IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На колко влезна в дълги?

Първоначално изпратено от Tuktam Разгледай мнение
    момчета вече тотално се обърках от всичките мнения и се чудя кога да очаквам покачване, че да махна част от дългата позиция
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• момчета вече тотално се обърках от всичките мнения и се чудя кога да очаквам покачване, че да махна част от дългата позиция

Коментар

• Първоначално изпратено от oblachko Разгледай мнение
        CME 35% браво могат още да го дигнат. Например 50% ммм ще натоварим още от 40-41$ и изтрелваме сувалката.
        Много добре се получи. Ако може още едно напънче за 39,50$ да добавим още 25%, но да не сме лакоми и после на схемата таргета от 30$ дабъл 60$-65$ и затваряме някоя друга трой унция дълго сребро. 33.152 милиона трой унции колко контракта са към 6500... това е което на Комекс им е останало като физическо сребро (ето линк: http://tinyurl.com/4g3un5j ).

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          При мен стигна до 29$
          Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
          При мен най-ниската е 27,75
          дайте да видим , бе , момчета

къде гледате , къде търгувате

............. не закачихте ли от тези промоции?
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
            дай линк --- къде е това $29
            29, глупости...
            ето ти фючърсите на comex с 10 мин закъснение. това е истинският пазар.

http://www.cmegroup.com/trading/meta...es_globex.html
            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

При мен стигна до 29$
              дай линк --- къде е това $29

Коментар

• При мен стигна до 29$

Коментар

• това 27 и 29 да не би случайно да е 2.7 и 2.9 % на спад за дадено време ---- например за днес

Коментар

• кой ти е брокера?

Първоначално изпратено от asen_g Разгледай мнение
                    Схема какви новини са излезли?

При моя брокер имаше няколко минути котировки на 29 в среброто след което върнаха на 41. При някой друг нещо подобно?

Коментар

• При мен най-ниската е 27,75

Коментар

• Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнение
                        иначе смятам че среброто ще види 50$, без значение кой стои насреща
                        Да, ще го види, но това може да е след половин или една година -- ако ти се чака дотогава...

От друга страна може и да грешим, може другата седмица да е 55 долара, никой няма кристална топка да види бъдещето. Ти сам трябва да си решиш какво движение ти се струва по-вероятно и да го отиграеш според уменията си. И недей много-много да вярваш на останалите, трябва да вярваш единствено на себе си и когато видиш, че грешиш, да си анализираш грешките и да ги поправиш. В тая работа няма царски път към успеха, но опитът е незаменим и си струва парите, които може да загубиш докато го придобиеш.
                        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Схема какви новини са излезли?

При моя брокер имаше няколко минути котировки на 29 в среброто след което върнаха на 41. При някой друг нещо подобно?

Коментар

Внимавай... да не се събудиш със занулен акаунт! Казвам ти честно! Умната!
                            шемет, ти си изперкал вече баце... Закривай всичко и си земи почивка, че ти дойде пряко сили това сребро... Ще свършиш в Карлуково ми се струва...
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Burov,

ако имаш дълги!

Махай ги! че може още другата седмица да го видиш среброто под 30$. помни ми думата!
                              не знаеш какви новини излезнаха преди малко!

Внимавай... да не се събудиш със занулен акаунт! Казвам ти честно! Умната!

п.с. тия JPMorgan са големи мръсници... гледам и немога да повярвам!

Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнение
                              иначе смятам че среброто ще види 50$, без значение кой стои насреща

Коментар

• Оptic,

браво! Добре е, че показваш това... този линк нека Новаците да видят и да разберат за какво става въпрос!

Аз по принцип давам данни за себестойност на среброто от 5,26$ за унция, това е не за конкретна минна/добивна компания... а средната за бранша за 2010 в световен мащаб. Разбира се всяка мина има различна себестойност ... едни са по-ефективни и рентабилни ...други по-малко.

Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                                На SLW e даже по-ниска цената за 2010:

http://www.silverwheaton.com/Investo...s/default.aspx

Year Ended Dec. 31 2010
                                Average silver equivalent cash cost ($'s per ounce): $ 4.04

Коментар

Working...
                                X