If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз не говоря глупости-реално в trader.bg такива са котировките
И какво го гърмите тва шампанско Дау от 2-3 дни е над 13к ,сега даже вече падна.
При вас сега ли дойде новата година?
Нова година идва от няколко дни за по няколко минути по време на сесията. Инак и ти търгуваш сигурно някакво ДЗР върху фючър. Ако ми дадеш котировка в определен момент, ще ти кажа какво търгуваш и колко е бил Дау в този момент
Това да не ти е форекс с 1000 източника на котировки това е регулиран пазар и ако има разлика в брокера просто явно не търгуваш S&P
Аз не говоря глупости-реално в trader.bg такива са котировките
И какво го гърмите тва шампанско Дау от 2-3 дни е над 13к ,сега даже вече падна.
При вас сега ли дойде новата година?
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Може! Признавам, че не знам как ги котират! Просто колегата каза че там бил излезнал на индекса, пък аз го гледам по цшл ден и се зачудих дали не съм за глоба, ако съм го проспал
Не го гледай по цял ден бре Кво се мъчиш Глей го само от 16:30 до 23:00
дзр-тата са върху най-близкия фючърс. Поне при моя бъкет е така. Други бъкети може да имат върху мар, юни, сеп - егеш ли ги Щом се трейдва целодневно ДЗР-то си е върху фючърс
Може! Признавам, че не знам как ги котират! Просто колегата каза че там бил излезнал на индекса, пък аз го гледам по цшл ден и се зачудих дали не съм за глоба, ако съм го проспал
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Е има некакви ДЗР недоразумения... за това питам!
Иначе аз не пипам индексо, само акциики... :P
дзр-тата са върху най-близкия фючърс. Поне при моя бъкет е така. Други бъкети може да имат върху мар, юни, сеп - егеш ли ги Щом се трейдва целодневно ДЗР-то си е върху фючърс
Коментар