Нема да мръдне под 34/35 долара
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
Collapse
X
-
Всеки си има стратегия, която определя % и е мерило. моята ми донесе 2000% за един месец и сега от дето дошли, там отишли. пак мога да продам на 350,400% печалба ама ме е яд и ще зануля сметката.
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеКорекцията ще е полезна ако се развие както предишните корекции при среброто и достигне 200 дневната пълзяща средна. Това значи да изпаднат всички слаби ръце, които купуваха над 30 долара последните два месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениешемет, стига си треперал... Най-много да си загубиш парите от късото сребро. какво толкова... Ти и за еврохолтчето пишеше романи като бе на 9 лева пък виж каква стана!
шемет, стига си лъготил... Тези данни са отпреди 20 години... Освен това, знаеш ли колко е производствената стойност на една 100-доларова банкнота? Ми тя хартията им вече е по-евтина от картона на кутията в която си купих обувки последния път!
С това сребро и опита на братята, какво да добавим..Last edited by prodigal; 03.05.2011, 21:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПоследния месец съм изписал поне 20 страници тук в темата за Среброто и колко трябва да стане.
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИма производствена стойност 5,25$... А е на 43$?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнениеможе и злато,влязох при среброто щото си мисля че ще мине 50$ и печалбата ще е по голяма. но какви движения ще направи преди това не предвидих. До 40$ ще издаржа де.Тя корекцията е полезна донякъде. ако се задаржи на тези нива още 2,3 дена, смятам че ше тръгне пак нагоре."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Forex Master,
най-после и те да кажеш нещо смислено . От давна ти казах... виждам, че знаеш доста много, но се правиш на луд... и искаш да заблудиш новаците и да фалират.
със долното ти мнение съм 80% съгласен, т.к. и аз съм писал относно JPMorgan ... но не се прави пак на луд. Разбира се си заслужава физическо сребро... но да не се купува сега... Като стане на борсите по 10$, тогава си заслужава да си купиш физическо сребро за около 20 стотинки грама.
Разбира се, че за хора дето не знаят за какво става въпрос със среброто и са тръгнали да търгуват сребро с ливъридж през нашите платформи на маркет-мейкър... които минават през ETF-и ... и като се замисля, че тия ETF-и повечето са на JPMorgan и HSBC ... направо се чудя... колко е брутална цялата система...Хората просто не си представят на каква въдица са се закачили.
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСреброто е много малък пазар. Може би сто пъти по-малък отколкото на златото. Курсът му може да се врътка както си желаят престъпниците от ДжейПиМорган... Истината е физическа покупка на сребро! Цената му ще се вдигне с ПЪТИ, не с проценти. Но едва след фалита на манипулаторите...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Не съм очаквал, че толкова хора могат да се хванат на тоя балон. Ужас!
Burov,
мисля, че не е добре да се пробващ да хванеш падащата кама . Обмисли добре какво правиш. Последния месец съм изписал поне 20 страници тук в темата за Среброто и колко трябва да стане. Прочети ги и помисли добре....
Има производствена стойност 5,25$... А е на 43$? Това реално ли е според тебе? Може ли да расте още? Не е ли очевиден балона?
Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнениеможе и злато,влязох при среброто щото си мисля че ще мине 50$ и печалбата ще е по голяма. но какви движения ще направи преди това не предвидих. До 40$ ще издаржа де.Тя корекцията е полезна донякъде. ако се задаржи на тези нива още 2,3 дена, смятам че ше тръгне пак нагоре.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Среброто е много малък пазар. Може би сто пъти по-малък отколкото на златото. Курсът му може да се врътка както си желаят престъпниците от ДжейПиМорган... Истината е физическа покупка на сребро! Цената му ще се вдигне с ПЪТИ, не с проценти. Но едва след фалита на манипулаторите...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеЗащо сребро, а не злато?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнениесребро, пък и да загубя ще го преживея"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнениепродавайте, продавайте, аз купувам. какво ще стане мислите като дойдат фундаменталните новини"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
Коментар