Първоначално изпратено от йосиф
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеСамонадеян ми се виждаш, но ще ти отговоря. Само споделям, как виждам ситуацията. Не четеш и това което съм написал. Обърни внимание на "до половин година".
На въпроса, който те интересува, ще ти отговоря конкретно - Не, не бих скъсил сега среброто, а след някой друг месец. Защо - ясно съм го казал, какво очаквам.
По-другия въпрос - за ред сълзи, ред сополи - нямам емоции и не възнамерявам да имам.
Отнасяй се по-добронамерено с участниците във форума. Не сме селяците, за които може да си мислиш, че сме седнали на една маса в кръчмата и едва ли не, разговора според теб, трябва да завършва с хващане за гърлото. Не сме еднакви всички, така, че е нормално, да има различни виждания. Истината е, че най-вероятно нямаш голяма представа защо се балонира среброто, (както и аз нямам естествено ). Спокойно не се ядосвай. Може да расте и до 70, може да имаш шанса да се порадваш още. Това не значи, че не е балон и т.н. А относно загубата - ами печлбата не се нарича загуба, независимо че, сега нямам дълги. Нямам обаче и къси. Но ще дойде момент да имам. Сигурен съм, че и ти не си на загуба така, че не виждам, защо тр. да се нервиш.
да определено пазра на сребро изглежда балонизиран... но единствения извод който може да си направи разумния човек от това ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ (ако няма друга информация ) е да стои далече от него....
лаиците като тебе вече са УБЕДЕНИ че трябва да скъсяват...нормално е ..
не знам за какво трябва да съм спокоен и за какво не трябва да се ядосвам , защото никъде не съм споменал че търгувам сребро или смятам да търгувам или съм търгувал....
просто тази убеденост че ДО половин година среброто ще стане 22 долара ми е много интересна....комбинирано с ред сълзи и ред сополи и радоста че на някой може да му се случи също ме провокира да ти драсна някой ред...
радвам се че се заформя дискусия в стил кой е по по най и кой не яде доматите с колцитеLast edited by йосиф; 30.04.2011, 18:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениекакво очакваш не е толкова важно и кога също.......въпроса е сега би ли скъсил среброто и ако да къде ще приемеш ( на кое ценово ниво ) , че си сбъркал и ще преглътнеш загубата .... това е важното пич...
а също така не виждам какво удоволствие ще ти донесат чуждите сълзи и сополи ......В момента си мислиш че си познал че среброто ще поевтинява ....нали
На въпроса, който те интересува, ще ти отговоря конкретно - Не, не бих скъсил сега среброто, а след някой друг месец. Защо - ясно съм го казал, какво очаквам.
По-другия въпрос - за ред сълзи, ред сополи - нямам емоции и не възнамерявам да имам.
Отнасяй се по-добронамерено с участниците във форума. Не сме селяците, за които може да си мислиш, че сме седнали на една маса в кръчмата и едва ли не, разговора според теб, трябва да завършва с хващане за гърлото. Не сме еднакви всички, така, че е нормално, да има различни виждания. Истината е, че най-вероятно нямаш голяма представа защо се балонира среброто, (както и аз нямам естествено ). Спокойно не се ядосвай. Може да расте и до 70, може да имаш шанса да се порадваш още. Това не значи, че не е балон и т.н. А относно загубата - ами печлбата не се нарича загуба, независимо че, сега нямам дълги. Нямам обаче и къси. Но ще дойде момент да имам. Сигурен съм, че и ти не си на загуба така, че не виждам, защо тр. да се нервиш.Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнениеИ според мен може да стигне 22. До половина година очаквам посоката да се обърне, а след това ... някои май ще трият ред сълзи и ред сополи. Не е препоръка
а също така не виждам какво удоволствие ще ти донесат чуждите сълзи и сополи ......В момента си мислиш че си познал че среброто ще поевтинява ....нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
на Златото ще излизам на около 1200$ при среброто 15-20$... но сигруно на около 20$ ще излизам. Не говоря, че това ще стане много бързо... може и края на годината и началото на другата. Разбира се ако стане по-бързо много бих се радвал .Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАаааа, разбирам... Възприел си стратегията да подобряваш на всеки 10 /десет/ фигури. Значи следващото скъсяване ще е на 57,50... След това на 67,50 и така до 367,50... И колко ще ти бъде средния курс тогава?
Схема правилната посока на един пазар е винаги онази в която върви съответния пазар и за съжаление към момента не е тази за която ти си мечтаеш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ още имат мнооооооого... Сумарната сума на дериватите които имат в късо сребро са над 1 трилион долара!!! Джейми Даймън шефът на ДжейПиЕм е поискал от Бернанке да напечата още 4 трилиона долара!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнениеJPM наистина са имали много голяма къса позиция в сребро.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
JPM наистина са имали много голяма къса позиция в сребро. Но след обвинения в конфликт на интереси (тъй като са мениджъри на Ес Ел Ви а заемат противопложни позиции спрямо клиентите си) решават, че тази игра е много опасна и решават да закрият деска си за собствена търговия през септември 2010, включително и късата позиция в сребро. Един вид ситуацията е много подобна със синтетичните Си Ди О-та на Голдман. След тях и много други закриват късите си позиции и оттогава среброто е стабилно нагоре. Аз не знам какъв е обема на късите в момента, но не мога да си представя фонд мениджъри с къси от 17 досега да са им останали много пари за да ги поддържат. Но може и да има нови големи къси, тъй като винаги има хора с противоположни възгледи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНяма какво да чакам
ударих късо на среброто на 47,50Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеnewcastle,
ти какво очакваш да е влиянието на срещата върху суровините/индексите/ акциите или т.н.?
какъв е твоя коментар?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
на Златото ще излизам на около 1200$ при среброто 15-20$... но сигруно на около 20$ ще излизам. Не говоря, че това ще стане много бързо... може и края на годината и началото на другата. Разбира се ако стане по-бързо много бих се радвал .
Коментар
Коментар