IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от oblachko Разгледай мнение
    Много добре се получи. Ако може още едно напънче за 39,50$ да добавим още 25%, но да не сме лакоми и после на схемата таргета от 30$ дабъл 60$-65$ и затваряме някоя друга трой унция дълго сребро. 33.152 милиона трой унции колко контракта са към 6500... това е което на Комекс им е останало като физическо сребро (ето линк: http://tinyurl.com/4g3un5j ).
    39,50 добавяме последно още малко и това е. Според мен изпукаха патроните и азиатците ще действат. Лека и доходна.

Коментар

• ravnovesie,

ако говориш за монетите които са в БНБ по каталози и на витрините, които едва ли не са с колекционерска стойност е другу. Те винаги са били на цени в пъти над пазарните. Много често съм купувал такива за подарък и знам, че са доста над пазаранта .

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Изобщо не продаваше под борсовата всъщност монетите като цяло от там са по скъпи от среброто в тях.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        ... няма как БНБ да са толкова некомпетентни ... все пак там работят профисионалсти...
        шемета, теб още ли не са те овъртяли в осмирителна риза?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Оptic,

монетите в БНБ се продаваха на цена под борсовата. Аз като един от факторите, че среброто е пълен балон бах посочил и това - не може БНБ да продава сребро на цена под борсовата, ако не са преценли, че това е балон... няма как БНБ да са толкова некомпетентни ... все пак там работят профисионалсти... т.ч. тия дето са си купили монети... не са загубили толкова, колкото цената беше на "борсата за метали" (тя една борса нямам думи). А и в краен случай тези сребърни монети ще им останат за спомен .
          Изобщо не продаваше под борсовата всъщност монетите като цяло от там са по скъпи от среброто в тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
            Абе къде отидоха ония дето се хвалеха какви сребърни монети са си купили последните няколко седмици от БНБ
            Ако разбереш, че някоя от банките е свалила цените на сребърните инвестиционни монети ми се обади! Развалям веднага всички депозити!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Оptic,

монетите в БНБ се продаваха на цена под борсовата. Аз като един от факторите, че среброто е пълен балон посочвах и това, че не може БНБ да продава сребро на цена под борсовата, ако не са преценли, че това е балон... няма как БНБ да са толкова некомпетентни ... все пак там работят профисионалсти... т.ч. тия дето са си купили монети... не са загубили толкова, колкото цената беше на "борсата за метали" (тя една борса нямам думи). А и в краен случай тези сребърни монети ще им останат за спомен .

Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
              Абе къде отидоха ония дето се хвалеха какви сребърни монети са си купили последните няколко седмици от БНБ

Коментар

• Абе къде отидоха ония дето се хвалеха какви сребърни монети са си купили последните няколко седмици от БНБ
                "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
                  Здравейте, гледам некои колеги се точат да доразбиват металите от дълги...ето малко тема за размисъл-едногодишния чарт на метал-индекса си е просто класика...

...но пък знае ли човек...Много профити желаем!!!
                  Яка графика
                  "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Здравейте, гледам некои колеги се точат да доразбиват металите от дълги...ето малко тема за размисъл-едногодишния чарт на метал-индекса си е просто класика...

...но пък знае ли човек...Много профити желаем!!!
                    自由西藏

Коментар

• Битката за 40 $ няма да е много епична ... За 30$ ще е по-интересна... А около 20$ ще е доста епична...като мине под 20$ после може и към 24-25$ да върне. Аз затова ще излизам около 20$ .

Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                      Битката за 40 е епична!

Коментар

• Айде на пързалкатааааа.... Среброто тръгва към 30$!!!!!! Златото тръгва към 1200$... Айдеееее на пързалкатааааа!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

03.05.2010 23:19

...,

ако имаш дълги!

Махай ги! че може още другата седмица да го видиш среброто под 30$. помни ми думата!
                        не знаеш какви новини излезнаха преди малко!

...

Коментар

• Битката за 40 е епична!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tuktam Разгледай мнение
                            29$ някъде и мисля да закрия около 60% от позицията и с другата част да чакам евентуално нагоре но се чудя каква цена да чакам за тези 60% можеби към 47$ ще съм доволен
                            най-простата стратегия според мен е дълги след 50 да се влиза иначе отдоло около 33 май започнаха да влизат бързите пари така че нищо чудно да се върне до там

Коментар

• 29$ някъде и мисля да закрия около 60% от позицията и с другата част да чакам евентуално нагоре но се чудя каква цена да чакам за тези 60% можеби към 47$ ще съм доволен

Коментар

• Тва се питат доста хора , амиго ...
                                Всякакви коментари , мнения и анализи са безмислени в такъв момент.Ясно се видя - пазарът на среброто е ПРЕКАЛЕНО манипулиран от силните в тази сфера ... Чух даже , че Сорос е продал среброто , което е закупил на 4 или 6 $ преди време ...
                                Никога бе подценявайте предвидимостта на тъпотията ...

Коментар

Working...
                                X