IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• иначе смятам че среброто ще види 50$, без значение кой стои насреща

Коментар

• Респект към твоите знания, пазара ще реши кой крив,кой прав. иначе урока е безценен.амин

Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
      За 400 евро почти безплатно имаш възможността да научиш урок, за който други ще платят със спестяванията си за години наред. Възползвай се от възможността!!!

Коментар

• Специално за мераклиите да събарят J.P. Morgan Chase:

http://www.zerohedge.com/article/pre...argest-holders

"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнение
          не обичам да споделям такива неща но си прав, сметката ми е от 400 евро.
          За 400 евро почти безплатно имаш възможността да научиш урок, за който други ще платят със спестяванията си за години наред. Възползвай се от възможността!!!
          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Forex Master,

данните не са от 20 години! Данните са от Март 2011. Производствена стойност на среброто за 2010 г. - 5,26$ за унция
            Производствена стойност на среброто за 2009 г. - 5,30$ за унция... т.е. среброто поевтинява!

т.ч. не се опитвай да заблуждаваш хората!
            СРЕБРОТО е един от най-бруталните балони! не може едно нещо да струва 10 пъти себестойноста си. В миннната индустрия нормалните маржове на печалбата са около 5 до 15%... в най-добрите случаи е нормално да стига до 30%. Това се учи още във 2 курс в икономическите вузове при сравнителни анализи и оценка на компании и акции. Т.ч. и един студент, който учи икономика и е поне 3-ти курс... трябва да види този балон даже със периферното си зрение!!!

И както още преди 1 месец казвах... скоро ще го учат по учебниците... да се надяваме, че в учебницте ще разкрият и истината около манипулацията на цената и балонизирането на цената от JPMorgan и HSBC!!!
            На SLW e даже по-ниска цената за 2010:

http://www.silverwheaton.com/Investo...s/default.aspx

Year Ended Dec. 31 2010
            Average silver equivalent cash cost ($'s per ounce): $ 4.04

Коментар

• не обичам да споделям такива неща но си прав, сметката ми е от 400 евро.

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Burov,

2000% за месец.. Е това е малко несериозно. Това ми намирисва на сметка/акаунт до 100$.

Коментар

• Forex Master,

данните не са от 20 години! Данните са от Март 2011. Производствена стойност на среброто за 2010 г. - 5,26$ за унция
                Производствена стойност на среброто за 2009 г. - 5,30$ за унция... т.е. среброто поевтинява!

т.ч. не се опитвай да заблуждаваш хората!
                СРЕБРОТО е един от най-бруталните балони! не може едно нещо да струва 10 пъти себестойноста си. В миннната индустрия нормалните маржове на печалбата са около 5 до 15%... в най-добрите случаи е нормално да стига до 30%. Това се учи още във 2 курс в икономическите вузове при сравнителни анализи и оценка на компании и акции. Т.ч. и един студент, който учи икономика и е поне 3-ти курс... трябва да види този балон даже със периферното си зрение!!!

И както още преди 1 месец казвах... скоро ще го учат по учебниците... да се надяваме, че в учебницте ще разкрият и истината около манипулацията на цената и балонизирането на цената от JPMorgan и HSBC!!!

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение

...
                шемет, стига си лъготил... Тези данни са отпреди 20 години... Освен това, знаеш ли колко е производствената стойност на една 100-доларова банкнота? Ми тя хартията им вече е по-евтина от картона на кутията в която си купих обувки последния път!
                Last edited by Shemata; 03.05.2011, 23:47.
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Няма да съ пуашиш... Утре пак ще поевтинеят!
                  Не се плаша -- те си свършиха работата да ми предпазят основната позиция докато я продам. Даже до петък мислех, че ще изтекат неизползвани и ги бях отписал, ма палачинката се обърна тая седмица...

Коментар

• Ето го моят тех.анализ за среброто от днес
                    Вто Май 03, 2011 9:27 am

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                      На мен само от сутринта путовете ми поскъпнаха от 11 на 63 цента
                      Няма да съ пуашиш... Утре пак ще поевтинеят!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Аз силно се съмнявам, че ще фалирам . . Само от късото Среброто за Март и Април имам около 1000$ чиста печалба и ти много добре знаеш... колкото и да те яд. И имам една къса позиция от 100 униции на ниво 37,70$, и ти много се радваше, че не я затворих... Скоро среброто като падне още и тя ще ми излезе на печалба . И тогава аз ще се радвам, нея ще я затворя на около 20$когато стане Среброто (това ще е до края на годината), т.ч. и от там ще изкарам около 1700$ .
                        Ще, ще, ще, ще... Детска градина... Тоя форум е пълен с шемети!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Burov,

2000% за месец.. Е това е малко несериозно. Това ми намирисва на сметка/акаунт до 100$.

Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнение
                          Всеки си има стратегия, която определя % и е мерило. моята ми донесе 2000% за един месец и сега от дето дошли, там отишли. пак мога да продам на 350,400% печалба ама ме е яд и ще зануля сметката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнение
                            Всеки си има стратегия, която определя % и е мерило. моята ми донесе 2000% за един месец и сега от дето дошли, там отишли. пак мога да продам на 350,400% печалба ама ме е яд и ще зануля сметката.
                            На мен само от сутринта путовете ми поскъпнаха от 11 на 63 цента

Коментар

• Днес може и да не мръдне под 34/35$... Ама до края на годината ще го видиш под 20$. Т.ч. хора мислете... да не си загубите парите. Мисля, че да влизаш в дълги сребро при текущата ситуация е почти равно да си играеш с фалита.

Осъзнайте се малко, ще си загубите парите!

Първоначално изпратено от alexast Разгледай мнение
                              Нема да мръдне под 34/35 долара

Коментар

• Forex "Master",

ти като си фалирал едва ли имаш пари за обувки ама както и да е.

Разбирам те, че като си фалирал ти е доста неприятно, че някой печели. Жалко, че има такива хора като тебе, с такъв манталитет.

Аз силно се съмнявам, че ще фалирам . . Само от късото Среброто за Март и Април имам около 1000$ чиста печалба и ти много добре знаеш... колкото и да те яд. И имам една къса позиция от 100 униции на ниво 37,70$, и ти много се радваше, че не я затворих... Скоро среброто като падне още и тя ще ми излезе на печалба . И тогава аз ще се радвам, нея ще я затворя на около 20$когато стане Среброто (това ще е до края на годината), т.ч. и от там ще изкарам около 1700$ . А ти само можеш да гледаш и да пишеш щтуротии.

п.с. относно Еврохолд-а... не мисля, че тук е темата за Еврохолд. Но забелязвам, че ставаш доста нервен...много ти е неприятно когато някой печели.. Много добре знаеш, аз кога купих Еврохолд...на 84-85 стотинки . Половината ги продадох на 1,05.Т.ч. и там направих 20% за месец-два... другите си ги държа с кеф.
                                А аз още тогава ти казах, на тебе...Ти плюеше Еврохолд и при цени от 84-85 ст. говорише, че ще стане 60- 50 и още надолу. Още тогава ти казах: "ти си просто ясен! Плюеш против Еврохолд защото ти си купувал 2007-а на високите цени Еврохолд и си фалирал от него . Плюеше против Тодоров на 20-22 стотонки ... защото явно ти си купувал и Тодоров на 2 лв... 2007-а. Плюеше и при Бенчмарк на 15-16 стотинки... т.к. сигурно и там си купувал на 1лв. Затова имаш и агресия към акциите на БФБ. А т.к.. си загубил парите си и на ФОРЕКС-пазара... плюеш и тук... и пишеш щуротии да подвеждаш новобранците за да си загубят и те парите, т.к на теб ти е неприятно, че има и такива дето печелят

пак ти казах... Вземи от някъде 1500$ на заем. На 45$ като беше среброто ти казах... "Скъси 100 унции, дръж ги до края на годината... излез на 20$... ще ти станат 1500$ + 2500% печалба = 4000$...От там можеш да си купиш акции на БФБ и по-лека лека да почнеш да възвръщаш загубите си... Просто трябва постоянство!"

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                шемет, стига си треперал... Най-много да си загубиш парите от късото сребро. какво толкова... Ти и за еврохолтчето пишеше романи като бе на 9 лева пък виж каква стана!

шемет, стига си лъготил... Тези данни са отпреди 20 години... Освен това, знаеш ли колко е производствената стойност на една 100-доларова банкнота? Ми тя хартията им вече е по-евтина от картона на кутията в която си купих обувки последния път!

Коментар

Working...
                                X