IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• на Златото ще излизам на около 1200$ при среброто 15-20$... но сигруно на около 20$ ще излизам. Не говоря, че това ще стане много бързо... може и края на годината и началото на другата. Разбира се ако стане по-бързо много бих се радвал .

Първоначално изпратено от Алън
    Симпатяга си
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Колега newcastle,

човек трябва да е малко по-търпелив. Няма магическа пръчка на света, която може да направи нещо веднага . Т.ч. и аз не съм очаквал днес Бернанке да излезе, да говори и веднага след срещата Златото да стане 1400 $ и да тръгне към 1000$ и среброто да стане 40$ и да тръгне към 10$. Всяко нещо иска малко време. Но балона е на пукане .

Първоначално изпратено от newcastle Разгледай мнение
      напрао го пукна бернанке.аз ти казвам ипотекирай къщата и пускай късите

Коментар

• newcastle,

ти какво очакваш да е влиянието на срещата върху суровините/индексите/ акциите или т.н.?

какъв е твоя коментар?

говори щото го питаха също говори и за дефлация.кък е

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          newcastle,

значи знам Английский . Виждаш ли.. ти сам каза, че е говорил за инфлацията
          говори щото го питаха също говори и за дефлация.кък е

Коментар

• newcastle,

значи знам Английский . Виждаш ли.. ти сам каза, че е говорил за инфлацията

аз за разлика от теб знам английски и слушах конференцията.той каза че инфлацията в момента не го притеснява и няма нужда от намаляване на ликвидноста т.е. дори след юни ще осигуряват ликвидност ако е нужно

Коментар

• Колеги,

вижте... ако някой мисли, че например Златото ще скача или Среброто.. би могъл да влезне в дълга позиция. Аз за мене си мисля, че ще пада.. затова влизам в къси.

Ако няма хора с различни мнения/виждания няма да има търгувия. Т.ч. това е нормално да виждаме нещата по-различен начин.

Първоначално изпратено от oblachko Разгледай мнение
              Всички сме минали по този път да си повтаряме "е то толкова е паднало/качило, че не може още...". Е да ама не може и още как. Не от 45-46 ами мисля 37-38 отвори късите също и при златото и австралиеца, но той си знае. Добро впечатление ми е направил, че запазва добрия тон въпреки нападанията срещу него.

Коментар

исках да добавя....по моя преценка, която си бях направил преди...така прецених:

в Сряда(т.е.днес) на Конференцията Бернанке ще каже за какво става въпрос... и ако пазарите не го разберат точно и тръгнат в неправилната посока... в Петък по-остро ще каже за какво става въпрос, след което пазараите ще тръгнат в правилната посока.

Затова мисля, че направиха двете изявления едно след друго... в Сряда и в Петък ....
                но ще видим... определено има много инерция и нервност
                аз за разлика от теб знам английски и слушах конференцията.той каза че инфлацията в момента не го притеснява и няма нужда от намаляване на ликвидноста т.е. дори след юни ще осигуряват ликвидност ако е нужно

Коментар

• Да за златото се отваря път към 1600 гущера като този път това би трябвало да се случи под формата на рали, а не както досега със слаб анемичен растеж

Коментар

• Първоначално изпратено от oblachko Разгледай мнение
                    .........
                    Добро впечатление ми е направил, че запазва добрия тон въпреки нападанията срещу него.
                    +1
                    и аз затова го уважавам
                    remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                      За последен път ти казвам - НЕ ИГРАЙ ПРОТИВ ТРЕНДА!!! А СЪС НЕГО!!!
                      къде щеше да си сега ако беше играл дълго на 45 или на 46 дори???
                      навремето и аз така като теб се мъчех да хвана върховете
                      mission impossible
                      Всички сме минали по този път да си повтаряме "е то толкова е паднало/качило, че не може още...". Е да ама не може и още как. Не от 45-46 ами мисля 37-38 отвори късите също и при златото и австралиеца, но той си знае. Добро впечатление ми е направил, че запазва добрия тон въпреки нападанията срещу него.

Коментар

• исках да добавя....по моя преценка, която си бях направил преди...така прецених:

в Сряда(т.е.днес) на Конференцията Бернанке ще каже за какво става въпрос... и ако пазарите не го разберат точно и тръгнат в неправилната посока... в Петък по-остро ще каже за какво става въпрос, след което пазараите ще тръгнат в правилната посока.

Затова мисля, че направиха двете изявления едно след друго... в Сряда и в Петък ....
                        но ще видим... определено има много инерция и нервност

Коментар

Няма какво да чакам

ударих късо на среброто на 47,50
                          За последен път ти казвам - НЕ ИГРАЙ ПРОТИВ ТРЕНДА!!! А СЪС НЕГО!!!
                          къде щеше да си сега ако беше играл дълго на 45 или на 46 дори???
                          навремето и аз така като теб се мъчех да хвана върховете
                          mission impossible

Коментар

• Няма какво да чакам

ударих късо на среброто на 47,50

п.с. изгледах он-лайн целия 1 час с Бернанке, и после коментарите.... Човека в 50% от времето говореше за инфлацията .

Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                            Май корекцийката беше доста анемична ....
                            Шема - ще чакаш петъчните събития май
                            само не забравяй че обикновено в петък има доста силен ръст - нагоре

Коментар

• Май корекцийката беше доста анемична ....
                              Шема - ще чакаш петъчните събития май
                              само не забравяй че обикновено в петък има доста силен ръст - нагоре

Коментар

• Що не
                                но предпочитам да работя на чисто, без заеми

Ти какво очакваш ръст на Златото и Среброто?

напрао го пукна бернанке.аз ти казвам ипотекирай къщата и пускай късите

Коментар

Working...
                                X