IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
    Аз питам основно за спреда,комисионни и рекотирането. На втори план ме интересува и условия за внасяне/изнасяне.
    Сега влезнах в Делтасток и в условия под спред пише - "променлив"???
    Пич - аз никога не давам инвестиционни съвети!!! Такъв ми е принципа! Но тая вечер съм на кеф и ще кажа няколко думи...
    Със СФД-та върху акции не се занимавай! Това е най-бързия и сигурен начин да загубиш целият си капитал! Няма две мнения по въпроса!
    Единствено - ако имаш много опит и добре познаваш пазара на който търгуваш и ако използваш малък ливъридж за СФД-тата имаш някаъв шанс! Но големите пари - няма да ги направиш с този инструмент!
    ...............
    инак за цените - евтини БГ брокери са Каролци ... зависи от пазара, зависи от конкретната акция - но можеш да треейдваш неща наистрина евтино!, Мой приятел търгува с тях - СФД върху Апъл му е 3 цента.... (без други такци) Колкото е по-скъпа УСА акцията - толкова му е по-евтино... БАК например му е 0.1% от сумата..

Инак другите имат минимална такса за сделка - 10 - 15 долара, евро или паунда в зависимост от пазара... което на фона на ЮСА и УК брокерите е много....
    Но пък за УСА брокер ти трябва поне 25 000$, а и те нямат СФД-та...

Късмет и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от SB Разгледай мнение
      А къде мога да намеря информация за nickel wire ...цената
      Gooooooooooogle
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        на NYSE се търгуват АКЦИИ.
        А къде мога да намеря информация за nickel wire ...цената

Коментар

• Първоначално изпратено от SB Разгледай мнение
          Може ли да ми дадете информация... на NYSE търгува ли се nickel wire 0,025 mm. трябва ми цена... и къде мога да следя котировки.. мерси предварително
          на NYSE се търгуват АКЦИИ.
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• за сериозна търговия
            бг бъкети не търси,
            като искаш пробвай
            при дукесите, алпарците,
            но и там
            има неща ...а бе както и да е,
            ако си добър и при нашите
            бъкети моеш някакъв профит
            да издялкаш
            Успех!

Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
            за това говориме - рекотирането да липсва или поне да е сведено до минимум
            Дай предложение за посредник за търговия предимно на ДЗР на индекси и чат-пат на петрол и форекс

Коментар

• Забравих за Китайците - да не забравяме, че тая седмица и те се включиха в печатането - 11,7 трилиона юана реално остават в икономиката им в следващите 3 години! Ръцете нба проблемните им банки пак са развързани!

Коментар

• Красота! изродите си изиграха играта! Принудиха тракърите на пробият нивото - и им изсипаха прескъпите си акции! Пак ще кажа - изроди са Хамериканските спекуланти!

Но! ще има още ъп!

В петък падежират огромен обем колове на Апълката - на 525-530$. Демек ще има още един ъп!
                Да не забравяме че имаме и дълъг уикенд - традиционно затваряме зелени преди такъв.
                И последно - дори и спекулантски - пробивът на ключови нива във всичките индекси са факт - и искат поне ритест!

Но все пак - истинската причина за бясното рали по борсите - всички печатат:
                - UK са ясни,
                - Джапонците и те,
                - ФеДеРалите - засега само дрънчат с веригите зловещо в ъгъла - но и те успешно съдействат за QE3 легендата
                - но истинския мотор е ЕЦБ - поне до 29.02 ще имаме позитивни нагласи ...

Сори...за многото писане... Бях с добра компания... и се развеселихме... добре!

Успех на всички!

Коментар

• Въпрос!!

Може ли да ми дадете информация... на NYSE търгува ли се nickel wire 0,025 mm. трябва ми цена... и къде мога да следя котировки.. мерси предварително

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                    те и да ти кажат че е фиксиран
                    не е така, щот няма как да е така,
                    като искаш фиксиран ще ти сложат
                    слипидж или на бг език "моля изчакайте"
                    за това говориме - рекотирането да липсва или поне да е сведено до минимум
                    Дай предложение за посредник за търговия предимно на ДЗР на индекси и чат-пат на петрол и форекс

Коментар

• те и да ти кажат че е фиксиран
                      не е така, щот няма как да е така,
                      като искаш фиксиран ще ти сложат
                      слипидж или на бг език "моля изчакайте"

Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                      Аз питам основно за спреда,комисионни и рекотирането. На втори план ме интересува и условия за внасяне/изнасяне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                        Спредовете на индексите са фиксирани. За телглене на пари, ако имаш сметка в ПИБ ще обслужват заявлението в рамките на минути /поне при мен е било така/ след подаването му по електронен път през платформата. Комисионни за търговия НЯМА!
                        Благодаря за съвета, ще се свържа с тях тези дни, но засега не съм съгласен с няколко неща:
                        1. Спредовете на индексите НЕ са фиксирани.
                        2. Целеви спред не означава фиксиран такъв - просто е цел и зависи от волатилност, новини и т.н.
                        3. За първи път виждам спредовете да са на база валута, а не в пипсове.

Коментар

Спредовете на индексите са фиксирани. За телглене на пари, ако имаш сметка в ПИБ ще обслужват заявлението в рамките на минути /поне при мен е било така/ след подаването му по електронен път през платформата. Комисионни за търговия НЯМА!
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                            Делтасток лично аз бих препоръчал. От българските бяха най-коректни на времето. Предполагам още е така!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                              Е какво ... сигурно ако ти си израсъл с Мики Маус, сега децата искат други работи и brand-а на Дисни може да се окаже в голяма опасност...Просто няма да го познават
                              За това ти казах, че основният им бизнес са филмите, а филмите на дисни ги харесва ВСЯКО дете, та включително и аз ги гледам!
                              И те уверявам - въпреки модата на "квадратните глави" в анимациите, Мики Майс ще остане голяма атракция.
                              България Над Всичко

Коментар

Благодаря за отговора. Аз с Карол търгувам само на БФБ. За международните нямам достатъчен бюджет, за да закупувам портфейли с реални акции. На този етап като начало искам да пробвам само ДЗРта на индекси. За тази цел кое би препоръчал?
                                Делтасток лично аз бих препоръчал. От българските бяха най-коректни на времето. Предполагам още е така!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X