If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
---------------------------------------------------------------
Опровергаха те
--------------------------------------------------------------
Джейс и аз така мисля
Потреблението намалява защото има криза и всички възможности на хората и производства свързани с тях намаляват, а от там и потребленитето на енергоизточници за тях.
Подчертаното за мен е вярно само ако се отнася за неизчерпаеми и синтетични продукти - кока кола, хляб, жилища и т.н.
За златото си мисля, че някой ден ще се смеят хората каква глупост сме правили /нещо като времето, в което 1 луковица лале е струвала повече от къща в центъра на Амстердам/, но надали ще е в нашите животи.
Както и да е, след вече навъртян стаж от 3 месеца на демо, може скоро и аз да набия някой лев на международните!
Успех ви желая, лека нощ!
Ти гледай един ден да не се смееш като се сетиш, че една къща е струвала 1 кило хартия
Пак си помисли дали хляба е неизчерпаем .. ;-)
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Ами като е жизнено важен, защо намалява потреблението постоянно от пикът на 2005-7. Намаляващо търсене би трябвало да доведе до намаляване на цената. Всъщност ако сравниш петрола към злаотот ще видиш, че цената е паднала..
Потреблението намалява защото има криза и всички възможности на хората и производства свързани с тях намаляват, а от там и потребленитето на енергоизточници за тях.
Подчертаното за мен е вярно само ако се отнася за неизчерпаеми и синтетични продукти - кока кола, хляб, жилища и т.н.
За златото си мисля, че някой ден ще се смеят хората каква глупост сме правили /нещо като времето, в което 1 луковица лале е струвала повече от къща в центъра на Амстердам/, но надали ще е в нашите животи.
Както и да е, след вече навъртян стаж от 3 месеца на демо, може скоро и аз да набия някой лев на международните!
Успех ви желая, лека нощ!
Коментар