Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от oblachko Разгледай мнениеCME 35% браво могат още да го дигнат. Например 50% ммм ще натоварим още от 40-41$ и изтрелваме сувалката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПри мен стигна до 29$Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеПри мен най-ниската е 27,75
къде гледате , къде търгувате
............. не закачихте ли от тези промоции?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениедай линк --- къде е това $29
ето ти фючърсите на comex с 10 мин закъснение. това е истинският пазар.
http://www.cmegroup.com/trading/meta...es_globex.html"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеПри мен стигна до 29$fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
кой ти е брокера?
Първоначално изпратено от asen_g Разгледай мнениеСхема какви новини са излезли?
При моя брокер имаше няколко минути котировки на 29 в среброто след което върнаха на 41. При някой друг нещо подобно?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнениеиначе смятам че среброто ще види 50$, без значение кой стои насреща
От друга страна може и да грешим, може другата седмица да е 55 долара, никой няма кристална топка да види бъдещето. Ти сам трябва да си решиш какво движение ти се струва по-вероятно и да го отиграеш според уменията си. И недей много-много да вярваш на останалите, трябва да вярваш единствено на себе си и когато видиш, че грешиш, да си анализираш грешките и да ги поправиш. В тая работа няма царски път към успеха, но опитът е незаменим и си струва парите, които може да загубиш докато го придобиеш."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеВнимавай... да не се събудиш със занулен акаунт! Казвам ти честно! Умната!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Burov,
ако имаш дълги!
Махай ги! че може още другата седмица да го видиш среброто под 30$. помни ми думата!
не знаеш какви новини излезнаха преди малко!
Внимавай... да не се събудиш със занулен акаунт! Казвам ти честно! Умната!
п.с. тия JPMorgan са големи мръсници... гледам и немога да повярвам!
Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнениеиначе смятам че среброто ще види 50$, без значение кой стои насрещаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Оptic,
браво! Добре е, че показваш това... този линк нека Новаците да видят и да разберат за какво става въпрос!
Аз по принцип давам данни за себестойност на среброто от 5,26$ за унция, това е не за конкретна минна/добивна компания... а средната за бранша за 2010 в световен мащаб. Разбира се всяка мина има различна себестойност ... едни са по-ефективни и рентабилни ...други по-малко.
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеНа SLW e даже по-ниска цената за 2010:
http://www.silverwheaton.com/Investo...s/default.aspx
Year Ended Dec. 31 2010
Average silver equivalent cash cost ($'s per ounce): $ 4.04Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар