Първоначално изпратено от Ajax4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеЩо се отнася до карол - при тях търгуваш акции, реални... и си реално на пазара, а при другите търгуваш ДЗР-та и си им точно в ръчичките, ама за индекси може и да стават.само на БФБ. За международните нямам достатъчен бюджет, за да закупувам портфейли с реални акции. На този етап като начало искам да пробвам само ДЗРта на индекси. За тази цел кое би препоръчал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениее седемнайсет са... Едно време и Яхуто бяха 'толкоз големи' .. Имаха пари за половин Австралия
Конкурента на Дисни не е там където го търсите. Така както за една самолетна компания не е основен конкурент друга а начина по който хората ще изберат да се предвижат от А до Б. За Дисни конкурент ще е този който ще накара хората да си прекарват семейните ваканции по начин различен от това да ходят при тях ;-)
ПП. То за това е и цялата дивотия със СОПА-та щото хората вече не искали да ходят на кино в Холивуд ами в свободното си време да си цъкат в тубата и фейса
Що се отнася до карол - при тях търгуваш акции, реални... и си реално на пазара, а при другите търгуваш ДЗР-та и си им точно в ръчичките, ама за индекси може и да стават.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеПърви стъпки... ще ти кажа една малка тайна - жените обичат злато
Кажете 2 думи по въпроса:
Да ви помаля за съвет: имам намерение да потъргувам и на международните пазари /на БФБ съм чрез Карол, но май издишат за навън/. Та въпросът е чрез коя платформа бихте ми препоръчали да го правя? Имам демо на МТ4 - Адмирал и Бенча, удачни ли са при положение, че ще гледам да страня от Фореска и мисля предимно на индекси да се пробвам?
Ще съм благодарен на отговори, знам че има такава тема, но нито мога да я намеря, нито някой би ми отговорил в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеДа де, но тази пластмаса има практическо приложение, а със златото не мога да търгувам, говоря, гледам и т.н., както и да е!
Да ви помаля за съвет: имам намерение да потъргувам и на международните пазари /на БФБ съм чрез Карол, но май издишат за навън/. Та въпросът е чрез коя платформа бихте ми препоръчали да го правя? Имам демо на МТ4 - Адмирал и Бенча, удачни ли са при положение, че ще гледам да страня от Фореска и мисля предимно на индекси да се пробвам?
Ще съм благодарен на отговори, знам че има такава тема, но нито мога да я намеря, нито някой би ми отговорил в нея.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеВ днешният брой на WSJ пише, че е 17% от теглото на NASDAQ 100. Така че може и да има нещо вярно!
Но ако е наистина СЕДЕМНАДЕСЕТ процента се пита до колко са точни вече тези индекси!
За Дисни... има конкуренти, просто са по-хилавки от тях и не толкова добри. Да не забравяме, че Пискар е част от Дисни, което вдига още повече качеството!
Конкурента на Дисни не е там където го търсите. Така както за една самолетна компания не е основен конкурент друга а начина по който хората ще изберат да се предвижат от А до Б. За Дисни конкурент ще е този който ще накара хората да си прекарват семейните ваканции по начин различен от това да ходят при тях ;-)
ПП. То за това е и цялата дивотия със СОПА-та щото хората вече не искали да ходят на кино в Холивуд ами в свободното си време да си цъкат в тубата и фейсаI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеСлучва се в момента - погледни!!! Целия свят е полудял по едни пластмасови играчки...това е най-голямата компания в света.
Ще съм благодарен на отговори, знам че има такава тема, но нито мога да я намеря, нито някой би ми отговорил в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТе това прасе пречи на индексите да коригират...всички чакаме се спукат.
Но ако е наистина СЕДЕМНАДЕСЕТ процента се пита до колко са точни вече тези индекси!
За Дисни... има конкуренти, просто са по-хилавки от тях и не толкова добри. Да не забравяме, че Пискар е част от Дисни, което вдига още повече качеството!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеНе е реален пример защото за Дисни можеш да кажеш "целият свят е полудял по мишка с големи уши". А всъщност тази "мишка" носи огромно количество ЩАСТИЕ, което не се купува с пари и точно за това Дисни е ДИСНИ!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеНе е реален пример защото за Дисни можеш да кажеш "целият свят е полудял по мишка с големи уши". А всъщност тази "мишка" носи огромно количество ЩАСТИЕ, което не се купува с пари и точно за това Дисни е ДИСНИ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеСлучва се в момента - погледни!!! Целия свят е полудял по едни пластмасови играчки...това е най-голямата компания в света.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеТук тия са за един лонг стредъл за след 2-3 месеца и си бараш баранката...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеАко знаех на какво ще се смея след време щях да съм милирадер. Просто изказах моя си теория за златото, от което човечеството има реална нужда на 3% от запасите му. Т.е. реален пазар /за промишленост напр./ има за само 3% от него - всичко останало е спекула и психика. Не ми се мисли ако започнат разпродажби какво ще се случи. Пак обаче повтарям - едва ли ще се случи в нашите животи.
Не мога да разбера как може да сравняваш хляба и петролът по изчерпаемост? Докато има земя и вода /практически докато свят светува/ хляб ще има, за петрола не е така.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеAАPL ... хайде ... кога ?? Всички чакаме....From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТи гледай един ден да не се смееш като се сетиш, че една къща е струвала 1 кило хартия
Пак си помисли дали хляба е неизчерпаем .. ;-)
Не мога да разбера как може да сравняваш хляба и петролът по изчерпаемост? Докато има земя и вода /практически докато свят светува/ хляб ще има, за петрола не е така.
Коментар
Коментар