IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
    Безсрамие... айде връщай се на линия
    Имам важни финансови дела изискващи мобилизиране на всеки лев. Евентуално на есен, но ми се ще истински брокер, а няма пари. Но ти не помагаш на Тони. Какво искаше да кажеш с "Къде търгувате"
    Имам предвид, помогни му с брокер, защото действително от Еврофинанс може и да му искат 3000 бройки за търгуване
    Last edited by Наивник; 12.05.2013, 11:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Aз не търгувам
      Преди 2 седмици си изтеглих мижава сума от бъкет
      Безсрамие... айде връщай се на линия
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
        Защо???
        Ще ставам домоуправител

Коментар

Aз не търгувам
          Защо???

Коментар

Ебахти
            През какво търгувате вие бре
            Aз не търгувам

Коментар

• Ебахти
              През какво търгувате вие бре
              България Над Всичко

Коментар

Не знам Едва ли значи това. По скоро е минимално количество за отразяване на UP/DOWN tick, което естествено изцяло се поема от маркетмейкърите.
                ок Благодаря ти

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  ами щото чукнах във Франкфурт(ей така от любопитство) и гледам Min. Quotation Volume 3 000, това не значи ли че трябва да купя 3хил броя от дадения ЕТФ или аз съм забравил английския?
                  Не знам Едва ли значи това. По скоро е минимално количество за отразяване на UP/DOWN tick, което естествено изцяло се поема от маркетмейкърите.

Коментар

Не ти разбирам въпроса Можеш да си купиш и 1 ЕТФ, поне в щатско
                    ами щото чукнах във Франкфурт(ей така от любопитство) и гледам Min. Quotation Volume 3 000, това не значи ли че трябва да купя 3хил броя от дадения ЕТФ или аз съм забравил английския?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      може ли да попитам някой от търгуващите на запад всички ЕТФ-и ли имат
                      "Min. Quotation Volume", щото като гледам 3 000броя при цена 30евро на дял си е бая сума за мен.
                      Не ти разбирам въпроса Можеш да си купиш и 1 ЕТФ, поне в щатско

Коментар

• може ли да попитам някой от търгуващите на запад всички ЕТФ-и ли имат
                        "Min. Quotation Volume", щото като гледам 3 000броя при цена 30евро на дял си е бая сума за мен.

Коментар

• Ще поживеем и ще видим! : )
                          Айде приятен уйкенд и си починете! : )))
                          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                            абе не е точно така. еу си оправиха доста конкурентоспособността и макроиндикаторите. Сега ще има цикъл на оправяне и спад на безработицата. т.е. една торба добри новини които да задържат успехите на индексите, сега захранени с хартийки, утре с фундамент. трябва да се копува яко.
                            И мен не ме притеснява Европата. Щом 2010-2011 не се случи нищо, сега не очаквам. Фонда за финансова стабилност и повечето държави от Еврозоната все още имат отрицателна доходност по 3/6 месечните облигации т.е. пари има колкото искаш а и публичните дългови нива са сравнително ниски на повечето държави с изключение на Италия, ама те пък имат първичен излишък. Дифицитите като цяло спадат и/или са под контрол, текущите сметки също се подобряват. Може още дълго време да се влачи Европа по корем, не вярвам да стане нещо. И по лоши работи са се случвали по тези земи
                            Американците си напечатаха доларчета и те не ме притесняват.
                            Очаквам, че Япония и/или някоя от развиващите се държави ще изгори в тези валутни войни и спекулативния капитал, който се излива там, ама кой, кога, как не се наемам да прогнозирам. Да се оправят. Като стане ще ви кажа Докато свири музиката ще танцуваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                              С други думи казано има пари, но те реално не работят, а създават изкуствено надути балони. Проблема е кой и кога ще боцне с кърфицата. ЕЦБ в момента работи в полза на Германия. Подозирам, че някой обаче скоро ще им врътне номер. Ще видим.

Поздрави и успехи!
                              Точно в тва е ключа. Балона ще се боцне от ецб с изтегляне на ликвидност като пари почнат да ходят и по-скоро като си утъпкат патеката към реалната икономика и вдигат инфлацията. А инфлацията се вдига при растеж. А растежа носи добри новини за индексите също. Т.е. ще има леко подрусване на борсите при изтеглянето на пари след около половин година и после пак са нагоре. Индексите почнаха да растат преди от 2002 с тогавашната печатница, но след 2004 пак растяха при вдигащи се лихви но отлични корпоративни новини. Сега ще е същото. Който има пари да копува сега е цар.
                              Last edited by Martingale; 10.05.2013, 22:52.

Коментар

Ооо това съвсем не е така! Няма да има реално намаляване на безработицата, защото банките инвестират в ДЦК на страната си от страх да кредитират. Пряк пример е Испания - инвестират парите от ЕЦБ в ДЦК на Испания защото ЕЦБ грантира за ДЦК-тата. И се получава един балон труден за пукане, с реално потърпевши безработните, защото никой не кредитира малкия и средният бизнес /то и големият е в гъза де/ и хората седят без работа! Няма как да имаш растеж при такива нива на безработица и следователно не виждам какво подобрение може да се очаква! Докато ЕЦБ не се намеси с мерки за кредитиране на реалният бизнес /това за ФЕД важи също де, ама в по-малка сила/ нещата няма да се оправят! Просто в момента положението е силно извратено! Има пари, дето се харчат не по предназначение и от които пари печелят големите и богатите!
                                Според мен, факта че от 60 години насам, работното време не е намалявано, въпреки невероятния технически прогрес за периода, клати лодката.
                                В добри години измисляха нови длъжности, но в лоши просто ги уволниха, цялата система е сбъркана и ще се наложи да последваме скандинавците/водещите ИТ фирми и т.н.
                                Все пак, колко % от населението се грижи да има храна на трапезата.. 2-3, ама и другите трябва да правят нещо, нали!

Коментар

Working...
                                X