IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• AАPL ... хайде ... кога ?? Всички чакаме....
    Last edited by IvanG; 15.02.2012, 19:16.
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Като гледам греческата борса, ке литнем определено

Коментар

• Внимание... има вероятност да литнем много силно към края на сесията пак.... гледам при най-разбитите позиции минават много малки сделки в стил бфб.

Коментар

• Как напънаха към 13к...
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            кат едно банши / banshee / уиш на умрялу
            Хе-хе! Само си коментирам!

Виждаш, че прилично се ориентирам в нещата...

.....................
            Първоначално изпратено от ATILA
            Изроди са американите! изроди! Бахти помнпенето на финала!

3 опита за пробив на СиП при 1355 се провалиха! Значи - ще го бият по старата си схема - с гап овърнайт! Изроди!
            ...........................

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Има време
              Има, ама само кажи къде ти е стопа, че да не иде 200 точки срещу теб и да кажеш, че от там си направил авъридж... : )))
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                да! спор няма... и като сгазят нивото, дето масата се е окъсила - ще си направят корекцията.... Края на седмицата червен ми се види...
                кат едно банши / banshee / уиш на умрялу
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                  Що каиш?!

Има време
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    ---------------------------------------------------------------
                    Опровергаха те
                    --------------------------------------------------------------
                    Джейс и аз така мисля

Що каиш?!
                    Last edited by Ajax4o; 15.02.2012, 00:59.
                    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                    България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                      Ти гледай един ден да не се смееш като се сетиш, че една къща е струвала 1 кило хартия

Пак си помисли дали хляба е неизчерпаем .. ;-)
                      Ааааааа! От хляба по-голям няма!!!
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                        Потреблението намалява защото има криза и всички възможности на хората и производства свързани с тях намаляват, а от там и потребленитето на енергоизточници за тях.
                        Подчертаното за мен е вярно само ако се отнася за неизчерпаеми и синтетични продукти - кока кола, хляб, жилища и т.н.
                        За златото си мисля, че някой ден ще се смеят хората каква глупост сме правили /нещо като времето, в което 1 луковица лале е струвала повече от къща в центъра на Амстердам/, но надали ще е в нашите животи.
                        Както и да е, след вече навъртян стаж от 3 месеца на демо, може скоро и аз да набия някой лев на международните!
                        Успех ви желая, лека нощ!
                        Ти гледай един ден да не се смееш като се сетиш, че една къща е струвала 1 кило хартия

Пак си помисли дали хляба е неизчерпаем .. ;-)
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• А пък при еврото дългия тренд определено умря. А сега де? Май ще ходим в различни посоки - случвало се е и преди?
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                            Ами като е жизнено важен, защо намалява потреблението постоянно от пикът на 2005-7. Намаляващо търсене би трябвало да доведе до намаляване на цената. Всъщност ако сравниш петрола към злаотот ще видиш, че цената е паднала..
                            Потреблението намалява защото има криза и всички възможности на хората и производства свързани с тях намаляват, а от там и потребленитето на енергоизточници за тях.
                            Подчертаното за мен е вярно само ако се отнася за неизчерпаеми и синтетични продукти - кока кола, хляб, жилища и т.н.
                            За златото си мисля, че някой ден ще се смеят хората каква глупост сме правили /нещо като времето, в което 1 луковица лале е струвала повече от къща в центъра на Амстердам/, но надали ще е в нашите животи.
                            Както и да е, след вече навъртян стаж от 3 месеца на демо, може скоро и аз да набия някой лев на международните!
                            Успех ви желая, лека нощ!

Коментар

• Много тънка игра станала тука ... тц тц тц
                              Тренда остава жив - следваща цел - 13к.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                                Изроди са американите! изроди! Бахти помнпенето на финала!

3 опита за пробив на СиП при 1355 се провалиха! Значи - ще го бият по старата си схема - с гап овърнайт! Изроди!
                                Няма как .....

Коментар

Working...
                                X