IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    е ако схемата търгува предимно с маркет ордери...как да ти го напише предварително ...
    йоска, чети по-внимателно мойто момче! Не говори наизуст.

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Хехехе... минала е поръчката ми за 100 унции купува сребро на 42,40 $ в 3:40 вечерта.
    Коментарът е направен в 6:30 сутринта... А на всичкото отгоре след това уточнява, че всъщност поръчката била изпълнена не в 3:40, а в 1:40. Какви пазарни поръчки, какви пет лева?

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Опа извинявам се.... наистина е в 01:37:11.
    Добавил съм 2-а часа т.к. мислех, че е GMT.. Грешката е моя.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Шемет, спри да пишеш свободни съчинения! Като сложиш поръчка за стоп-печалба или стоп-загуба, напиши я тук! НЕ СЛЕД КАТО СЕ Е ИЗПЪЛНИЛА, А КОГАТО СИ Я ЗАЯВИЛ! Просто е!... Лъжльо...
      е ако схемата търгува предимно с маркет ордери...как да ти го напише предварително ... все едно да ти кажа че ще продавам на 1 ,50 ,но без лимит ордер и на сутринта ако е станало 1,51 и аз там продам ти да се сърдиш и да ме наричаш лъжльо...не си прав

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        но ти ставаш все по-нервен и нервен.
        Шемет, спри да пишеш свободни съчинения! Като сложиш поръчка за стоп-печалба или стоп-загуба, напиши я тук! НЕ СЛЕД КАТО СЕ Е ИЗПЪЛНИЛА, А КОГАТО СИ Я ЗАЯВИЛ! Просто е!... Лъжльо...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Forex "Master",

когато излезна от 100 къси унции които са ми на 37,70$, и излезна от тях на около 20$, пак ще кажеш, че съм лъжльо . Ще видиш и много ще се радвам. А ти много добре знаеш, че не съм лъжльо, т.к. ти когато ме питаше какво направих със 100 къси на 37,70$, аз не те излъгах...и ти казах, че ги държа, и ти казах че имах "купува 100 на 37$" и излезнах и не бях пред компютъра и не можах да ги затворя, а цената беше паднала до 37,06$... т.е. няколко цента не са ми достигнали... Въпреки всичко аз позицята си я оставах... винаги можех да ти кажа, че съм я затворил със 100-150$ загуба, ако исках да те излъжа, но аз ти казах, честно и ти казвам, че още я държа ... .

но ти ставаш все по-нервен и нервен.

Да ти кажа нещо... ти си единствения човек с толкова много агресия... пишещ против акциите на БФБ пълни безумия, поддържаш балона на Златото и Среброто ... ти навсякъде си контра против логиката...и т..к. имаш около 7000 мнения, и съм сигурен, че не си толкова прост на колкото се правиш бих те посъветвал да не постъпваш толково лошо и да пишеш вподкрепа на балона на Златото и Среброто, т.к. има много новаци на ФОРЕКС пазара и не е хубаво да ги подвлияваш, манипулираш и да загубят парите си (да занулят акаунтите). Това, че ти си Forex "Master", и съм почти сигурен, че твоята агресия (без да се обиждаш), към акциите на БФБ е т.к. ти си загубил всичко, което си имал през 2007-а -2008-а от тях, а агресията ти към Форекс пазара е от загубите ти на Форекс пазара.... И е ясно, че ти си един фалирал "инвеститор", който няма нищо вече и затова плюеш навсякъде. Ти нямаш никъв депозит за който пишеш, освен ако имаш някоя разплащателна сметка със символично количество пари, т.к ти ако имаше депозит, нямаше да пишеш в този форум. В този форум пишат или хора които имат акции или смятат да купуват, или хора, комплексирани защото са загубили всичко като тебе! (за радост те са много малко)

Затова, че бих те помолил да не манипулираш новобранците с безумиятата ти които пишеш, т.к. твоята цел е - т.к. ти си фалирал искаш и другите да фалират.

аз бих ти дал съвет... намери от някъде 1500$ скъси 100 унции сребро...почакай ги 1-а година, излез на 15-20$... ще направиш около 2500-3000$ печалба, с твоите 1500$ ще имаш 4000-4500$ и пак можеш да се върнеш по-леко леко в играта. Ако си загубил много пари на БФБ или Форекс пазара, няма как да ги възстановиш от веднъж, всичко става стъпка по-стъпка и с много постоянство, но ако започнеш ще успееш!

т.ч. ти пожелавам и на теб Успех!

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Няма нужда да пишеш романи с любовни обяснения тъй като нямам време да ги чета!

Нещата са прости...

След като слагаш поръчка, напиши я предварително, а не постфактум че ти се била изпълнила! Лъжльо....
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Но винаги разбира се слагам поръчки стоп-печалба (както тази на среброто на 42,40$, която ми е минала вчера вечер)
            Няма нужда да пишеш романи с любовни обяснения тъй като нямам време да ги чета!

Нещата са прости...

След като слагаш поръчка, напиши я предварително, а не постфактум че ти се била изпълнила! Лъжльо....

Коментар

• Forex Master,

аз веднъж обявих, че съм скъсил 100 унции на 37,70$ (а не на 37,50$ ). 2-3 пъти имам по 15-20$, когато ти ми се смееше, че тия 15-20$ не били абсолютно нищо. Онзи ден обявих, че скъсих 100 на 47,50$, и ти пак почна да се заяждаш, Т.ч. от тези дето скъсих на 47,50$ излезнах.
              Послдените 10 дни на Април писах, че смятам да изградя позиция от 400-500 къси унции сребро, но мислих да чакам до около 50,50-51$, т.е. да настигне историческия си връх от 1981 от около 50,70$ и тогава да скъся 300 или 400 унции сребро и да ми станат 400/500, като добавя 100-те къси от 37,70 $ . За съжаление това още не се е случило, и затова на 25 Април след като стигна среброто около 49,80$ и почна да пада ... скъсих 200 унции на 49$ и ми станаха 300... среброто много бързо още на следващия ден стана около 44,60$. Но аз излезнах още на 25-ти късен следобед на 47$, като написах в темата че съм излезнал с 2/3 от позицията си. (2/3 от 300 е 200, т.е. си останах само със старите 100, които са от 37,70$) .

Аз не използвам стоп-загуба (stop-loss) поръчки. Аз никога не използвам стопове, т.к. позициите, които заемам и средствата които имам в сметката са достатъчни за позицята ми . Но винаги разбира се слагам поръчки стоп-печалба (както тази на среброто на 42,40$, която ми е минала вчера вечер), т.к. очаквам да стане всеки един момент изсипване и то много рязко (на 5 мин свещичка). Затова да ти кажа, в момента на останалите ми 100 унции дето са от 37,70 имам стоп-печалба на 34,70$...Разбира се аз искам да излезна на 20$, и смятам да ги държа до 20$, но ако в рамките на един ден стане изсипване, съм доволен ако ми мине поръчката.. Като ако среброто пада плавано плавно, ще я местя все по-надолу и надолу.

Относно тази дето ми минав вечерта на 42,40$, не знам да се радвам или не. Радвам се защото е с 510$ печалба за по-малко от 3 работни дни, но на мен целта ми беше да остана с 200 къси унции от които да излезна на около 20$ (може и в края на годината/ не бързам), а все още се колебая дали да добавя сега още 100 къси за да ми станат 200. В момента още мисля, има вероятност среброто още днес да тръгне много надолу, но аз ще изчакам да видя как ще отвори Американския пазар и каква парична политика ще предложат в Австралия, Затова днес няма да добавям още 100 къси и ще изчакам до утре и тогава ще реша. Въпреки че вероятноста утре среброто да е по-низко от днес е изключително голяма . Затова казвам, не знам дали да се радвам или не, за затворените ми 100 къси на 42,40$.

А относно стоповете не използвам стоповет т.к. съм фундаменталист и рано или късно всичко си намира реалната себестойност. Т.ч. среброто ще стане до 8-10$ и ти много добре го знаеш, колкото и да се правиш на "луд" и да пишеш, че щяло да стане 50-70-150$.

... Ти веднъж обяви че си продал на 37,50 след това на 47,50.... и това е! Нито си посочил поръчки за стоп-загуба нито за стоп-печалба...
              Last edited by Shemata; 02.05.2011, 12:01.

Коментар

среброто..... от 20 $ му тръгна движението ... и нали големите там са скъсили ...поне така чета из форума ..та за това ти казвам че вече 28 $ ( днес спада не го броя) задържат цената
                А, сега разбирам. Искаш да кажеш, че откакто са започнали да го задържат е пораснала цената с още 28 долара?!

Специално ДжейПиМорган имат 2 трилиона балансови активи но 95 трилиона портфейл от деривати. Класическа пирамида. Не само това но по-голямата им част от дериватите са късо сребро! Тези приятели са изгърмяли отвсякъде и вече никой не може ги спаси!!! Само въпрос на време е кога ще има супервзрив!

Коментар

Кое е 28 долара?
                  среброто..... от 20 $ му тръгна движението ... и нали големите там са скъсили ...поне така чета из форума ..та за това ти казвам че вече 28 $ ( днес спада не го броя) задържат цената

Коментар

ами хубаво ги задържат цените вече 28 долара....
                    Кое е 28 долара?

Коментар

Много пъти ми се е случвало...
                      Значи не си си направил извода! Щом ти се е случвало много пъти би трябвало да знаеш, че никой не може да те обяви за ръжльо ако обявиш на колко откриваш и какви поръчки поставяш!!! Ти веднъж обяви че си продал на 37,50 след това на 47,50.... и това е! Нито си посочил поръчки за стоп-загуба нито за стоп-печалба...

Щом не искаш да те смятат за лъжльо трябва да ги посочваш тези неща! Докато не ги посочваш си лъжльо! Прозрачен си ми... Не си мисли че ще излъжеш някой! Най-много себе си да излъжеш....

Коментар

1. Както вече казах основните продавачи са 3 мегабанки за да задържат цената. Продавачи са стотици хиляди дребни купувачи за да си хеджират спестяванията.
                        2. Всичко е координирано. Обявяването на смъртта на Бин Ладен, опита за убийство на Кадафи, "разследването" на петролните компании в САЩ и очевидната интервенция на пазара на сребро! Администрацията на Обама е в паника от цените на петрола. Ако не може да ги намали и този месец това ще означава началото на Суперкриза в САЩ и по света!!!
                        ами хубаво ги задържат цените вече 28 долара....

Коментар

... на един пазар не може да има само купувачи или само продавачи ...
                          ...
                          ...Просто са се появили повече продавачи ,а купувачите са решили да се оттеглят ..каква е точната причина не знам
                          1. Както вече казах основните продавачи са 3 мегабанки за да задържат цената. Продавачи са стотици хиляди дребни купувачи за да си хеджират спестяванията.
                          2. Всичко е координирано. Обявяването на смъртта на Бин Ладен, опита за убийство на Кадафи, "разследването" на петролните компании в САЩ и очевидната интервенция на пазара на сребро! Администрацията на Обама е в паника от цените на петрола. Ако не може да ги намали и този месец това ще означава началото на Суперкриза в САЩ и по света!!!

Коментар

Може йоска, може.... Затрудняват ноновключващите се, които са само купувачи. Но няма да спасят нито Голдмъните нито ДжейПиМорган нито ЕйчЕсБиСи! И на 100% да направят марджина пак не могат ги спаси!
                            това не се води "затрудняване " мастъре ,а е нормално съобразяване с пазара....и няма нищо общо със вида заети позиции....аз ако съм къс на 20 долара например какво значение за мен има маржин изискването....

Маржин изискването се съобразява винаги и само с вола на съответния пазар..
                            и още нещо ... на един пазар не може да има само купувачи или само продавачи ... има еднакво количество ( като обем от търгувания инструмент , а не като бройка) и купувачи и продавачи... то и за това сме свидетели понякога как цената бързо се измества в едната посока - когато едната страна по сделката се е оттеглила ...днес сме свидетели на този вариант при среброто...Просто са се появили повече продавачи ,а купувачите са решили да се оттеглят ..каква е точната причина не знам...
                            Last edited by йосиф; 02.05.2011, 11:05.

Коментар

• Forex Master,

само да ти кажа нещо. Нормално е да казваш, че съм лъжльо. . Много пъти ми се е случвало, когато си обявавам позициите. и известно време, когато са още на загуба... такива хора като теб, с твоя манталитет да пишат глупости, да се присмиват и т.н. ... а после когато излезна на печалба, почти като тебе ми казват... "ти си на Демо" ... Не знам откъде имате толкова завист или злоба.

И нека ти кажа, нещо... в момента при среброто държа само онези 100 къси унции от 37,70 дето ги скъсих . A за тях съм ти казал, че ще излезна на около 20$ и ще ти ги продам точно на теб . Тогава, пак можеш да ми кажеш, че съм "лъжльо" или съм "на Демо" и много ще се радвам.

за сега като си направя равносметката имам 510$ от сегашните 100 къси унции, 2-3 превъртания през около 15-20$... което прави към още 50$, т.е. общо 560$ печалба + имам 200 унции на 25-ти Април скъсени на 49,$ от които излезнах на 47$ (там съм написал на 25-ти, че излезнах от 2/3 от късите), т.е. и от там имам още 400$, което прави близо 1000$ чиста печалба от късо сребро, като в момента оставам със само 100 къси унции сребро от 37,70$ и при първа възможност по моя преценка ще скъся още 100, за да ми станат 200, които смятам да подържа до 20$ .

Хехехе... лъжльооооо...

Коментар

• Опа извинявам се.... наистина е в 01:37:11.
                                Добавил съм 2-а часа т.к. мислех, че е GMT.. Грешката е моя.

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Що оплюваш човека? Има такава котировка при моя бъкет. Е, не е в 3.40 а в 1.40 ама все пак има Сигурно когато Бен Ладен е получил куршум)

Коментар

Working...
                                X