If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
На пукане е. Чакай да мине срещата на ФЕД и ще видим дали ще го спукат или ще задържи още малко . Може и в Петък Бернанке да го спука, или началото на другата седмица. Но пукането на балона е много много вероятно да стане тия дни.
напрао го пукна бернанке.аз ти казвам ипотекирай къщата и пускай късите
На пукане е. Чакай да мине срещата на ФЕД и ще видим дали ще го спукат или ще задържи още малко . Може и в Петък Бернанке да го спука, или началото на другата седмица. Но пукането на балона е много много вероятно да стане тия дни.
APMEX: "Американские Орлы", куда же вы все подевались?
Сегодня, 09:44 | Финансовые новости, Рассуждаем о кризисах | разместил: Редактор VP | комментариев: (2) | просмотров: (509)
APMEX - американская биржа, специализирующаяся на торговле драгметаллами, натолкнувшись на исчерпание физических запасов, объявила о закупке ЛЮБОГО количества серебряных монет "американский орел" по цене на 3 бакса дороже, чем текущая котировка, и ЛЮБОЕ количество золотых монет на 38 баксов дороже, чем текущая котировка.
ИСТОЧНИК - APMEX
Бум в десятката. Разгледайте им сайта има много интересни дати кога ще са готови най-скоро да Ви изпратят поръчка от американските им сребърни монетки.
Интересно инфо относно пазара на физ.сребро и злато в САЩ
APMEX: "Американские Орлы", куда же вы все подевались?
Сегодня, 09:44 | Финансовые новости, Рассуждаем о кризисах | разместил: Редактор VP | комментариев: (2) | просмотров: (509)
APMEX - американская биржа, специализирующаяся на торговле драгметаллами, натолкнувшись на исчерпание физических запасов, объявила о закупке ЛЮБОГО количества серебряных монет "американский орел" по цене на 3 бакса дороже, чем текущая котировка, и ЛЮБОЕ количество золотых монет на 38 баксов дороже, чем текущая котировка.
Продавам ограничено количество от следните сребърни инвестиционни монети:
1 oz 2011 American Silver Eagle
1 oz. 2011 Silver Wiener Philharmoniker
1 kg. 2011 Australian Kookaburra
1 kg. 2011 Australian Koala
1 kg. 2011 Australian Lunar Hase
Цените на всички са като актуалните цени "продава" на Тавекс минус 8 %.
На стогодишна графика при златото
имаме от 1969г до 1980г бичи пазар
от 35$ до 850$
след това от 1980г до 2000г мечи от 850$ до 252$
и от 2000г до сега бичи от 252 $ до последен връх в момента 1518$
161,8% по Фибо е 1570$
/860.html"]смятам около това ниво или малко
преди него ще има голяма корекция
или обръщане на тренда
от 35$ до 850$
161,8% по Фибо е 1570$
смятам около това ниво или малко
или обръщане на тренда
от 35$ до 850$
161,8% по Фибо е 1570$
смятам около това ниво или малко
или обръщане на тренда
ако пишеш за австралиеца пиши там в темата. Там знаеш, че съм си обявил всички сделки и позиции. .
все тая.австралиеца е валутата , която се влияе в най голяма степен от ценните метали.ако там си засрал фундаменталните си мисли и си го оставил 10 фигури срещу тебе да бяга. ква е логиката тука да не си ?
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
дано има печалба там , че тъпият австралиец неще и неще да пада гадта с гад такава, напъва към 1.15 , ма то докато не затвориш не е загуба, така че ......
ПП 'гениалният ' ти трейд в ааааавстралиецО ми намеква , че и фундамента не ти е ясен , което ме кара да се замисля ,дали скоро няма и тази тема да зарежеш ,както австралийската и да минеш дас ни светваш за фундамента в друга някоя тема . например месо и месни продукти
дано има печалба там , че тъпият австралиец неще и неще да пада гадта с гад такава, напъва към 1.15 , ма то докато не затвориш не е загуба, така че ......
ПП 'гениалният ' ти трейд в ааааавстралиецО ми намеква , че и фундамента не ти е ясен , което ме кара да се замисля ,дали скоро няма и тази тема да зарежеш ,както австралийската и да минеш дас ни светваш за фундамента в друга някоя тема . например месо и месни продукти
Коментар