Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеМечета съвсем замлъкнахте
Кво става пичелите ли?
Утре е 1ви Май ... да продавам ли?
зАПОЧНА ДА ТЕ Е ШУБЕ ОТ МАКСИМАТА-СЕЛ ИН МЕЙ ЕНД ГО АУЕЙАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНа този въпрос съм отговарял много кратно . даже и на теб .
да те повишава от стажантче към кол центъраМнението ми води до фалит !
Коментар
-
На този въпрос съм отговарял много кратно . даже и на теб .
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСхема, имаш ли позиции или само озвучаваш?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Колега pipbel,
да Злото е в низходящ тренд от Септември 2011-а. Няма какво да го ПУКкккккккккккккааааааааам, то отдавна се спука там балона и просто си издиша.
А аз там каквото имах си го взех и см довелен. 2- къси позиции (позиционнен трейдинг) извъртях - едната през 2011-а до началото на 2012 и другата от 2012-а до средата на Април 2013-а. Т.ч. на мен ми беше достатъчно . Сега съм в почвика с металите (доволен съм от скъсяванията при Среброто и Златото последните 2-е години). Насочвам се към една валутна двойка . Следя ФЕД, разбира се ако ми харесат срещите на ФЕД и най-вече тази през Юни, ако Злото е на нива над 1460 $ мога да го скъся пак, но скромно...с малка позиция. Но за сега съм приключил, мисля да потъргувам на валутите, струва ми се, че има 1-2 валутни двойки с добър потенциал .
ОIL (петрол) не пипам. Това е много волатилна суровина и не отговаря на моя начин на търговия . Въобще не бих се захванал с нея. Най-малкото, че при растящи икономики никога не бих скъсил петрол (т.к. това е противоречие), единствено край на QE-тата в САЩ е фактор против петрола, но стават един + против един -, т.е. не се знае на къде ще поеме .
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеШемов, май злото пак те чака скоро да го пукаш.
Ако включиш и олиото за шортене- бая профит пак ще направиш.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеНе ти вярвамАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСхема, имаш ли позиции или само озвучаваш?From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЖънете,че ще ви подстригваме скоро,още малко да направим двойния връх и ще ви резнем зелкитеFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеРЪСТтттттттттттттттттттттттттттттттт!!!
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеРЪСТтттттттттттттттттттттттттттттттт!!!
П.с. ако в Сряда имаме една хубава подкрепа от ФЕД и в Четвъртак и Петък имаме добри данни за пазара на труда ще има яко РЪСТттттттттттттттт!!!
Ако включиш и олиото за шортене- бая профит пак ще направиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАйде на парата
Жътва, жътваАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар