If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро.
Днес нови върхове?
Лошо няма,просто вече ми става ясно,че ще прилъжат бичетата за 1400 и ще им строшат рогата после
Седим и чакаме,па ако ще и след месец да е
Ябълките щели да вадят Ай пад 3-още една инжекция ще има.....
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
казал песимистът. а оптимистът ухилено отвърнал : ' може може още може !!!! ' на пазара всичко е възможно по всяко време !!!!!!
Руки, истина говориш, самата истина!!! Само за това изказване 2 медала Георги Димитров от мене!
ПС извинявай, ама съм доста пийнал, пък и верно си много прав!
Трябва вече да слиза,не може само на гол оптимизъм да я карат Американите,не е нормално при лоши новини да растат(макар,че кой е казал ,че са нормални )
казал песимистът. а оптимистът ухилено отвърнал : ' може може още може !!!! '
на пазара всичко е възможно по всяко време !!!!!!
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Трябва вече да слиза,не може само на гол оптимизъм да я карат Американите,не е нормално при лоши новини да растат(макар,че кой е казал ,че са нормални )
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Казвал съм го много пъти - има термин, който се нарича SELLING THE GOOD NEWS! Ако искаш да продадеш голям пакет или да излезнеш от нещо, най-добрият момент е да го правиш, докато някой купува, а не да се надпреварваш с масовката и да създадеш паника и мини флаш краш!
Трябва да мислим, като хора, управляващи 2 милиарда долара, а не като мишки цъкащи 2 контракта на нещо си!
Точно за това може в момента да се разтоварва полека и за това да е лашкането с по 150 пункта нагоре/надолу
Подценихте режисьорите .... Беше ясно че щом пипна 13К няма само с това да се размине а няколко дни ще се върти в около и над 13 К и поне 13100 ще се види и после по пистата надолу .... А и още нещо сега има много лоши новини и се качва а после ще има много хубави и нищо и ще пада като камък....
Вече месец съм излезнал от ДАХ и чакам кога ще почне корекцията ,вече е почти готова само няколко дни на ДАУ над 13 К и ще има радост за късите....
Казвал съм го много пъти - има термин, който се нарича SELLING THE GOOD NEWS! Ако искаш да продадеш голям пакет или да излезнеш от нещо, най-добрият момент е да го правиш, докато някой купува, а не да се надпреварваш с масовката и да създадеш паника и мини флаш краш!
Трябва да мислим, като хора, управляващи 2 милиарда долара, а не като мишки цъкащи 2 контракта на нещо си!
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Действително са мечти....... но пък затворих Комерса на 2 евро/ 1,859 сега / а Даймлер над днешната цена от 46 евро с едно нагоре....
Банките и количките първи акумулираха качването и сега първи почват да акумулират спада ....Комерса заради лошият отчет ще я разбият ако тръгне слалома...
Така че сега е време на зяпачите ....на ДАУ и ДАХ....
Подценихте режисьорите .... Беше ясно че щом пипна 13К няма само с това да се размине а няколко дни ще се върти в около и над 13 К и поне 13100 ще се види и после по пистата надолу .... А и още нещо сега има много лоши новини и се качва а после ще има много хубави и нищо и ще пада като камък....
Вече месец съм излезнал от ДАХ и чакам кога ще почне корекцията ,вече е почти готова само няколко дни на ДАУ над 13 К и ще има радост за късите....
Ясно ли беше..а...ех мечтии мечтии...
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Изглежда Няма нещо по-трудно от скъсяването на индекси напоследък...беше чист късмет че не се набутах .... затворих на фитка То бива оптимизъм в Америка ама вече ми идва в повече.
Изглежда Няма нещо по-трудно от скъсяването на индекси напоследък...беше чист късмет че не се набутах .... затворих на фитка То бива оптимизъм в Америка ама вече ми идва в повече.
Коментар