IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
    Добре....
    Усещам иронията ти, но все пак си помисли. Изкарваш страшно много пари на година горе долу все едно какво правиш. По голямата част печелят от управлявани активи, а не от доходност. Живееш си добре, даже доста добре, можеш да си позволиш почти всичко. И някой ти прави предложение да изкараш ужасяващо много пари за един ден. Но срещу това знаеш че рискуваш 5-10-15 години от прекрасния си живот. Би ли го направил.Да кажем за да изкараш вместо 2 милиона на година 5 милиона. Ако управляваш чужди пари или да кажем вместо 100 милиона 300 ако управляваш свои. За колко човека горницата ще си заслужава да загубят екстрите от това което изкарват и преди това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Процента няма никакъв проблем да бъде няколко хиляди процента с деривати на левъридж.
      Аз говоря за пазара на акции. За дериватите един господ знае какво се превърта. Но не мисля че и там е имало нещо сериозно защото иначе щеше да се отрази и на пазара на акции. със сигурност е имало доста кокошкарски истории, но нищо наистина мащабно не може да се случи на един пазар и да не бъде забелязано въздействието му и върху другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie;1059135303[COLOR="Red"
        ]Не си струва.[/COLOR] Те тези пари така и така ще си ги направят. Въпроса е дали ще бъде за ден или за година две. Предполагам, че доста социопати има на уолстрийт, но щом са стигнали до там предполагам, че поне голямата част от тях могат да си контролират импулсите.
        Добре....

Коментар

Процента го сметни примерно на няколко млрд. и май, май си струва, а......
          Не си струва. Те тези пари така и така ще си ги направят. Въпроса е дали ще бъде за ден или за година две. Предполагам, че доста социопати има на уолстрийт, но щом са стигнали до там предполагам, че поне голямата част от тях могат да си контролират импулсите.

Коментар

Процента няма никакъв проблем да бъде няколко хиляди процента с деривати на левъридж.
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Това са митове и легенди. Специално съм си правил труда покрай фалита на лемън брадърс и два три месеца след него, съм засичал движенията на пазара им ден след ден спрямо новините и решенията които тогава са се взимали. Вече има доста информация и от кухнята за тези дни та не е много трудно.

И това ми проучване показа нищо. липсва каквато и да е прогностична сила в пазара им, също както и в европейските - т.е. сериозно изтичане на вътрешна информация. Масовите търговци в САЩ и Европа са действали само постфактум. Някой неща са се знаели от вътрешни лица седмица или поне няколко дена преди да излезат като новини или решения, но пазарите им реагират чак след като вече всичко е публично.

Все пак едва ли са много хората които биха рискували няколко години в затвор за едни 10-15% екстра доходност.

Коментар

Те па професионалните им инвеститори са едни ум да ти зайде.....плащат за информация и след това си я търгуват както си искат....
                Това са митове и легенди. Специално съм си правил труда покрай фалита на лемън брадърс и два три месеца след него, съм засичал движенията на пазара им ден след ден спрямо новините и решенията които тогава са се взимали. Вече има доста информация и от кухнята за тези дни та не е много трудно.

И това ми проучване показа нищо. липсва каквато и да е прогностична сила в пазара им, също както и в европейските - т.е. сериозно изтичане на вътрешна информация. Масовите търговци в САЩ и Европа са действали само постфактум. Някой неща са се знаели от вътрешни лица седмица или поне няколко дена преди да излезат като новини или решения, но пазарите им реагират чак след като вече всичко е публично.

Все пак едва ли са много хората които биха рискували няколко години в затвор за едни 10-15% екстра доходност.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Тези нищо чудно да завършат около нулата или с малък минус. Баси американците още няколко подобни седмици през следващите месеци и те ще си изгонят всичкото непрофесионален инвеститор от пазарите.
                  Те па профисионалните им инвеститори са едни ум да ти зайде.....плащат за информация и след това си я търгуват както си искат....

Коментар

• Тези нищо чудно да завършат около нулата или с малък минус. Баси американците още няколко подобни седмици през следващите месеци и те ще си изгонят всичкото непрофесионален инвеститор от пазарите.

Коментар

• Buy !!!!!

Коментар

• Вола ли бе, да го опишеш...
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от wert Разгледай мнение
                          Кво става тук?
                          Защо сринахме на -4.1%, да не взе да свършва света че започнаха такива разпродажби?
                          Не ми се мисли за утре при нас каква сеч ще е
                          Абе ние въобще защо ни споменаваш......някакви обороти колкото на селския пазар за овце.......

Коментар

• 10:00am USD
                            Existing Home Sales
                            4.67M 4.91M
                            4.77M

10:00am USD
                            Philly Fed Manufacturing Index
                            -30.7 4.0
                            3.2
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Кво става тук?
                              Защо сринахме на -4.1%, да не взе да свършва света че започнаха такива разпродажби?
                              Не ми се мисли за утре при нас каква сеч ще е

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                                Да вдигнем малко темата по повод ПЪРЗАЛКАТА днес.
                                Пързалка като пързалка, -2,80% за 10 мин. как да му каже по друг начин
                                Да видим данните в 5 часа, че ако и те са лоши, не ми се мисли и за Дау и за нас утре

Коментар

Working...
                                X