IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересното е ,че откакто вкараха закон,че неможе да падат над 10% на сесия,те си го няваксаха от няколко последователни.Явно се съобразяват с закона.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
      А аз се чудех защо Банк ъф Америка и Сити ги помляха толкова брутално.... до безумни нива! А то целият цирк било режисиран! Мамицата му! В какви времена живеем!
      Ще видим сега Полсън ли ще е пак "най-успешният" фонд мениджър! Такива л.йна като него.... трябва буквално да ги гръмнат!
      По-интересно е в понеделник какво ще става.....дали ще продължи помилането.

Коментар

• А аз се чудех защо Банк ъф Америка и Сити ги помляха толкова брутално.... до безумни нива! А то целият цирк било режисиран! Мамицата му! В какви времена живеем!
        Ще видим сега Полсън ли ще е пак "най-успешният" фонд мениджър! Такива л.йна като него.... трябва буквално да ги гръмнат!

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
          ...на повечето, но най-забележима е на дневна!Ако време ми остане, анализче леко ще пусна...
          Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
            На каква часова графика я гледаш 2Т фигурата?
            ...на повечето, но най-забележима е на дневна!Ако време ми остане, анализче леко ще пусна...
            Last edited by joda; 06.08.2011, 21:37.
            自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
              ...сега товарят бичета във влакчето, бичетата го мислят за увеселително, а то всъшност е влакчето на ужасите. Както и да е сега може би ще се върнат за тест на съпротива към неклайна на 2Т фигурата или макс на ма200!
              На каква часова графика я гледаш 2Т фигурата?

Коментар

• Абе за тази които не са спекуланти с американски трежърита това не би трябвало да значи нищо - смисъл главниците са си едни и същи, лихвените плащания също

Коментар

• ...сега товарят бичета във влакчето, бичетата го мислят за увеселително, а то всъшност е влакчето на ужасите. Както и да е сега може би ще се върнат за тест на съпротива към неклайна на 2Т фигурата или макс на ма200!
                  自由西藏

Коментар

• Хмм, ами това трябва да е добре - парите от Американски трежърис ще идат другаде, ще им подне дохосността, ще имаме и вероятно QE3..

Коментар

• Бахти майката! Както се казва - няма нищо случайно!

Тея брутални разпродажби - поне се разбра защо са били!

А за инвеститорите - както винаги остава студената вода!

Коментар

• Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнение
                        Това АА+ как го виждате в понеделник?
                        Китайците го виждат като ББ+,но може и да е от разликата в азбуките,знам ли?

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Това АА+ как го виждате в понеделник?

Коментар

• Дето се казва - спокойно и утре ще изгрее слънцето. Ще се случи да стане сряда)) А какво ще се случва в понеделник и вторник, всички които могат да си го позволят по-добре само да гледат

Коментар

• Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнение
                                ....и швейцарския франк (валута която се приема, че не се разводнява)
                                ...ако знаеш колко си прав .
                                Запазил съм си 5 рапи от 1944 г. които ми върнаха миналата година в магазин в Shweiz

Коментар

Working...
                                X