Интересното е ,че откакто вкараха закон,че неможе да падат над 10% на сесия,те си го няваксаха от няколко последователни.Явно се съобразяват с закона.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеА аз се чудех защо Банк ъф Америка и Сити ги помляха толкова брутално.... до безумни нива! А то целият цирк било режисиран! Мамицата му! В какви времена живеем!
Ще видим сега Полсън ли ще е пак "най-успешният" фонд мениджър! Такива л.йна като него.... трябва буквално да ги гръмнат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение...на повечето, но най-забележима е на дневна!Ако време ми остане, анализче леко ще пусна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеНа каква часова графика я гледаш 2Т фигурата?Last edited by joda; 06.08.2011, 21:37.自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение...сега товарят бичета във влакчето, бичетата го мислят за увеселително, а то всъшност е влакчето на ужасите. Както и да е сега може би ще се върнат за тест на съпротива към неклайна на 2Т фигурата или макс на ма200!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеТова АА+ как го виждате в понеделник?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнение....и швейцарския франк (валута която се приема, че не се разводнява)
Запазил съм си 5 рапи от 1944 г. които ми върнаха миналата година в магазин в Shweiz
Коментар
Коментар