IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    значи ти можеш да иронизираш хората които ги чувстваш като потенциално губещи защото са си купили сребро , но когато ти се отговори по подобен начин и навираш гребена...Нищо самонадеяно няма в моите думи и те питах нещо конкретно .... АКО скъсиш къде ще ти е стопа ПИЧ..защото всички видни спекуланти като тебе сте убедени че когато влезете в позиция и гарантирано печелите .... и съответно за загуба не мислите ...

да определено пазра на сребро изглежда балонизиран... но единствения извод който може да си направи разумния човек от това ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ (ако няма друга информация ) е да стои далече от него....
    лаиците като тебе вече са УБЕДЕНИ че трябва да скъсяват...нормално е ..

не знам за какво трябва да съм спокоен и за какво не трябва да се ядосвам , защото никъде не съм споменал че търгувам сребро или смятам да търгувам или съм търгувал....

просто тази убеденост че ДО половин година среброто ще стане 22 долара ми е много интересна....комбинирано с ред сълзи и ред сополи и радоста че на някой може да му се случи също ме провокира да ти драсна някой ред...
    радвам се че се заформя дискусия в стил кой е по по най и кой не яде доматите с колците
    Като не търгуваш, що се нервиш !? Представям си какво ще е, ако търгуваш ...
    Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• мн се чудих какво стана в петък а те увеличили маржин изискванията http://www.cnbc.com/id/42828370

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
        Самонадеян ми се виждаш, но ще ти отговоря. Само споделям, как виждам ситуацията. Не четеш и това което съм написал. Обърни внимание на "до половин година".
        На въпроса, който те интересува, ще ти отговоря конкретно - Не, не бих скъсил сега среброто, а след някой друг месец. Защо - ясно съм го казал, какво очаквам.
        По-другия въпрос - за ред сълзи, ред сополи - нямам емоции и не възнамерявам да имам.
        Отнасяй се по-добронамерено с участниците във форума. Не сме селяците, за които може да си мислиш, че сме седнали на една маса в кръчмата и едва ли не, разговора според теб, трябва да завършва с хващане за гърлото. Не сме еднакви всички, така, че е нормално, да има различни виждания. Истината е, че най-вероятно нямаш голяма представа защо се балонира среброто, (както и аз нямам естествено ). Спокойно не се ядосвай. Може да расте и до 70, може да имаш шанса да се порадваш още. Това не значи, че не е балон и т.н. А относно загубата - ами печлбата не се нарича загуба, независимо че, сега нямам дълги. Нямам обаче и къси. Но ще дойде момент да имам. Сигурен съм, че и ти не си на загуба така, че не виждам, защо тр. да се нервиш.
        значи ти можеш да иронизираш хората които ги чувстваш като потенциално губещи защото са си купили сребро , но когато ти се отговори по подобен начин и навираш гребена...Нищо самонадеяно няма в моите думи и те питах нещо конкретно .... АКО скъсиш къде ще ти е стопа ПИЧ..защото всички видни спекуланти като тебе сте убедени че когато влезете в позиция и гарантирано печелите .... и съответно за загуба не мислите ...

да определено пазра на сребро изглежда балонизиран... но единствения извод който може да си направи разумния човек от това ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ (ако няма друга информация ) е да стои далече от него....
        лаиците като тебе вече са УБЕДЕНИ че трябва да скъсяват...нормално е ..

не знам за какво трябва да съм спокоен и за какво не трябва да се ядосвам , защото никъде не съм споменал че търгувам сребро или смятам да търгувам или съм търгувал....

просто тази убеденост че ДО половин година среброто ще стане 22 долара ми е много интересна....комбинирано с ред сълзи и ред сополи и радоста че на някой може да му се случи също ме провокира да ти драсна някой ред...
        радвам се че се заформя дискусия в стил кой е по по най и кой не яде доматите с колците
        Last edited by йосиф; 30.04.2011, 18:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          какво очакваш не е толкова важно и кога също.......въпроса е сега би ли скъсил среброто и ако да къде ще приемеш ( на кое ценово ниво ) , че си сбъркал и ще преглътнеш загубата .... това е важното пич...

а също така не виждам какво удоволствие ще ти донесат чуждите сълзи и сополи ......В момента си мислиш че си познал че среброто ще поевтинява ....нали
          Самонадеян ми се виждаш, но ще ти отговоря. Само споделям, как виждам ситуацията. Не четеш и това което съм написал. Обърни внимание на "до половин година".
          На въпроса, който те интересува, ще ти отговоря конкретно - Не, не бих скъсил сега среброто, а след някой друг месец. Защо - ясно съм го казал, какво очаквам.
          По-другия въпрос - за ред сълзи, ред сополи - нямам емоции и не възнамерявам да имам.
          Отнасяй се по-добронамерено с участниците във форума. Не сме селяците, за които може да си мислиш, че сме седнали на една маса в кръчмата и едва ли не, разговора според теб, трябва да завършва с хващане за гърлото. Не сме еднакви всички, така, че е нормално, да има различни виждания. Истината е, че най-вероятно нямаш голяма представа защо се балонира среброто, (както и аз нямам естествено ). Спокойно не се ядосвай. Може да расте и до 70, може да имаш шанса да се порадваш още. Това не значи, че не е балон и т.н. А относно загубата - ами печлбата не се нарича загуба, независимо че, сега нямам дълги. Нямам обаче и къси. Но ще дойде момент да имам. Сигурен съм, че и ти не си на загуба така, че не виждам, защо тр. да се нервиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
            И според мен може да стигне 22. До половина година очаквам посоката да се обърне, а след това ... някои май ще трият ред сълзи и ред сополи. Не е препоръка
            какво очакваш не е толкова важно и кога също.......въпроса е сега би ли скъсил среброто и ако да къде ще приемеш ( на кое ценово ниво ) , че си сбъркал и ще преглътнеш загубата .... това е важното пич...

а също така не виждам какво удоволствие ще ти донесат чуждите сълзи и сополи ......В момента си мислиш че си познал че среброто ще поевтинява ....нали

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

на Златото ще излизам на около 1200$ при среброто 15-20$... но сигруно на около 20$ ще излизам. Не говоря, че това ще стане много бързо... може и края на годината и началото на другата. Разбира се ако стане по-бързо много бих се радвал .
              И според мен може да стигне 22. До половина година очаквам посоката да се обърне, а след това ... някои май ще трият ред сълзи и ред сополи. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Ааааа, разбирам... Възприел си стратегията да подобряваш на всеки 10 /десет/ фигури. Значи следващото скъсяване ще е на 57,50... След това на 67,50 и така до 367,50... И колко ще ти бъде средния курс тогава?
                верния въпрос след тази конструкция от продажби каква колосална загуба ще е натрупал....но като гледам схемата чака 20 $ в среброто и 1200 $ в златото с времеви хоризонт края на годината начало на следващата , което според него е правилната посока....

Схема правилната посока на един пазар е винаги онази в която върви съответния пазар и за съжаление към момента не е тази за която ти си мечтаеш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  И още имат мнооооооого... Сумарната сума на дериватите които имат в късо сребро са над 1 трилион долара!!! Джейми Даймън шефът на ДжейПиЕм е поискал от Бернанке да напечата още 4 трилиона долара!!!
                  Za da moje da plati na FM lihvata

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
                    JPM наистина са имали много голяма къса позиция в сребро.
                    И още имат мнооооооого... Сумарната сума на дериватите които имат в късо сребро са над 1 трилион долара!!! Джейми Даймън шефът на ДжейПиЕм е поискал от Бернанке да напечата още 4 трилиона долара!!!
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• JPM наистина са имали много голяма къса позиция в сребро. Но след обвинения в конфликт на интереси (тъй като са мениджъри на Ес Ел Ви а заемат противопложни позиции спрямо клиентите си) решават, че тази игра е много опасна и решават да закрият деска си за собствена търговия през септември 2010, включително и късата позиция в сребро. Един вид ситуацията е много подобна със синтетичните Си Ди О-та на Голдман. След тях и много други закриват късите си позиции и оттогава среброто е стабилно нагоре. Аз не знам какъв е обема на късите в момента, но не мога да си представя фонд мениджъри с къси от 17 досега да са им останали много пари за да ги поддържат. Но може и да има нови големи къси, тъй като винаги има хора с противоположни възгледи.

Коментар

• среброто накъсо

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=WhcFI-vzNXk

Това е плана.

Коментар

Няма какво да чакам

ударих късо на среброто на 47,50
                            Ааааа, разбирам... Възприел си стратегията да подобряваш на всеки 10 /десет/ фигури. Значи следващото скъсяване ще е на 57,50... След това на 67,50 и така до 367,50... И колко ще ти бъде средния курс тогава?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

newcastle,

ти какво очакваш да е влиянието на срещата върху суровините/индексите/ акциите или т.н.?

какъв е твоя коментар?
                              дълъг всичко.къс долар поне до 1.50 после консолидация

Коментар

на Златото ще излизам на около 1200$ при среброто 15-20$... но сигруно на около 20$ ще излизам. Не говоря, че това ще стане много бързо... може и края на годината и началото на другата. Разбира се ако стане по-бързо много бих се радвал .
                                Знаеш ли кои са повече от Китайците ?

Коментар

Working...
                                X