IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    ето заради такава вола се вдига маржин изискването...само по себе си не може да спаси никого от къси или дълги позиции..
    Може йоска, може.... Затрудняват ноновключващите се, които са само купувачи. Но няма да спасят нито Голдмъните нито ДжейПиМорган нито ЕйчЕсБиСи! И на 100% да направят марджина пак не могат ги спаси!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Що оплюваш човека? Има такава котировка при моя бъкет.
      Щото първо е видял, че е стигало дотам и след това е "направил" поръчката... Явно досега само е лъгал... Откакто пише в тази тема изобщо никакви поръчки не е правил при среброто...
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
        Тази сутрин видях че среброто е 11% надолу и отново открих дългите на 43.48 и засега е 0.54 нагоре. Много вдигнаха маржин изискванията от Си Ем И Груп в петък (на около 11.5%, за златото са в пъти по-малки). И това, официално с цел да предпазят инвеститорите от волатилността, макар че има мнения, че по-скоро искат да предпазят няколко инвестиционни банки с големи къси позиции. Ще е интересно...
        ето заради такава вола се вдига маржин изискването...само по себе си не може да спаси никого от къси или дълги позиции...така че тези мнения които си прочел са неточни...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Хехехе... лъжльооооо...
          Що оплюваш човека? Има такава котировка при моя бъкет. Е, не е в 3.40 а в 1.40 ама все пак има Сигурно когато Бен Ладен е получил куршум)

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Хехехе... минала е поръчката ми за 100 унции купува сребро на 42,40 $ в 3:40 вечерта.
            Хехехе... лъжльооооо...

Коментар

• Stoyan-e,

според мен е много грешно да се влиза в дълги при среброто. Среброто ще иде под 20$ в края на годината, като после ще стане около 10-15$. Т.ч. да играеш дълго сребро при тези нива е много опасно... трябва да си много добър трейдъре и да играеш интра-дей, инак мисля, че за дълги позиции при среброто е много рисковано, т.к. ще хване пътя към 8$. Но все пак ти си преценяш.

Успех!

Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
              Тази сутрин видях че среброто е 11% надолу и отново открих дългите на 43.48 и засега е 0.54 нагоре. Много вдигнаха маржин изискванията от Си Ем И Груп в петък (на около 11.5%, за златото са в пъти по-малки). И това, официално с цел да предпазят инвеститорите от волатилността, макар че има мнения, че по-скоро искат да предпазят няколко инвестиционни банки с големи къси позиции. Ще е интересно...
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Тази сутрин видях че среброто е 11% надолу и отново открих дългите на 43.48 и засега е 0.54 нагоре. Много вдигнаха маржин изискванията от Си Ем И Груп в петък (на около 11.5%, за златото са в пъти по-малки). И това, официално с цел да предпазят инвеститорите от волатилността, макар че има мнения, че по-скоро искат да предпазят няколко инвестиционни банки с големи къси позиции. Ще е интересно...

Коментар

• Хехехе... минала е поръчката ми за 100 унции купува сребро на 42,40 $ в 3:40 вечерта. Не мога да повярвам ... среброто е паднало от 48 на 41,80$ вечерта за 1 час. Т.е. сега съм затоврил късата позиция на 47,50 $. ... Айде 510 $ от тука печалба .

п.с. май среброто хваща пътя към 8$. Нали имаше такава приказка, когато среброто беше 49$: "Мини ли 50$ ...пътят към 150$ е отворен, ама падне ли под 48$, пътят към 8$ е отворен.

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

27.04.2011, 22:23

Няма какво да чакам

ударих късо на среброто на 47,50

п.с. изгледах он-лайн целия 1 час с Бернанке, и после коментарите.... Човека в 50% от времето говореше за инфлацията .

Коментар

• p

http://www.businessinsider.com/silve...uide-2011-5#-3

http://www.businessinsider.com/silve...ide-2011-5#-11

и специално за shemata
                    http://www.businessinsider.com/silve...ide-2011-5#-42
                    Last edited by aikido; 02.05.2011, 02:58.

Коментар

• [QUOTE=newcastle;1059084529]
                      Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение

само ще ви споделя че 81 балона се е пукнал като са дигнали лихвата на 20%
                      Да балона се спукал, но не 81 ва а 1980 година шеф на ФЕД по това време бил Волкър ако не се лъжа, той дига ОЛП на 20% Иначе при златото до момента няма някакво паралобично движение по скоро при среброто, но аз лично на този пазар в момента влизам с опции,а при тях или печелиш много или губиш но не и прекалено плюс това няма маржин тоест един рязък скок или спад да ти занули позицията стига разбира се и опцията ти да е що годе прицизно избрана а емитента да не Ситибанк примерно щото с тях съм ял големи проблеми

Коментар

• [QUOTE=valk;1059084526]
                        Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Очаквам в края на годината ХАG 15-20$, ако не в края на годината то най-късно догодина 1-во тримесечие, когато в САЩ най-късно дигнат лихвите.

И мечи насторените инвеститорите и бичи относно металите имат серозни аргументи относно пазара на злато и сребро, но замисля ли си се ако евентуално юни месец ФЕД обяви ново QE с подобно вливане на ликвидност като предишното или по-голямо пазара би трябвало да експлоадира разбира се това се отнася и за индексите разбира се защото тази ликвидност е насочена не за кредитиране а за ликвидност на фондовия пазар. А иначе съм напълно съгласен че вдигането на лихвата от страна на ФЕД би бил най-сигурният индикатор за излизане от пазара или евентуално скъсяване
                        само ще ви споделя че 81 балона се е пукнал като са дигнали лихвата на 20%

Коментар

• И да добавя още нещо в защита на биковете
                          Събитията в Япония до голяма степен играят ролята на катализатор за обезценка на долара и покачване на златото само един от факторите е че Япония и втори държател на ДЦК на Америка останалата част от пъзела всеки може да си го донареди

Коментар

• [QUOTE=Shemata;1059084525]Очаквам в края на годината ХАG 15-20$, ако не в края на годината то най-късно догодина 1-во тримесечие, когато в САЩ най-късно дигнат лихвите.

И мечи насторените инвеститорите и бичи относно металите имат серозни аргументи относно пазара на злато и сребро, но замисля ли си се ако евентуално юни месец ФЕД обяви ново QE с подобно вливане на ликвидност като предишното или по-голямо пазара би трябвало да експлоадира разбира се това се отнася и за индексите разбира се защото тази ликвидност е насочена не за кредитиране а за ликвидност на фондовия пазар. А иначе съм напълно съгласен че вдигането на лихвата от страна на ФЕД би бил най-сигурният индикатор за излизане от пазара или евентуално скъсяване

Коментар

• Очаквам в края на годината ХАG 15-20$, ако не в края на годината то най-късно догодина 1-во тримесечие, когато в САЩ най-късно дигнат лихвите.

Успех!

п.с. такива цени 70$ - 100$ -150$... са блян. Напомнят ми 2007, когато излизаха анализи са SOFIX, как щял да мине 2000 после 2500, 3000 и до 1-2 години 5000 . Само, че стана 1960 => 1200 => 600 ...и го приземиха до 260 .

т.ч. Умната!

http://www.investor.bg/forum/showthread.php?p=519049

* тук можеш да видиш какво очакваха пазарните играчи през 2007 , т.ч. ако нямаш много опит, то погледни, анализирай и ВНИМАВАЙ!

Първоначално изпратено от valk Разгледай мнение
                              Какво движение при XAG очаквате до края на годината, следва ли в понеделник корекция или рали нагоре аз залгам на рали, но може да греша и нива 70-80 долара в краят на годината
                              Според Вашият анализ лятото когато принципно има леко охлаждане на пазарите дали няма да сме свидетели тази година на обратното
                              Last edited by Shemata; 01.05.2011, 15:16.

Коментар

• Какво движение при XAG очаквате до края на годината, следва ли в понеделник корекция или рали нагоре аз залгам на рали, но може да греша и нива 70-80 долара в краят на годината
                                Според Вашият анализ лятото когато принципно има леко охлаждане на пазарите дали няма да сме свидетели тази година на обратното

Коментар

Working...
                                X