IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
    Гледам среброто и си мисля за златото.То всъщност разлика няма-все ценен метал с еднакъв фундамент за инвеститорите.Който е купувал сребро и сега излиза бързо,защо не го прави и при златото-причините да купуваш или продаваш и двата метала са долара и инфлацията.Двата метала би трябвало да вървят ръка за ръка,но графиките са различни.
    Принципно XAG и XAU с в корелация ама не съвсем имат големи фундаментални разлики прост пример януари месец златото се пързаля яко надолу, а среброто кърти нагоре инвестиционното им същество е различно итн. итн.

Коментар

• Гледам среброто и си мисля за златото.То всъщност разлика няма-все ценен метал с еднакъв фундамент за инвеститорите.Който е купувал сребро и сега излиза бързо,защо не го прави и при златото-причините да купуваш или продаваш и двата метала са долара и инфлацията.Двата метала би трябвало да вървят ръка за ръка,но графиките са различни.

Коментар

• Tuktam,

не знам за интра-дей ли имаш впредвид...но тренда е твърдо надолу. Като съвсем скоро (най-късно до края на годината) ще мине под 20$, а догодина ще е около 12-15$.

Т.ч. умната!

п.с. не се вързвай на Forex "Master", той отдавна е фалирал . Затова иска да въвлече повече новаци в дълги сребро, за да фалират... Затова не му се вързвай на щуротиите. И пак Успех и Умната!

Първоначално изпратено от Tuktam Разгледай мнение
        здравеите реших да се престраша да пиша и да ви питам какво става с това сребро мн лоши движения надолу за последните 3 дена скоро няма ли да се оправя какво мислите
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• [QUOTE=Forex Master;1059085382]Що да са лоши? Хубави са... За спекулантите са лоши, но за инвеститорите са прекрасни!

Защо за спекулантите да са лоши ако си накъсо при такова движение печалбата е несравнима с такава от инвестиционно сребро + това в бг то цената на монетите е ужасна ДДСто в Германия е 7% за монети, а тука колко е да не говориме за маржа и че там има много търговци и развит пазар за разлика от тук прохождащият, но за радост все пак вървящ в положителна посока

Коментар

• Първоначално изпратено от Tuktam Разгледай мнение
            здравеите реших да се престраша да пиша и да ви питам какво става с това сребро мн лоши движения надолу за последните 3 дена скоро няма ли да се оправя какво мислите
            Ами то се оправя. Като се оправи до под 30 долара вече ще е нормално да се купува.
            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Tuktam Разгледай мнение
              Що да са лоши? Хубави са... За спекулантите са лоши, но за инвеститорите са прекрасни!

Кога за последно си гледал дневна графика на среброто? Ако я погледнеш ще видиш, че за 1 месец цената му се качи с 25%. Преди месец цената му бе 33 долара. Сега е 43..

Нека падне още малко за да си го купиме на промоция!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• здравеите реших да се престраша да пиша и да ви питам какво става с това сребро мн лоши движения надолу за последните 3 дена скоро няма ли да се оправя какво мислите

Коментар

• Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• CME 35% браво могат още да го дигнат. Например 50% ммм ще натоварим още от 40-41$ и изтрелваме сувалката.

Коментар

• На дневна при среброто на moving average convergence-divergence (26, 12, 9) се пресякоха линиите
                      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        ...
                        Схема, при кой брокер си?

Коментар

• Първоначално изпратено от oblachko Разгледай мнение
                          Схемата здравей радвам се когато хората правят успешни сделки и си успял да отвориш около 42$. Аз очаквах да се случи нещо такова с тези банкови почивки и бях онлайн, но при бенчмарк нещо ставаше и едвам успях да пусна една дълга чак около 43$ при спред около 4000 мисля, че беше при нормален 550. Ти при кой брокер си и има ли някой при бенчмарк да е изпитал този проблем снощи да чака цени от брокер или само за секунди да му се е отварял пазара и после пак да стават лилави квадратите за поръчки?
                          Да и аз го видях при бенча снощи, голяма мизерия.

Коментар

• Схемата здравей радвам се когато хората правят успешни сделки и си успял да отвориш около 42$. Аз очаквах да се случи нещо такова с тези банкови почивки и бях онлайн, но при бенчмарк нещо ставаше и едвам успях да пусна една дълга чак около 43$ при спред около 4000 мисля, че беше при нормален 550. Ти при кой брокер си и има ли някой при бенчмарк да е изпитал този проблем снощи да чака цени от брокер или само за секунди да му се е отварял пазара и после пак да стават лилави квадратите за поръчки?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Но разбира се ако в рамките на 1 ден има спад с 5-6 и повече $ има вероятност и да затворя...и да чакам лек отскок и пак да скъся
                              Лъжльоооооо... Колкото повече се обясняваш толкова повече става ясно, че лъжеш... Не само при среброто лъжеш като дърта циганка, но и всичките ти други "покупки" на бфб-то са ти такива!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Forex "Master"

коментара го направих сутринта. . Отначало погледнах, че ми се е изпълнинла поръчката около 01:37:11 ... и затова написах в темата 3:37:11 (т.к. мислех, че 01:37:11 е по GMT, т.е. + 2 часа е българско време), затова съм се и объркал. разбира се ако трабва да бъда честен въобще не съм очаквал, че може да мине...т.к. вчера в 23:00 като отвориха пазарите за валута... Среброто беше на 48$... и въобще не съм мислил, че може за вечерта да се срине до към 41,70$. Т.ч. имах и друга поръчка купува която беше на 37,70$, за ония 100 унции къси... но веднага сутринта я смених по-надолу... на 34,70$.... Т.к. нали целта ми е да държа до около 20$ или под 20$. Но разбира се ако в рамките на 1 ден има спад с 5-6 и повече $ има вероятност и да затворя...и да чакам лек отскок и пак да скъся

п.с. разбирам те, че за един фалирал играч като тебе е много нервно да гледаш как някой печели. Можеш да пишеш още колкото си искаш, че съм бил лъжльо и че такава сделка не съм осъщиствил... и после даже можеш да казваш, че съм на Демо даже.... За мен е важното, че съм я реализирал, т.ч. въобще не ти обръщам внимание, разбирам те че си нервен, защото гледаш как излизам на печалба, а ти като нямаш никви позиции и си фалирал ти е доста неприятно и ти остава само да пишеш безумия в темата. Но аз още малко ще те почакам, да говориш глупости относно сделката и да привлечеш внимание на повече съфорумци ... и като почакам малко лично ще я upload-на като картинка в темата и тогава ще станеш за смях . Бъди сигурен... и да видим след това дали въобще ще имаш смелост да пишеш глупости във форума. Смешно е, че си направил над 7000 мнения и най-накрая ще си изградиш лош имидж и ще станеш за смях. Неможеш да търгуваш на валутните пазари, останало ти е само един Ник със над 7000 мнения във форума и най-накрая и него ще опропастиш. Т.ч. си помисли. Преразгледай си стратегията. .

Първоначално изпратено от Forex Master

Коментарът е направен в 6:30 сутринта... А на всичкото отгоре след това уточнява, че всъщност поръчката била изпълнена не в 3:40, а в 1:40. Какви пазарни поръчки, какви пет лева?
                                Last edited by Shemata; 02.05.2011, 14:33.
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X