Първоначално изпратено от дзаката
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
Collapse
X
-
Гледам среброто и си мисля за златото.То всъщност разлика няма-все ценен метал с еднакъв фундамент за инвеститорите.Който е купувал сребро и сега излиза бързо,защо не го прави и при златото-причините да купуваш или продаваш и двата метала са долара и инфлацията.Двата метала би трябвало да вървят ръка за ръка,но графиките са различни.
Коментар
-
Tuktam,
не знам за интра-дей ли имаш впредвид...но тренда е твърдо надолу. Като съвсем скоро (най-късно до края на годината) ще мине под 20$, а догодина ще е около 12-15$.
Т.ч. умната!
п.с. не се вързвай на Forex "Master", той отдавна е фалирал . Затова иска да въвлече повече новаци в дълги сребро, за да фалират... Затова не му се вързвай на щуротиите. И пак Успех и Умната!
Първоначално изпратено от Tuktam Разгледай мнениездравеите реших да се престраша да пиша и да ви питам какво става с това сребро мн лоши движения надолу за последните 3 дена скоро няма ли да се оправя какво мислитеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
[QUOTE=Forex Master;1059085382]Що да са лоши? Хубави са... За спекулантите са лоши, но за инвеститорите са прекрасни!
Защо за спекулантите да са лоши ако си накъсо при такова движение печалбата е несравнима с такава от инвестиционно сребро + това в бг то цената на монетите е ужасна ДДСто в Германия е 7% за монети, а тука колко е да не говориме за маржа и че там има много търговци и развит пазар за разлика от тук прохождащият, но за радост все пак вървящ в положителна посока
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tuktam Разгледай мнениездравеите реших да се престраша да пиша и да ви питам какво става с това сребро мн лоши движения надолу за последните 3 дена скоро няма ли да се оправя какво мислите"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tuktam Разгледай мнениездравеите реших да се престраша да пиша и да ви питам какво става с това сребро мн лоши движения надолу за последните 3 дена скоро няма ли да се оправя какво мислите
Кога за последно си гледал дневна графика на среброто? Ако я погледнеш ще видиш, че за 1 месец цената му се качи с 25%. Преди месец цената му бе 33 долара. Сега е 43..
Нека падне още малко за да си го купиме на промоция!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение..."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от oblachko Разгледай мнениеСхемата здравей радвам се когато хората правят успешни сделки и си успял да отвориш около 42$. Аз очаквах да се случи нещо такова с тези банкови почивки и бях онлайн, но при бенчмарк нещо ставаше и едвам успях да пусна една дълга чак около 43$ при спред около 4000 мисля, че беше при нормален 550. Ти при кой брокер си и има ли някой при бенчмарк да е изпитал този проблем снощи да чака цени от брокер или само за секунди да му се е отварял пазара и после пак да стават лилави квадратите за поръчки?"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Схемата здравей радвам се когато хората правят успешни сделки и си успял да отвориш около 42$. Аз очаквах да се случи нещо такова с тези банкови почивки и бях онлайн, но при бенчмарк нещо ставаше и едвам успях да пусна една дълга чак около 43$ при спред около 4000 мисля, че беше при нормален 550. Ти при кой брокер си и има ли някой при бенчмарк да е изпитал този проблем снощи да чака цени от брокер или само за секунди да му се е отварял пазара и после пак да стават лилави квадратите за поръчки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНо разбира се ако в рамките на 1 ден има спад с 5-6 и повече $ има вероятност и да затворя...и да чакам лек отскок и пак да скъсяСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Forex "Master"
коментара го направих сутринта. . Отначало погледнах, че ми се е изпълнинла поръчката около 01:37:11 ... и затова написах в темата 3:37:11 (т.к. мислех, че 01:37:11 е по GMT, т.е. + 2 часа е българско време), затова съм се и объркал. разбира се ако трабва да бъда честен въобще не съм очаквал, че може да мине...т.к. вчера в 23:00 като отвориха пазарите за валута... Среброто беше на 48$... и въобще не съм мислил, че може за вечерта да се срине до към 41,70$. Т.ч. имах и друга поръчка купува която беше на 37,70$, за ония 100 унции къси... но веднага сутринта я смених по-надолу... на 34,70$.... Т.к. нали целта ми е да държа до около 20$ или под 20$. Но разбира се ако в рамките на 1 ден има спад с 5-6 и повече $ има вероятност и да затворя...и да чакам лек отскок и пак да скъся
п.с. разбирам те, че за един фалирал играч като тебе е много нервно да гледаш как някой печели. Можеш да пишеш още колкото си искаш, че съм бил лъжльо и че такава сделка не съм осъщиствил... и после даже можеш да казваш, че съм на Демо даже.... За мен е важното, че съм я реализирал, т.ч. въобще не ти обръщам внимание, разбирам те че си нервен, защото гледаш как излизам на печалба, а ти като нямаш никви позиции и си фалирал ти е доста неприятно и ти остава само да пишеш безумия в темата. Но аз още малко ще те почакам, да говориш глупости относно сделката и да привлечеш внимание на повече съфорумци ... и като почакам малко лично ще я upload-на като картинка в темата и тогава ще станеш за смях . Бъди сигурен... и да видим след това дали въобще ще имаш смелост да пишеш глупости във форума. Смешно е, че си направил над 7000 мнения и най-накрая ще си изградиш лош имидж и ще станеш за смях. Неможеш да търгуваш на валутните пазари, останало ти е само един Ник със над 7000 мнения във форума и най-накрая и него ще опропастиш. Т.ч. си помисли. Преразгледай си стратегията. .
Първоначално изпратено от Forex Master
Коментарът е направен в 6:30 сутринта... А на всичкото отгоре след това уточнява, че всъщност поръчката била изпълнена не в 3:40, а в 1:40. Какви пазарни поръчки, какви пет лева?Last edited by Shemata; 02.05.2011, 14:33.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар