IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Както вече казах,пазара беше низходящ тогава ,даже преди това имах няколко профита при този низходяш тренд,просто обърна пазара,не успях да видя добре индикациите и така,сега седим и си чакаме
    Усредних вече 2 пъти и сега ще си стоя на ръцете
    Мисля,че нива от 1290-1300 съвсем не са далечни като постигане
    Ето тука е големият проблем - като си видял, че минаваме от низходящ към възходящ тренд защо не си обърнал ?

Има една много готина приказка за пазарните участници и какъв е основният им проблем ..че трябва да си обърнат инстинктите. Нормалните инстинкти ни карат когато сме на загуба да се надяваме , че цената ще се обърне в нашата посока, а когато сме на печалба да се страхуваме, че ще загубим печалата. По-логичното на пазарите е обратното т.е. да се страхуваме, когато сме на загуба и да се надяваме когато сме на печалба ..или повтарянето до припадък cut losses and let profits run.

За това те питах и за причината ..реално ти до вчера ( когато имахме някакъв пробив на трендлиния ) си нямал причина да държиш къси позиции, а по-скоро си се надявал.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
      Чакай сега ..аз не съм казал, че претендираш Питам просто защо си отворил позицията. Можел ли да назовеш причини ? Интересно ми е просто
      Както вече казах,пазара беше низходящ тогава ,даже преди това имах няколко профита при този низходяш тренд,просто обърна пазара,не успях да видя добре индикациите и така,сега седим и си чакаме
      Усредних вече 2 пъти и сега ще си стоя на ръцете
      Мисля,че нива от 1290-1300 съвсем не са далечни като постигане
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Не претендирам,че съм взел правилната позиция
        тази ми позиция е отворена още миналата година като тренда беше даун.
        Чакай сега ..аз не съм казал, че претендираш Питам просто защо си отворил позицията. Можел ли да назовеш причини ? Интересно ми е просто

Коментар

• Не претендирам,че съм взел правилната позиция
          тази ми позиция е отворена още миналата година като тренда беше даун.

Коментар

По принцип не съм длъжен да ти давам отчети за моите позиции,но понеже си много напорист :

-Нямам стоп,не ми харесват
            -Къс съм,като съм усреднявал и в момента средната ми цена е :1293
            -Ако се наложи пак ще усредня
            Ако се наложи и ще довнеса в сметката си
            -Ако имаш още питания-ще се радвам да задоволя любопитството ти
            Успехи желая!
            А можеш ли да обясниш защо си къс ? Явно си почнал много от рано с контренето ..какво те накара да заемеш точно тази конкретна позиция ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
              Има, ама само кажи къде ти е стопа, че да не иде 200 точки срещу теб и да кажеш, че от там си направил авъридж... : )))
              По принцип не съм длъжен да ти давам отчети за моите позиции,но понеже си много напорист :

-Нямам стоп,не ми харесват
              -Къс съм,като съм усреднявал и в момента средната ми цена е :1293
              -Ако се наложи пак ще усредня
              Ако се наложи и ще довнеса в сметката си
              -Ако имаш още питания-ще се радвам да задоволя любопитството ти
              Успехи желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                1. Разбира се, че няма да кажа колко пари ще инвестирам.
                2. Търгувам успешно, въпреки спадовете на БФБ от 1г. и имам демо на международните от 2-3 месеца.
                3. От 24 ч. в денонощието имам свободни около 6.

Дай съвет
                Сподели си стратегията - как намираш успешни входове, какви активи търгуваш ?
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Учудващо днеска след такава мастита разпродажва при AAPL почти всички продължават да са уверени и готови да инвестират отново в акцията. Нещо ми напомня преди години когато в един момент спецовете прогнозираха 3000 за Google преди да срине на 250. Хората верно искат да си спомнят само хубавите неща

Коментар

• Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнение
                    Здравейте,колеги.........на NYSE не съм търгувал,просто гледам .......Някой да има поглед върху COP ,защото ми се струва,че не е оценена подобаващо
                    Ами оцени я ти

Коментар

• Здравейте,колеги.........на NYSE не съм търгувал,просто гледам .......Някой да има поглед върху COP ,защото ми се струва,че не е оценена подобаващо

Коментар

• The First Trend Following Seminar In Eastern Europe
                        http://trendroom.wordpress.com/seminar/

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                          олеле - питаш ме за съвет... а аз както казах - не давам такъв. Но принципно- зависи от 3 неща:
                          1. колко пари ще инвестираш/спекулираш
                          2. какъв опит имаш
                          3. доколко ще си ангажиран с процеса )

1. Разбира се, че няма да кажа колко пари ще инвестирам.
                          2. Търгувам успешно, въпреки спадовете на БФБ от 1г. и имам демо на международните от 2-3 месеца.
                          3. От 24 ч. в денонощието имам свободни около 6.

Дай съвет

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                            Пич, /какво е това обръщение/ дай тогава друга алтернатива. Къде няма да загубя парите си? В какво да инвестирам ДЕМЕК?
                            олеле - питаш ме за съвет... а аз както казах - не давам такъв. Но принципно- зависи от 3 неща:
                            1. колко пари ще инвестираш/спекулираш
                            2. какъв опит имаш
                            3. доколко ще си ангажиран с процеса

от тук насетне има множество вариации, конкретни за всеки индивидуален човек!

Принципно: инвестициите в акции са най-доходоносните във времето - но за тях трябват повечко пари и по-дълъг хоризонт! Ако нямаш опит - по-добре използвай някой договорен фонд... Можеш разбира се и ти да се учиш - но трябва много усилия и време за това! Но си струва! А и процесът на обучение/ самообучение е страхотен!
                            Трябва да решиш кой пазар искаш да търгуваш - в наше време можеш всичко да търгуваш - от Австрялия до Русия ... Всеки пазар си има минуси и плюсове - дори конкретно за всеки човек...

С ФОРЕКС не се занимавай!!!! Там единици са тези, които плуват над нулата... А и нервите са ужано много...
                            От чуждите босри - най-;лесно е да се търгуват индекси (т.е. СФД върху индекси) Избери си някой евтин и ликвиден индеск - и започни с него! Учи се с малко бройки!!!!!! Това е много важно... полсе винаги можеш да увечличиш обемите!

Комодитис не търгувай!!! За тях трябва много опит... и пари ... и пак няма да си успешен във времето....

Много пак писах! Ключа е познавай добре пазара който търгуваш! И не бъди алчен! И упоритостта ти ще бъде възнаградена с времето!

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                              Пич - аз никога не давам инвестиционни съвети!!! Такъв ми е принципа! Но тая вечер съм на кеф и ще кажа няколко думи...
                              Със СФД-та върху акции не се занимавай! Това е най-бързия и сигурен начин да загубиш целият си капитал! Няма две мнения по въпроса!
                              Единствено - ако имаш много опит и добре познаваш пазара на който търгуваш и ако използваш малък ливъридж за СФД-тата имаш някаъв шанс! Но големите пари - няма да ги направиш с този инструмент!
                              Пич, /какво е това обръщение/ дай тогава друга алтернатива. Къде няма да загубя парите си? В какво да инвестирам ДЕМЕК?

Коментар

• http://www.google.bg/url?q=http://ww...nL-peaZW1Nbt8w
                                Първоначално изпратено от SB Разгледай мнение
                                А къде мога да намеря информация за nickel wire ...цената

Коментар

Working...
                                X