години.
Ами смей се но има една обикновена народна практика .
Щом не признаваш горепосочените примери за възможност на спад ....ето малко емпиризъм и народен опит . Как да познаем червено /зима, дъжд, реколта/....
Ами ако първият път не познаеш , вторият път да познаеш е по голям от това да не познаеш с процента равен на броя на пътите който ще опитваш...
Ами ако не познаеш и вторият път, шансът третият да познаеш е 60 % примерно.
На 10 път ако не познаеш шънсът да не познаеш на 11 път е 10 % защото това е най дългата положителна или отрицателна сесия на ДАУ ...
П.П. Досега имаме 4 или пет дълги сесии на ДАУ. Щом ФЕД са на 20 утре и във вторник може да има спад защото зад океана са на принципа ако детето не плаче родителито му не дават мляко......Ако Обама даде мляко следващият сериозен спад ще е следващата седмица петък ,понеделник.
Аз не искам да споря с теб, аз имам позиция(дълги) и сам си знам защо съм в нея. Може би съм прав, може би не. Това че си на друго мнение, няма проблем. Това, че мислиш че твоето мнение е безпогрешно е за твоя сметка само. Не моя. Всичко добро.
Коментар