IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Аз съм къс Хубаво излязох миналия петък от всичко, ама в понеделник пак почнах да скъсявам и така цяла седмица

До ФЕД ще се ооглеждам с ушите.... ,че едно К3 свръхочакванията и отидоха мечоците...
    Иначе си прав според мен.

Коментар

• Аз съм къс Хубаво излязох миналия петък от всичко, ама в понеделник пак почнах да скъсявам и така цяла седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Вярно е . Нямаше счупен рекорд.
        Също за статистиката положителните или отрицателните сесии са с продължителност средно 4 или 5 дни . Сега сме шести ден в понеделник...
        Шегувам се с дългите защото съм излязъл но имайте едно на ум тези дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Тва не е вярно. Нали го проверявахме наскоро. Порови назад
          Вярно е . Нямаше счупен рекорд.

Коментар

На 10 път ако не познаеш шънсът да не познаеш на 11 път е 10 % защото това е най дългата положителна или отрицателна сесия на ДАУ ...
            Тва не е вярно. Нали го проверявахме наскоро. Порови назад

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
              ЛОЛ...Извинявай колега, но ми е доста смешно... В 10 дневен срок нищо не е задължително на пазарите да стане. Аз приемам, че всичко може стане...
              Ами смей се но има една обикновена народна практика .
              Щом не признаваш горепосочените примери за възможност на спад ....ето малко емпиризъм и народен опит . Как да познаем червено /зима, дъжд, реколта/....
              Ами ако първият път не познаеш , вторият път да познаеш е по голям от това да не познаеш с процента равен на броя на пътите който ще опитваш...
              Ами ако не познаеш и вторият път, шансът третият да познаеш е 60 % примерно.
              На 10 път ако не познаеш шънсът да не познаеш на 11 път е 10 % защото това е най дългата положителна или отрицателна сесия на ДАУ ...

П.П. Досега имаме 4 или пет дълги сесии на ДАУ. Щом ФЕД са на 20 утре и във вторник може да има спад защото зад океана са на принципа ако детето не плаче родителито му не дават мляко......Ако Обама даде мляко следващият сериозен спад ще е следващата седмица петък ,понеделник.
              Last edited by Монти; 18.09.2011, 19:07.

Коментар

Здравей джедай,
                По ми харесваще обръщението "гризли"но и и това става...
                Разбира се че съм го гледал даже и имам оригинална касета с видео/ако знаеш какво е това ВХС/ за гледане.

Значи ти си по графиките а аз малко гледам политически на нещата...
                Германия не иска еврооблигации защото тя ще плаща обяда на останалите а повечето искат , Франция и Германия искат да наказват банките,останалите не искат начело с ГреиБритан , южните страни искат по голям фонд за спасяване им ,северните се дърпат , Щатите искат да приложат техният опит, Финландия ,Холандия ,Словакия ,Словения, Люксембург и сие не искат да плащат за обеда на Гърция ,после на Италия и накрая на Испания която може и да е втора. Чака се фалит на голяма европеиска банка но май се размина с кеша който се отпуска в неограничено количество от ЕЦБ и не на последно място Пудис ,Сладък пул и Пич са погнали Франция и банковата и система...
                Така че един спад на европейските индексв близките десет дни е просто наложителен. Щатите в момента се крепат в диапазон 11К и 11600 чакот Обама да пусне на чакалите...
                Айде че Императора в рокля идва и пусна клонингите...
                ...Хау Гризлек,
                щом харесва ти така, значи идеята ми е за некакви си мизерни 100-тина пункта над сегашния връх от 11532, а бе нещо като...как да го обясня????все едно чакаш експреса на междинна гара, той идва ти се качваш и потегляш и слизаш на набелязаната си спирка, това е идеята ми за позицията с байстопа. Ако недойде тропалото, а тръгне да се връща, щот се е повредило или му е св горивото, нищо не губиш.Така че на такава позиция надали и трябва полит обосновка...
                自由西藏

Коментар

Здравей джедай,
                  Разбира се че съм го гледал даже и имам оригинална касета с видео/ако знаеш какво е това ВХС/ за гледане.

Германия не иска еврооблигации защото тя ще плаща обяда на останалите а повечето искат , Франция и Германия искат да наказват банките,останалите не искат начело с ГреиБритан , южните страни искат по голям фонд за спасяване им ,северните се дърпат , Щатите искат да приложат техният опит, Финландия ,Холандия ,Словакия ,Словения, Люксембург и сие не искат да плащат за обеда на Гърция ,после на Италия и накрая на Испания която може и да е втора. Чака се фалит на голяма европеиска банка но май се размина с кеша който се отпуска в неограничено количество от ЕЦБ и не на последно място Пудис ,Сладък пул и Пич са погнали Франция и банковата и система...
                  Така че един спад на европейските индексв близките десет дни е просто наложителен. Щатите в момента се крепат в диапазон 11К и 11600 чакот Обама да пусне на чакалите...
                  ЛОЛ...Извинявай колега, но ми е доста смешно... В 10 дневен срок нищо не е задължително на пазарите да стане. Аз приемам, че всичко може стане...

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
                    хай Монти,
                    Монти Брустър...велик фюлм, не знам дали си го гледал, разбира се от режисьорите може всичко очаква се, в т.С може корекцията свърши и пак флет да бъде и флашкраш дойде, инак мисля ФЕД ерацията на 20-ти заседава, всички знаят че новина дабра ще има и...
                    мн интресно, гр на идиотите ...кой се подвизава там...
                    Здравей джедай,

Коментар

Здравей,
                      излезнах от ДАХ заради групата на идиотите в петък и познах нищо не са решили ако ФЕД не реши за К3 или нещо подобно ще стане лошо.Според мен преди ФЕД /кога е то/ ще се мъчат да клатят кораба надолу....
                      Поздрави!
                      П.П. Я аз искам така от 11К до 11600 ,няколко пъти.....до сега бяха няколко пъти та очаквам повече от режисьора...
                      хай Монти,
                      Монти Брустър...велик фюлм, не знам дали си го гледал, разбира се от режисьорите може всичко очаква се, в т.С може корекцията свърши и пак флет да бъде и флашкраш дойде, инак мисля ФЕД ерацията на 20-ти заседава, всички знаят че новина дабра ще има и...
                      мн интресно, гр на идиотите ...кой се подвизава там...
                      自由西藏

Коментар

• Мда.. Пазара обикновено не се движи по праволинейна логика. Въпросът какво се се случило и какво не е много комплексен, а имаме и голям стаден инстинкт, във всеки един момент има доста "random noise"..

От моя гледна точка, няма причина за продажби. Да, може и да паднем до 1180, но може и да се качим до 1270, просто тук булиш нагласите са най-силни от месеци и вероятността да направим по-висок връх е много голяма. Така че, аз държа.

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
                          Здраве,
                          доста се изроди тази корекция, и от авс се превърна във флет, поне за сега, а може и в намаляващи триъгълници. Мисля че още не сме достигнали локалното връхче и че то предстои в близките дни, затова сложих един байстоп на 11542 с големо обемче, плитък ръчен стоп и близък таргет. При тази схема на тези нива си е доста рисковано, за това "не правете това в къщи"
                          Здравей,
                          излезнах от ДАХ заради групата на идиотите в петък и познах нищо не са решили ако ФЕД не реши за К3 или нещо подобно ще стане лошо.Според мен преди ФЕД /кога е то/ ще се мъчат да клатят кораба надолу....
                          Поздрави!
                          П.П. Я аз искам така от 11К до 11600 ,няколко пъти.....до сега бяха няколко пъти та очаквам повече от режисьора...

Коментар

• Здраве,
                            доста се изроди тази корекция, и от авс се превърна във флет, поне за сега, а може и в намаляващи триъгълници. Мисля че още не сме достигнали локалното връхче и че то предстои в близките дни, затова сложих един байстоп на 11542 с големо обемче, плитък ръчен стоп и близък таргет. При тази схема на тези нива си е доста рисковано, за това "не правете това в къщи"
                            自由西藏

Коментар

• Мда.. засега добре, близко сме до 1220, но аз си мисля, че тук и 1270 може да ударим... Смятам да тържа до края на септември, а после да мислим..

Коментар

• Oпределено дълъг в индекси е точния път!
                                аз ще изчакам срещата на ФЕД другата седмица и тогава ако цените са като сега най-вероятно ще почна да товаря каручката с дълги индекси.

Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                                Мда... не беше безпроблемно влизането, но аз добавих още днес. Очаквам 1220-1240 на СП, а може и повече. Пазара има нужда да издиша - 5 месеца поред имаме мечи движения, а засега не е очевидно, че тренда се е обърнал.. Може би да, може би не, но засега сме нагоре, а октомври ще мислим за мечки..
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X