IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
    Не разбираш!!! Тук не става дума за семейството, а за ДЕЦАТА! Децата са движещата сила на семейството! А едно дете няма да се изкефи толкова на излет в планината колкото да иде в някой Дисни жентър. А да не говорим за филмите... те са основният бизнес на компанията.

Що се отнася до карол - при тях търгуваш акции, реални... и си реално на пазара, а при другите търгуваш ДЗР-та и си им точно в ръчичките, ама за индекси може и да стават.
    Е какво ... сигурно ако ти си израсъл с Мики Маус, сега децата искат други работи и brand-а на Дисни може да се окаже в голяма опасност...Просто няма да го познават
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Що се отнася до карол - при тях търгуваш акции, реални... и си реално на пазара, а при другите търгуваш ДЗР-та и си им точно в ръчичките, ама за индекси може и да стават.
      Благодаря за отговора. Аз с Карол търгувам само на БФБ. За международните нямам достатъчен бюджет, за да закупувам портфейли с реални акции. На този етап като начало искам да пробвам само ДЗРта на индекси. За тази цел кое би препоръчал?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        е седемнайсет са... Едно време и Яхуто бяха 'толкоз големи' .. Имаха пари за половин Австралия

Конкурента на Дисни не е там където го търсите. Така както за една самолетна компания не е основен конкурент друга а начина по който хората ще изберат да се предвижат от А до Б. За Дисни конкурент ще е този който ще накара хората да си прекарват семейните ваканции по начин различен от това да ходят при тях ;-)

ПП. То за това е и цялата дивотия със СОПА-та щото хората вече не искали да ходят на кино в Холивуд ами в свободното си време да си цъкат в тубата и фейса
        Не разбираш!!! Тук не става дума за семейството, а за ДЕЦАТА! Децата са движещата сила на семейството! А едно дете няма да се изкефи толкова на излет в планината колкото да иде в някой Дисни жентър. А да не говорим за филмите... те са основният бизнес на компанията.

From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

Първи стъпки... ще ти кажа една малка тайна - жените обичат злато
          Това май ми е до болка познато

Кажете 2 думи по въпроса:
          Да ви помаля за съвет: имам намерение да потъргувам и на международните пазари /на БФБ съм чрез Карол, но май издишат за навън/. Та въпросът е чрез коя платформа бихте ми препоръчали да го правя? Имам демо на МТ4 - Адмирал и Бенча, удачни ли са при положение, че ще гледам да страня от Фореска и мисля предимно на индекси да се пробвам?
          Ще съм благодарен на отговори, знам че има такава тема, но нито мога да я намеря, нито някой би ми отговорил в нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
            Да де, но тази пластмаса има практическо приложение, а със златото не мога да търгувам, говоря, гледам и т.н., както и да е!
            Да ви помаля за съвет: имам намерение да потъргувам и на международните пазари /на БФБ съм чрез Карол, но май издишат за навън/. Та въпросът е чрез коя платформа бихте ми препоръчали да го правя? Имам демо на МТ4 - Адмирал и Бенча, удачни ли са при положение, че ще гледам да страня от Фореска и мисля предимно на индекси да се пробвам?
            Ще съм благодарен на отговори, знам че има такава тема, но нито мога да я намеря, нито някой би ми отговорил в нея.
            Първи стъпки... ще ти кажа една малка тайна - жените обичат злато

Коментар

В днешният брой на WSJ пише, че е 17% от теглото на NASDAQ 100. Така че може и да има нещо вярно!
              Но ако е наистина СЕДЕМНАДЕСЕТ процента се пита до колко са точни вече тези индекси!

За Дисни... има конкуренти, просто са по-хилавки от тях и не толкова добри. Да не забравяме, че Пискар е част от Дисни, което вдига още повече качеството!
              е седемнайсет са... Едно време и Яхуто бяха 'толкоз големи' .. Имаха пари за половин Австралия

Конкурента на Дисни не е там където го търсите. Така както за една самолетна компания не е основен конкурент друга а начина по който хората ще изберат да се предвижат от А до Б. За Дисни конкурент ще е този който ще накара хората да си прекарват семейните ваканции по начин различен от това да ходят при тях ;-)

ПП. То за това е и цялата дивотия със СОПА-та щото хората вече не искали да ходят на кино в Холивуд ами в свободното си време да си цъкат в тубата и фейса

Коментар

Случва се в момента - погледни!!! Целия свят е полудял по едни пластмасови играчки...това е най-голямата компания в света.
                Да де, но тази пластмаса има практическо приложение, а със златото не мога да търгувам, говоря, гледам и т.н., както и да е!

Коментар

Те това прасе пречи на индексите да коригират...всички чакаме се спукат.
                  В днешният брой на WSJ пише, че е 17% от теглото на NASDAQ 100. Така че може и да има нещо вярно!
                  Но ако е наистина СЕДЕМНАДЕСЕТ процента се пита до колко са точни вече тези индекси!

За Дисни... има конкуренти, просто са по-хилавки от тях и не толкова добри. Да не забравяме, че Пискар е част от Дисни, което вдига още повече качеството!
                  България Над Всичко

Коментар

Не е реален пример защото за Дисни можеш да кажеш "целият свят е полудял по мишка с големи уши". А всъщност тази "мишка" носи огромно количество ЩАСТИЕ, което не се купува с пари и точно за това Дисни е ДИСНИ!
                    Да както и айпада и айфона носят идеята за огромно удоволствие като ги имаш и боравиш с тях

Коментар

Не е реален пример защото за Дисни можеш да кажеш "целият свят е полудял по мишка с големи уши". А всъщност тази "мишка" носи огромно количество ЩАСТИЕ, което не се купува с пари и точно за това Дисни е ДИСНИ!
                      Дисни нямат аналог ..а Apple имат. Samsung Galaxy с какво е по-лош от iphone ?

Коментар

Случва се в момента - погледни!!! Целия свят е полудял по едни пластмасови играчки...това е най-голямата компания в света.
                        България Над Всичко

Коментар

Тук тия са за един лонг стредъл за след 2-3 месеца и си бараш баранката...
                          Те това прасе пречи на индексите да коригират...всички чакаме се спукат.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                            Ако знаех на какво ще се смея след време щях да съм милирадер. Просто изказах моя си теория за златото, от което човечеството има реална нужда на 3% от запасите му. Т.е. реален пазар /за промишленост напр./ има за само 3% от него - всичко останало е спекула и психика. Не ми се мисли ако започнат разпродажби какво ще се случи. Пак обаче повтарям - едва ли ще се случи в нашите животи.
                            Не мога да разбера как може да сравняваш хляба и петролът по изчерпаемост? Докато има земя и вода /практически докато свят светува/ хляб ще има, за петрола не е така.

Коментар

AАPL ... хайде ... кога ?? Всички чакаме....
                              Тук тия са за един лонг стредъл за след 2-3 месеца и си бараш баранката...
                              България Над Всичко

Коментар

Ти гледай един ден да не се смееш като се сетиш, че една къща е струвала 1 кило хартия

Пак си помисли дали хляба е неизчерпаем .. ;-)
                                Ако знаех на какво ще се смея след време щях да съм милирадер. Просто изказах моя си теория за златото, от което човечеството има реална нужда на 3% от запасите му. Т.е. реален пазар /за промишленост напр./ има за само 3% от него - всичко останало е спекула и психика. Не ми се мисли ако започнат разпродажби какво ще се случи. Пак обаче повтарям - едва ли ще се случи в нашите животи.
                                Не мога да разбера как може да сравняваш хляба и петролът по изчерпаемост? Докато има земя и вода /практически докато свят светува/ хляб ще има, за петрола не е така.

Коментар

Working...
                                X