IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    IBM го пропуска този индекс
    Прав си наистина... Заблудил съм се нещо..

http://www.nasdaq.com/markets/indices/nasdaq-100.aspx

Коментар

За Насдак100 говорите нали
      и в големия го няма
      кат са го хакнали в сините чипове 30 айбием-а е произвеждал пишещи машини , а технологичният никой не е знаел , че ще го има някога
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

За Насдак100 говорите нали

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
          samo 15% е тежестта... Преди да я разбалансират - беше 21%

Гуглето е второ - с 5%

Сиско и ИБМ имат по 3% тежест...

Коментар

• Ако ЕЦБ яко развърже кесията на 29.02 - корекцията ще емного кратка... Но ако обемът кредити "изненада" с това че е по-малък от "очакваното" - корекцията ще е по-дълга - поне до средата на Март (уичинга)

разбира се всяка намеса на ФЕД в посока КюИ 3 - девалидира сценария с корекцията...

е те такива неща ми се въртят в главата...

успех на всичкото терйдъри...

Коментар

• Дотук сме перфектни! Ритеста на вчерашните нива го проведохме! пазарът е много тънък.. а и нямаме нови върхове (засега)

Оттук нататък каво следва?!

Два са сценариите!
              Да не забравяме че утре е Петък - денят преди големия уикенд + Г-20 ще показват мускули (вербално) + опшънн експърейшъна....

Възможно е да се напарви последен опит за траен пробив на СиП вчерашният връх при 1260 + евентуално историческият такъв при 1272! Целта на това упражнение са стоповете на скъсилите ритейлъри! Времево биха опитали овърнайт или (по-вероятно) - утре - да използват инерцията от Азия (тази нощ)... Но другата седмица ще сме в корекция - със сигурност! Единствено ако успеят да удържат траен пробив над 1372 - тогава ще има още един последен импулсен тласък към 1400.... Но корекцията е неизбежна! Водещите акции определено показват умора!

НО! Разбира се говоря само за корекция! Тренда очевидно е на север!

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
                ...Аpple акцент !!! 498 ареа селл ниво !!!

...акциата се коментира много в медииното пространство,показва слабост и има огромна тежест около 20% от NASDAQ
                samo 15% е тежестта... Преди да я разбалансират - беше 21%

Гуглето е второ - с 5%

Сиско и ИБМ имат по 3% тежест...

Коментар

• ...така е приател , но опциите !!!! akcent sega sa options !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
                    ...Аpple акцент !!! 498 ареа селл ниво !!!

...акциата се коментира много в медииното пространство,показва слабост и има огромна тежест около 20% от NASDAQ
                    Мирише тука нещо..долара го пребиха с камъни рано рано. Не става тя така. Индексите няма да паднат при слаб долар..Златото накова хубав под, копачите са под пара..хммм
                    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• ...Аpple акцент !!! 498 ареа селл ниво !!!

Коментар

• ..sell 1 350 ..........pivot point 1 348 ...ressitance 1 352

Коментар

• дотук [oтчаян] опит за стигане на вчерашното 1356...

Коментар

• Крителин:
                            Този филм съм го играл вече: при Френския CAC 40- затворих си на сериозна загуба позицията,след това се върна ,че и отиде доста нагоре ,предпочитам да играя с малък процент от средствата си и да владея положението.Стоповете са за хората,които ги е страх,или за хорат с по малки сметки,които играят със голяма част от сметката си .

Приеми ,че играя по инвеститорски,а не хазартно

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            Аяксчо-Благодарен съм ,че няма да ми обръщаш внимание.
                            Кой крив,кой прав -времето ще покаже!
                            И не знам защо си на мнение,че съм се вглъбил само в СиП
                            --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Иване нали знаеш,че хубавите ябълки-прасетата ги рупат
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Някой днес ще гризне ябълката... ама други дървото

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                По принцип не съм длъжен да ти давам отчети за моите позиции,но понеже си много напорист :

-Нямам стоп,не ми харесват
                                -Къс съм,като съм усреднявал и в момента средната ми цена е :1293
                                -Ако се наложи пак ще усредня
                                Ако се наложи и ще довнеса в сметката си
                                -Ако имаш още питания-ще се радвам да задоволя любопитството ти
                                Успехи желая!
                                Е те това ми стига за да знам да не ти обръщам внимание вече... в крайна сметка ще си прав във форума... : )))

Впрочем и аз съм забелязал това явление като съм търгувал индекси - заради съзерцаването на един конкретен продукт губиш реална представа за ситуацията. Е аз съм имал стопове и съм режел лузърите, но ми е било много трудно да обърна на другата посока!
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X