Първоначално изпратено от йосиф
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЩо оплюваш човека? Има такава котировка при моя бъкет.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнениеТази сутрин видях че среброто е 11% надолу и отново открих дългите на 43.48 и засега е 0.54 нагоре. Много вдигнаха маржин изискванията от Си Ем И Груп в петък (на около 11.5%, за златото са в пъти по-малки). И това, официално с цел да предпазят инвеститорите от волатилността, макар че има мнения, че по-скоро искат да предпазят няколко инвестиционни банки с големи къси позиции. Ще е интересно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеХехехе... лъжльооооо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеХехехе... минала е поръчката ми за 100 унции купува сребро на 42,40 $ в 3:40 вечерта.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Stoyan-e,
според мен е много грешно да се влиза в дълги при среброто. Среброто ще иде под 20$ в края на годината, като после ще стане около 10-15$. Т.ч. да играеш дълго сребро при тези нива е много опасно... трябва да си много добър трейдъре и да играеш интра-дей, инак мисля, че за дълги позиции при среброто е много рисковано, т.к. ще хване пътя към 8$. Но все пак ти си преценяш.
Успех!
Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнениеТази сутрин видях че среброто е 11% надолу и отново открих дългите на 43.48 и засега е 0.54 нагоре. Много вдигнаха маржин изискванията от Си Ем И Груп в петък (на около 11.5%, за златото са в пъти по-малки). И това, официално с цел да предпазят инвеститорите от волатилността, макар че има мнения, че по-скоро искат да предпазят няколко инвестиционни банки с големи къси позиции. Ще е интересно...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Тази сутрин видях че среброто е 11% надолу и отново открих дългите на 43.48 и засега е 0.54 нагоре. Много вдигнаха маржин изискванията от Си Ем И Груп в петък (на около 11.5%, за златото са в пъти по-малки). И това, официално с цел да предпазят инвеститорите от волатилността, макар че има мнения, че по-скоро искат да предпазят няколко инвестиционни банки с големи къси позиции. Ще е интересно...
Коментар
-
Хехехе... минала е поръчката ми за 100 унции купува сребро на 42,40 $ в 3:40 вечерта. Не мога да повярвам ... среброто е паднало от 48 на 41,80$ вечерта за 1 час. Т.е. сега съм затоврил късата позиция на 47,50 $. ... Айде 510 $ от тука печалба .
п.с. май среброто хваща пътя към 8$. Нали имаше такава приказка, когато среброто беше 49$: "Мини ли 50$ ...пътят към 150$ е отворен, ама падне ли под 48$, пътят към 8$ е отворен.
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
27.04.2011, 22:23
Няма какво да чакам
ударих късо на среброто на 47,50
п.с. изгледах он-лайн целия 1 час с Бернанке, и после коментарите.... Човека в 50% от времето говореше за инфлацията .Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
-
[QUOTE=newcastle;1059084529]Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
само ще ви споделя че 81 балона се е пукнал като са дигнали лихвата на 20%
Коментар
-
[QUOTE=valk;1059084526]Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеОчаквам в края на годината ХАG 15-20$, ако не в края на годината то най-късно догодина 1-во тримесечие, когато в САЩ най-късно дигнат лихвите.
И мечи насторените инвеститорите и бичи относно металите имат серозни аргументи относно пазара на злато и сребро, но замисля ли си се ако евентуално юни месец ФЕД обяви ново QE с подобно вливане на ликвидност като предишното или по-голямо пазара би трябвало да експлоадира разбира се това се отнася и за индексите разбира се защото тази ликвидност е насочена не за кредитиране а за ликвидност на фондовия пазар. А иначе съм напълно съгласен че вдигането на лихвата от страна на ФЕД би бил най-сигурният индикатор за излизане от пазара или евентуално скъсяване
Коментар
-
[QUOTE=Shemata;1059084525]Очаквам в края на годината ХАG 15-20$, ако не в края на годината то най-късно догодина 1-во тримесечие, когато в САЩ най-късно дигнат лихвите.
И мечи насторените инвеститорите и бичи относно металите имат серозни аргументи относно пазара на злато и сребро, но замисля ли си се ако евентуално юни месец ФЕД обяви ново QE с подобно вливане на ликвидност като предишното или по-голямо пазара би трябвало да експлоадира разбира се това се отнася и за индексите разбира се защото тази ликвидност е насочена не за кредитиране а за ликвидност на фондовия пазар. А иначе съм напълно съгласен че вдигането на лихвата от страна на ФЕД би бил най-сигурният индикатор за излизане от пазара или евентуално скъсяване
Коментар
-
Очаквам в края на годината ХАG 15-20$, ако не в края на годината то най-късно догодина 1-во тримесечие, когато в САЩ най-късно дигнат лихвите.
Успех!
п.с. такива цени 70$ - 100$ -150$... са блян. Напомнят ми 2007, когато излизаха анализи са SOFIX, как щял да мине 2000 после 2500, 3000 и до 1-2 години 5000 . Само, че стана 1960 => 1200 => 600 ...и го приземиха до 260 .
т.ч. Умната!
http://www.investor.bg/forum/showthread.php?p=519049
* тук можеш да видиш какво очакваха пазарните играчи през 2007 , т.ч. ако нямаш много опит, то погледни, анализирай и ВНИМАВАЙ!
Първоначално изпратено от valk Разгледай мнениеКакво движение при XAG очаквате до края на годината, следва ли в понеделник корекция или рали нагоре аз залгам на рали, но може да греша и нива 70-80 долара в краят на годината
Според Вашият анализ лятото когато принципно има леко охлаждане на пазарите дали няма да сме свидетели тази година на обратнотоLast edited by Shemata; 01.05.2011, 15:16.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Какво движение при XAG очаквате до края на годината, следва ли в понеделник корекция или рали нагоре аз залгам на рали, но може да греша и нива 70-80 долара в краят на годината
Според Вашият анализ лятото когато принципно има леко охлаждане на пазарите дали няма да сме свидетели тази година на обратното
Коментар
Коментар